samodzielna mama 35 0 Napisano Wrzesień 19, 2012 i nie płaczecie czasami też ze śmiechu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roberth38 0 Napisano Wrzesień 19, 2012 Nie, nie pokazuje dzieciakom łez..nigdy!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Wrzesień 19, 2012 a ja takie ze śmiechu często :) bo co mi innego pozostaje jak nie śmiać się przy dziecku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Wrzesień 19, 2012 A ja uważam, że dzieci powinny widzieć wszystkie uczucia bo życie przed nimi, a ono jak się przekonaliśmy na własnej skórze - nie rozpieszcza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Wrzesień 19, 2012 No to ja jakoś, nie umiem przed synem pokazać łez.... coś mi sie zdaje, że tu pełnię rolę mężczyzny.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Wrzesień 19, 2012 powinny ale czy wszystkie ? ja zmykam bo sterta prasowania czeka dobrej i spokojnej nocy pa S.M. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Wrzesień 19, 2012 Moje prasowanie leży w gotowości - to był ambitny plan na dzisiejszy wieczór, ale się z Wami zagadałam i nic z tego nie wyszło. A teraz to już nie ma mowy. Jestem dziś padnięta i muszę się położyć bo nie wiem jaka noc mnie czeka z moim dzieciatkiem. Dobranoc :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roberth38 0 Napisano Wrzesień 19, 2012 mogę podrzucić swoje ?Nie ma mi kto wyprasować, a ja nie mam na to siły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Wrzesień 19, 2012 A dawaj - jak się rozkręcę to oblecę :-P I Ciebie przy okazji przeprasuję, żeby Ci głupie pomysły wyleciały z glowy :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Wrzesień 19, 2012 A ja mam wszystko wyprasowane!!!!!!!!!!!!!!!!!! Górą niedzielne prasowanko:D Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roberth38 0 Napisano Wrzesień 19, 2012 Ja staram się systematycznie prasować, ale teraz nawet glowy do tego nie mam,i całe pełne kosze rzeczy do prania i prasowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Wrzesień 20, 2012 SM - zapomniałam Cię wczoraj pocieszyć - Ty przed 1,5 h pokonujesz 80 km, a ja w tym samych czasie ..... 25 km !!!!! Lepiej Ci teraz? :-P Miłego dnia wszystkim - wyspaliśmy się, dziecko ozdrowiało i dostaje wariacji. A ja mam tyle roboty, ojej ... ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
supertata 0 Napisano Wrzesień 20, 2012 miłego dnia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Wrzesień 20, 2012 nie nie jest mi lepiej jest mi dzisiaj cholernie źle :(( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Wrzesień 20, 2012 ROBERTH - no gdzie to prasowanie? moje już w szafkach. placek śliwkowy pachnie w całym domu. a mój aniolek od 3 godzin buduje z Lego. :-) Obiad gotowy. No to czas na kawkę do ciasta - szkoda tylko, że pita w samotności :-( Supertata - dzień dobry SM - co się dzieje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Wrzesień 20, 2012 będe miał cóóórke! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Wrzesień 20, 2012 Ktosiu, WIELKIE GRATULACJE, kolejna księżniczka nam rośnie:D A kto tu z forumowych typował dziewczynkę???? Ręka w górę;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Wrzesień 20, 2012 Ktosiu gratulacje ty farciarzu :D kurcze ja też chcę mieć córeczkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Wrzesień 20, 2012 KTOSIU - wogóle tego nie skomentuję :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Wrzesień 20, 2012 Widzisz Ktosiu ilu masz teraz zazdrosników:P To bedzie się działo na chrzcinach dopiero hihihi Zobacz ile masz chetnych osob na matki i ojców chertnych:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Wrzesień 20, 2012 Zaraz, zaraz mnie to już Mariuszek dawno o to prosił:P A nie wiem czy wiecie,ze dziewczynka to będzie miała Ewelina na imię :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Wrzesień 20, 2012 Ja słyszałam o nieco odmennych imionach hihihi Eweline, to chyba dawno temu rozmawialas o tym z Ktosiem:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Wrzesień 20, 2012 Coś Ty, on już dawno tak powiedział,ale jak zwykle słowa nie dotrzymuje:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roberth38 0 Napisano Wrzesień 20, 2012 Ewelinka:) ślicznie imię Gratulację chłopie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Wrzesień 20, 2012 No właśnie, dziękuję Ci:) A jak ten Kasztan słowa nie dotrzyma to go dorwę w swoje ręce o ukatrupię:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Wrzesień 20, 2012 Cos w tym jego nie dotrzymywaniu słowa jest... Ktosiu, przywołuję Cie do porzadku publicznego:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Wrzesień 20, 2012 Ewelina, a to musi być pierwsze imie? :D Chrzciny razem z weselem. Iza, termin chyba już znasz :D Ale jak tej małej Księżniczce fajnie bije serce.. :) I ładnie dziękuje za gratulacje :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Wrzesień 20, 2012 No oczywiście,że tak!!!A jak inaczej?Jak nie dasz tak na imię to rozważę pozytywnie propozycje bycia matka chrzestną,a wiesz,że dziecko dużo po chrzestnych dziedziczy:P Więc się zastanów poważnie:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Wrzesień 20, 2012 Ktosiu, o żadnych terminach nic nie wiem:( Dobranoc,bo młodzież dobija sie do komputera:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Wrzesień 21, 2012 Dzień dobry wszystkim:) Ale tu pusto dziś:( I dooobrze, pewnie wszyscy korzystają z pięknej pogody albo pracują grzecznie:P My jesteśmy w tej pierwszej szczęśliwej grupie. Niedawno wróciliśmy ze spacerku połączonego ze zbieraniem pieczarek;) A teraz moje dziecko grzecznie śpi po takim dopływie świeżego powietrza. Miłego dnia dla wszystkich:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach