Roberth38 0 Napisano Wrzesień 2, 2012 mam gęste włosy,więc nie widać:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Wrzesień 2, 2012 Jak ktoś mówił, że najtrudnieszy jest okres 14-15 lat to znaczy, że jego pociecha nie doszła jeszcze do 16. Może dziewczynki ok 20 już zaczynają się ogarniać. W przypadku chłopaków - jak dobrze pójdzie to już ok 25-27 lat - zaczynają gadać ludzkim głosem. A niektórzy zanim wyjdą z wieku niemowlęcego, to już z potworem leżą w pampersach. :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmel.a 0 Napisano Wrzesień 2, 2012 Dudzia - Ty to potrafisz celnie strzelić!! jak nikt. Ubawiłam się puentą!. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Wrzesień 2, 2012 I to po pijaku :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kama 78 0 Napisano Wrzesień 2, 2012 Dudzia nie strasz mnie. Ja już nie mam wesoło a tu jak widać przede mną jeszcze tyle lat uczenia syna "bez pampersa chodzić" No widzisz Roberth córa ma 18 więc idąc za teorią Dudzi zostały Ci tylko 2 lata i potem już będzie miodzio :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmel.a 0 Napisano Wrzesień 2, 2012 Zalecam Ci częściej taki stan, oczywiście tylko w dawce humorystycznej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roberth38 0 Napisano Wrzesień 2, 2012 2 lata?? to serio już stracę te włosy. Ja z 3 chłopców tyle nie przeszedłem co z młodą.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kama 78 0 Napisano Wrzesień 2, 2012 A widzisz bo ona biedna sama, a Was tylu :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Wrzesień 2, 2012 nie no nie no nie przerażajcie mnie ja dopiero na początku tego oj co to będzie dalej strach się bać :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kama 78 0 Napisano Wrzesień 2, 2012 A wracając do naszego spotkania to jakoś mało zgłoszeń mamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Wrzesień 2, 2012 ale w sumie dobrze że dziewczynka to jeszcze tylko :) 12 lat :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roberth38 0 Napisano Wrzesień 2, 2012 To jest taka łobuziara... A ja Was zanudzam pisząc o swoich dzieciakach..nie kopniecie mnie w kostkę siedzicie cicho.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kama 78 0 Napisano Wrzesień 2, 2012 SM Roberth jest przerażony tymi dwoma latami a przed nami jeszcze naście :-) Nie wiadomo czy się śmiać czy płakać czy może już przefarbować włosy na siwo :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Wrzesień 2, 2012 KARMELKA - TY wiesz, ze ja po połowie puszki piwa już mam fazę :-P Nie to co MEE - po 3 piwach dopiero zaczyna zabawę i nawet palić :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roberth38 0 Napisano Wrzesień 2, 2012 Ja po małej lampce wina mam karuzele:( nie nadaję się do picia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kama 78 0 Napisano Wrzesień 2, 2012 Roberth nie zanudzasz nas bo my po to tu jesteśmy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmel.a 0 Napisano Wrzesień 2, 2012 Kama jak mało - przeciez pełna obsada jest. Nie doczytałaś poprzedniej strony. Samodzielna, Ty, Robert, Mee i ja. Czas: po śwince, godziny: piątkowo popołudniowe, miejsce: do ustalenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kama 78 0 Napisano Wrzesień 2, 2012 Ja jak powącham nakrętkę to mam fazę :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Wrzesień 2, 2012 Witam WSZYSTKICH bez wyjatku:) Dudzia ma racje, mój syn ma juz 19 i tez siano w głowie, ale chyba powoli zaczyna słuchać, albo ja juz na wyrost to widze. Nic ostatnio nie pisałam,bo cięzki czas mam w pracy(zaraz 1 września i jest co robić)i nie tylko,ale brakuje mi forum. Ostatnio cos wspominaliście o wypoczynku morsko - górskim. Ja jednak preferuje tylko morze, kiedys usłyszałam takie zdanie, ze morze jest dla leniwych i ja sobie moge być taka właśnie leniwą babą, bo w zyciu mam cały czas pod górkę, wiec po co mi jeszcze jechać gdzieś, gdzie czeka mnie dokładnie to samo?????????? A szum morza i okrzyki radości dzieciaków zza parawanu, bardzo mnie relaksuje i uspokaja nerwy. Tylko kiedy to było.... W górach byłam zimą i myslałam,że od tego zimna zwariuję!!!! Jedyny plus, to taki,ze nie przybrałam na wadze:P Chętnie poczytam jakieś nowe przepisy kulinarne, być moze cos wykorzystam. Na spotkanie oczywiście się nie piszę, bo to nie moje(klimaty:P) rejony. Za to Wam życzę, aby się udało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Wrzesień 2, 2012 A ja ALEBAZI powiem im prawdę - ja po prostu zazdroszczę im tej kolejnej szansy spotkania. I to na dodatek w powiększonym gronie :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Wrzesień 2, 2012 Ja może i bym zazdrościła, gdybym miuała inny nastrój... a tak, to znowu jakoś to przetrzymam, bez emocji:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Wrzesień 2, 2012 za duzo jest problemów,które przytłaczaja i człowiek juz nie umie się cieszyć:( Bynajmniej ja tak mam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Wrzesień 2, 2012 A ja zostanę w domu bo oni przecież muszą mieć jakiś temat do gadania :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kama 78 0 Napisano Wrzesień 2, 2012 Dudzia kochana bierz urlop i na dwa dni przyjeżdżaj :-) Faktycznie karmelka nie doczytałam ale już mi ładnie wyklarowałaś :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roberth38 0 Napisano Wrzesień 2, 2012 a dlaczego nie możecie przyjechać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmel.a 0 Napisano Wrzesień 2, 2012 Wychodzi z ukrycia klub AA - anonimowych abstynentów. :) Pochwalam takie zapędy, bo sama do zabawy nie potrzebuję %. Choć bywa, że zakosztuję ze smakiem dobrego likieru, wina lub wiśniówki itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roberth38 0 Napisano Wrzesień 2, 2012 mam winko:) od ojca..przepyszne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Wrzesień 2, 2012 Taaaaa KARMELA - a do nocnego na dół to niby ja po flaszki latam? :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kama 78 0 Napisano Wrzesień 2, 2012 Dobrze robaczki uciekam. Życzę Wam słodkich snów :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Wrzesień 2, 2012 KAMA - jak to 2 dni? To ja chyba w parku bym nocowała :-P Niestety, na ten rok moje fundusze turystyczne się wyczerpały :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach