samodzielna mama 35 0 Napisano Wrzesień 2, 2012 coś mi się z nickiem stało i jestem pomarańczowa :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Roberth38 Napisano Wrzesień 2, 2012 oj mój portfel ma tylko powietrze w środku:) Córce opłaciłem kurs prawa jazdy, synkowi zajęcia karate...i widac tylko jaki jest czysty portfel:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Wrzesień 2, 2012 uff juz mam swoją barwę toć w kameleona chyba się zabawiłam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Roberth38 Napisano Wrzesień 2, 2012 a co to znaczy jeśli się podkreśla na pomarańczowo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mee 0 Napisano Wrzesień 2, 2012 a ja się Karmelku nie uśmiecham do niczego źle się czuję ,boli mnie gardło,mam ciężki tydzień przed sobą i nie mam się z czego ani cieszyć ani śmiać jutro neurolog z synem(pamiętacie niedzielny ranek na działce),a w czwartek oglądam swojego eks w kancelarii brrr bez kija nie podchodźcie bo gryzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Wrzesień 2, 2012 no cóż mój pewnie będzie jutro taki :) po pierwszym dniu w szkole i zapisaniu się na zajęcia dodatkowe ale to powietrze może z czasem okazać się dużo warte :) więc można zaryzykować :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Wrzesień 2, 2012 czarny nick się zrobi jak się zarejestrujesz i będziesz wpisy potwierdzał hasłem . Wtedy juz nikt się po Ciebie nie poszyje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Wrzesień 2, 2012 sześć, Roberth - było dokładnie tak jak napisała Karmelka. Cieszę się, że nareszcie ktoś z zamiłowaniem kulinarnym - będziemy mogli jakieś konkursy urządzać i zdradzać tajniki tej sztuki :-) Byłam na dożynkach - fajnie było, ale teraz plącze mi się nie tylko język :-P Zasiadam teraz do "Master Chef Polska" :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Wrzesień 2, 2012 Megotko właśnie myślałam o Twoim synu że to jutro ten dzień Daj znać jak będzie po Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Roberth38 Napisano Wrzesień 2, 2012 ale ktoś się podszył i tak pod innym nickiem..aż mnie zatkało..a mogę podpowiedzi jak się zarejestrować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmel.a 0 Napisano Wrzesień 2, 2012 Robert jak ktoś pisze za Ciebie, to proponuję wpisać nick na czarno i będzie już chroniony, nikt się nie podszyje z obcym wpisem. Właściwie to tak tu mamy, że osoby piszące na stałe szybko przechodzą na stały nick. A lokali u nas nie brakuje, ustalimy tylko termin kawowy i reszta się zgra. Kama jest tu główną organizatorką choć przyjedzie do nas, ale ma blisko, jest z Żor - rzut beretem za pobliskim Mikołowem. Zwerbujemy jeszcze Samodzielną, Ona przejeżdźa często przez nasze miasto więc na kawę pewno się namówi. A Kamy też jeszcze nie znamy.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Wrzesień 2, 2012 Dudziu fotki mam nadzieję dam radę zrobić w tym tygodniu :) ale nie mam żadnej mojej :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roberth38 0 Napisano Wrzesień 2, 2012 Dałem na moje konto i podałem hasło i to wszystko? jestem trochę dupa, jeśli chodzi o komputery... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmel.a 0 Napisano Wrzesień 2, 2012 Jak widzę obyło się bez pomocy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zdołowana:(:( Napisano Wrzesień 2, 2012 dobra sorry jaja sobie zrobilam!!! chcialam sprawdzić czy można innym nickiem pisac bo do mojego tematu se jaja robia. a przeczytalam wasz topik i tak mi na mysl przyszlo.. szczeniacki zart Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Wrzesień 2, 2012 Gdyby sie udało w tygodniu po pracy to ja bardzo chętnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roberth38 0 Napisano Wrzesień 2, 2012 udało się,aż dumny jestem:) hihi Oj jutro się zacznie,mam nadzieję,że obejdzie się rok bez zapraszania do szkoły co chwilę, i bez wagarów..Jej marzy mi się spokojny rok szkolny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Wrzesień 2, 2012 Brawooo udało się koledze nick zmienić :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Wrzesień 2, 2012 nie lubimy takich żartów, ale dajemy sobie z nimi rade :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roberth38 0 Napisano Wrzesień 2, 2012 Dziecko drogie do nauki się przygotować,nie bawić się w głupie żarty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mazurka:-)z mazur 0 Napisano Wrzesień 2, 2012 To i ja sie zaczernilam na wszelki wypadek.Co prawda musialam dodac troszke do swojego nicku bo juz moj byl zarezerwowany. reńkaa-Gizycko w promieniu 40 km ode mnie!Szkoda ze nikogo z okolic moich nie ma.Kluski na parze-mniam!Aczkolwiek mam z nimi klopot.Moze podasz nam przepis-moje dziecko uwielbia.To co najmilej wspomina z przedszkola to wlasnie -u mnie to sie nazywa-paczki na parze i je sie tylko na slodko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roberth38 0 Napisano Wrzesień 2, 2012 Chętnie wybiorę się na spotkanie,ale nie w najbliższym czasie, mój mały ma świnkę, więc ok 2 tygodni jestem uziemiony.Nie mam go z kim zostawić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmel.a 0 Napisano Wrzesień 2, 2012 To może na wrześniowy piątek? Samodzielna, a zazwyczaj do której w piątki pracujesz (oby później niż wcześniej). Trzeba dopytać Kamę jak u Niej godzinowo i Robert wypowiedz się, choć Ty miejscowy jesteś to pewno nie będzie problemu z czasem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Wrzesień 2, 2012 U mnie to są papmuchy :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kama 78 0 Napisano Wrzesień 2, 2012 Dobry na wieczór :-) SM cieszę się że dojechałyście szczęśliwie. Dudziu pewnie z ciasta nic nie zostało i oczywiście nikt o mnie nie pomyślał żeby dla mnie odłożyć :-( Roberth tych mufinek pewnie tez już nie ma? A podszywaczą mówimy stanowcze nie! Mee bardzo intensywnie myślę nad spotkaniem. Tylko najpierw musimy ustalić kiedy bnam pasuje czy w weekend czy w tygodniu? A SM brałam od początku pod uwagę i nawet mi przez myśl nie przeszło że może się wyłamać :-) No i co powinnam zrobić na początku a nie zrobiłam pięknie witam nowo przybyłych :-) Samodzielna mama wyślę Wam tradycyjnie kwiatuszek na powitanie, bo ja jak Roberth coś na bakier z komputerami :-) Choć kolega poradził sobie bez zarzutu :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Wrzesień 2, 2012 KAMA - ja trzymam dla Ciebie jeszcze 3 kawałki !!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kama 78 0 Napisano Wrzesień 2, 2012 O Dudzinko kochana jak miło :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roberth38 0 Napisano Wrzesień 2, 2012 A mufinki jeszcze mam, tylko nowy krem musiał bym zrobić:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Wrzesień 2, 2012 może nich każdy zainteresowany napisz to się dogada ja do 15 30 + dojazd :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roberth38 0 Napisano Wrzesień 2, 2012 Mnie naprawdę będzie ciężko. Nie mam z kim dzieci zostawić, najstarszy do pracy i studia..a nie mam innej pomocy, no chyba,że zaproszę Was do siebie:) w altance sobie posiedzimy..ale to chyba na pierwsze spotkanie nie odpowiednie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach