DUDZIA2002 0 Napisano Wrzesień 21, 2012 No tak - jeden mnie zaprosił na romantyczną kolację, ale w towarzystwie dziecka i żony :-D , drugi w nocy bajerował rozgrzewaniem się przy kominku :-P, a tymczasem puchy i znów spędzę samotny zimny wieczór głodna i zmarznięta :-( Jestem wyrodną matką - przez 3 dni ciągałam ze sobą po Warszawie chore dziecko bo miałam masę spraw różnych do załatwienia (w tym jedną randkę :-P ), a przecież nie miałam co z nim zrobić. Dziś synuś zadzwonił do tatusia powidzieć, że ma anginę. Tatuś się bardzo przejął - tak bardzo, że nawet nie zapytał czy miałam za co wykupić leki i czy nie potrzebujemy jakiejś pomocy. Porażka :-( W TV wsuwają tort bezowo-orzechowo-kawowy, a drugi kokosowo-malinowy - zaraz mi język w d... ucieknie !!! Czy ktoś kiedyś jeszcze będzie dla mnie gotował i piekł takie pyszności? :-( Jakaś rozbabrana jestem od kilku dni ;-) O! dziś robiłam zdjęcia do dowodu - zostało mi kilka - kto chce? i z dedykacją czy bez? korzystajcie póki czas bo jak stanę się sławna to może nie zdołacie się dopchać po autograf :-D ha ha ha , ale śmieszne :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Wrzesień 21, 2012 Tak właśnie.Hop hop,jest tutaj ktoś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Wrzesień 21, 2012 No weeeezcie!!!Gdzie wywiało wszystkich!!!Ja tu pilną potrzebę rozmowy mam,a tu pustki:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Wrzesień 21, 2012 No dzięki, ja jednak jestem jak powietrze :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Wrzesień 21, 2012 Huraaaa!!!Dudzia jest!!!Jak dobrze,ze nie nie wszyscy sobie poszli;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roberth38 0 Napisano Wrzesień 21, 2012 bajerował powiadasz?? A co do tortów mogę zrobić na zamówienie:) uwielbiam to:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Wrzesień 21, 2012 Taaaa, Dudzia to jest zawsze na posterunku - kicha co? Uderz w stól, a nożyce się odezwą :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Wrzesień 21, 2012 Nooo, coraz więcej osób się pojawia. Wreeeszcie moje wołanie się opłaciło. Mnie to nawet nikt nie bajeruje ani na kolacje nie zaprasza. Jasiek śpi, a ja sama jak ten palec:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roberth38 0 Napisano Wrzesień 21, 2012 gdzieś wyjść:) z koleżanką weekend się zaczął Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Wrzesień 21, 2012 Taaa, a dziecko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Wrzesień 21, 2012 Przecież my na Śląsku, ooo przepraszam Zagłębiu sami jak te sierotki. Nawet do fryzjera razem chodzimy. Wszyscy daleko mieszkają:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Wrzesień 21, 2012 EWELINA - ściemniasz! Nikt nie zaprosi? Ja wiem co innego ! Tylko daj się zaprosić :-P U Robertha zamawiam tort (tylko wysil się trochę bardziej niż przy nocnym ogrzewaniu) :-) U Maxxa - bigos bo podobno jest w tym mistrzem :-) Mam jeszcze chęc na pasztet - KTOSIU - na Ciebie wypadło :-P (tylko nie wkręcaj w to babcię) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Wrzesień 21, 2012 Alebazi kabel, Alebazi przedłużacz:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roberth38 0 Napisano Wrzesień 21, 2012 oooo to tak mi źle to poszło? :( a tort zrobię najlepszy na świecie, u mnie sąsiedzi zamawiali u mnie tort ślubny:) Uwielbiam to robić, to moje hobby i ucieczka:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Wrzesień 21, 2012 Noooo wiesz - mogło być ciut lepiej :-D ALEBAZI nie kabel tylko ..... życzliwa :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Wrzesień 21, 2012 ale nie martw się Robert - popracujemy nad tym :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Wrzesień 21, 2012 Tylko widzisz Dudzia to jest tak,że jak si e zamknie głęboko w swojej skorupie to jest bardzo ciężko się z niej wydobyć choćby nie wiem jak się chciało niestety. Ja cały czas myślę o mężu i o tym jak by nas kochał gdyby był na tym świecie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Wrzesień 21, 2012 No co Ty nie powiesz ?!?!?!!? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Wrzesień 21, 2012 No niestety tak mam i nie potrafię tego w sobie zmienić :( Choćbym bardzo chciała. Do bani to wszystko:( Chyba pójdę sobie lepiej spać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Wrzesień 21, 2012 Muszę Cię zmartwić - nie blyszczysz tym w naszym towarzystwie tzn nie jesteś orygianalna ;-) Nie wiem czy mamy tu kogoś kto całkiem porzucił swoją skorupę :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Wrzesień 21, 2012 Dobra, nic więcej nie piszę. Dobrej nocki dla wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Wrzesień 21, 2012 No jasne - idź sobie, a ja jak zwykle sama zostanę :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roberth38 0 Napisano Wrzesień 21, 2012 Mam to samo, myślę jakby to było jakby żona była z nami.. Byliśmy tacy szczęśliwi.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Wrzesień 21, 2012 Fajnie,ze ktoś mnie rozumie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Wrzesień 21, 2012 No i znowu jestem powietrzem .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Wrzesień 21, 2012 Wracam do swojej skorupki :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roberth38 0 Napisano Wrzesień 21, 2012 Nie jestes powietrzem:) jak wieczorek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roberth38 0 Napisano Wrzesień 21, 2012 hello?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Wrzesień 22, 2012 Dzień dobry forumowi : miłego dnia Wam życzę :) S.M u mnie jesień , ta kalendarzowa popołudniu , a za oknem hula deszcz i wiatr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Wrzesień 22, 2012 Cześć, byczyliśmy się prawie do 9 !!!!!!!!!!!!!!!!!!! pogoda paskudna, zimno, pochmurno. W domu 17 stopni :-( Musze wyjść do sklepu, ale bardzo ciężko będzie pokonać ogromnie silne przyciąganie do kanapy i koca ;-) Dziś musimy nadrobić wszystkie zaległości szkolne dziecka z okresu choroby - dużo się tego nazbierało. Nie ma co - zapowiada się interesujący i uroczy dzień :-( Oby u Was było ciepło, słonecznie i miło :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach