Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość

samotni rodzice

Polecane posty

Bo mnie nie było w domu 3 tygodnie, ledwo przekroczyć próg,a Ty już chcesz jedzenie ode mnie!!!Zamiast jeszcze coś podrzucić to Ty co? Kasztan jesteś i tyle!!!

A tymczasem dziękuję za miły wieczorek. I uciekam spać:) Dobrej nocki moi kochani, a Ty Kasztanie siedź sobie ładnie w pracy i myśl o pierogach:P

Koło mee faktycznie dziennie przejeżdżam a w zasadzie przemieszczam się w ślimaczym tempie bo drogowcy upodobali sobie właśnie moją drogę do pracy na ciągłe remonty :(

Gość maserati
wlączam sie mimo wszystko chociaz tak naprawde to ciezko załapac o czym piszecie ;) no o jedzeniu głównie ;) ale napisze o sobie tyle tylko ze tez jestem samotna mama od niedawna, spedzilam dobrych pare lat poza granicami PL i wlasnie wrocilam z moja coreczka do kraju, mam to szczescie ze w ciagu miesiaca znalazlam dosyc satysfakcjonujaca prace wiec mam odskocznie od codziennosci ;) ale czasem najzwyklej w swiecie sie nudze bo zawsze mialam szerokie grono znajomych ale teraz wiadomo kazdy ma swoja rodzine z ktora spedza weekendy poza tym nie ukrywajmy po 8 latach nie mieszkania tutaj kontakty nieco sie rozluznily i to chyba normalne no i chyba tyle

Gość maserati
malopolska

Gość maserati
nie mam lodówki ;)

Gość maserati
żartowałam

Gość maserati
na razie nie powiem bo mnie jeszcze ktoś rozpozna ;)

poznac nie pozna, bo wiesz że dużo może byc zbiegiem okoliczności. Miałem nadzieję że tym razem ja będę miał koleżankę mieszkającą obok! :D

Gość maserati
a skąd jesteś? może rzeczywiście obok

Gość maserati
no jasne że dużo może byc zbiegiem okolicznosci ale jakos nie lubie sie tak uzewnetrzniac w pierwszym zdaniu ;) chociaz juz i tak napisalam pare zdan o sobie ;) a o Was stalych bywalcach kafe nie wiem nic bo przyznaje ze nie czytalam calego watku, tak sobie tylko ''rzucialm okiem''

Choroba mnie dopadła:( Głowa booooli i leci z nosa niesamowicie,a jeszcze gardło się odzywa:( Masakra normalnie! Więcej nie jem francuskich pomidorów...

Karmelko gratulacje :-) Eweline nie daj się chorobie trzeba być " twardym a nie miętkim" ;-) Weź coś na rozgrzewającego im hop pod kocyk :-) trzymaj się cieplutko. 1-2-3 ten Twój głód nową koleżankę wystraszył :-) ale jak już będziesz najedzony to pewnie już się bać nie będzie. Tylko lodówkę zostaw w spokoju jedz jej zawartość. Nie wiem czemu wszystkie Ci pomidory chciały serwować? No ale to zawsze coś :-) SM coś ten nasz zlot do skutku nie dochodzi jakoś wszyscy ucichli :-( Może trzeba podgrzać ten temat????????? Pozdrowionka dla Was

Boże!!!Muszę zapisać ten dzień w swoim kalendarzu i zapamiętać. Szybko się może nie powtórzyć:D

Maserati, jesteśmy (niby) hermetyczni, bo piszemy ze sobą (co poniektórzy) w tym naszym zakątku dość długo. Dodatkowo mieliśmy już 3 spotkania z forum, więc i znamy się osobiscie (choć jednak nie ze wszystkimi) i to, że na pierwsze poczucie odbierasz nas jako zwartą grupę jest prawdą, ale też i wiedz, że nadal wszepiają się w nas nasi nowi forumowi, którzy już są dla naszym krwioobiegu jak stale obecne, niezbedne krwinki. Przykładem takim jest wiosenny Ktoś i Ewelina oraz letni Roberth. O tym, że nie zawsze od razu gromko hurramy na wpis nowej osoby, dobrze napisała Ewelina. A jak lubisz nas czytać, podzielić się swoją osobą z nami, znajdować wśród nas, to zapraszamy. Czas pokaże.

Gość maserati
nowa kolezanka wcale sie nie wystraszyla ;) poszlam sobie spac bo rano wczesna pobudka, dzisiaj jakis tam nieistotny wyjazd sluzbowy i w sumie dopiero przed chwila dotarlam do domu, tak wiec przechodze na obowiazki domowe, kapanie malej, i usypianie, pozniej mam nadzieje miec chwile dla siebie to pewnie tu zgladne na katar najlepszy cirus - jedna tabletka i katar znika - polecony przez zaprzyjaznionego lekarza i ma wielka zalete jest tani ;) zycze zdrowka

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się