karmel.a 0 Napisano Marzec 6, 2012 Taaak, myślisz, że z Grocholą to tak prosto się umówić na sobotę!! Dudzina, tam w kalendarzu już wszystkie terminy zajęte.. Choć temat wart przemyślenia. Zobaczymy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 6, 2012 No wiesz - przecież Istebna to takie piękne miejsce. Proponuję żebyś zrobiły sobie taki mały wypadzik. Może spotkacie kogoś znajomego? :-D I jeszcze chciałam dodać, że słońce to jedno, ale największą frajdę to ja mam gdy tu jest tłumnie i gadka się kręci - wtedy czuję Waszą bliskość i nie jest mi samotnie :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 6, 2012 Oczywoście pisząc o kims znajomym miałam na myśli kurdupla z W-wy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Marzec 6, 2012 ale że która Pani tutaj niby taka "starsza" jest :D a po za tym, przepraszam bardzo - to że proponuje wesele czy obiad to chyba tylko świadczy o tym że kulturalny chłopak ze mnie :) Baa nawet Eweline już załączniki dostała! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 6, 2012 No jasne - nie dość, że kulturalny to jeszcze miły, szarmancki, przystojny, mądry, bystry i nade wszystko skromny :-D :-D Ty lepiej sie tak nie reklamuj bo sie moze okazac, ze na to wesele 20 panien zjedzie zeby dotrzymac Ci towarzystwa :+D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Marzec 6, 2012 Dudzia tu coś ściemnia :D Taki sam /a przynajmniej/ podobny wierszyk układałem dziś Ewelinie więc coś mi się tu nie podoba :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 6, 2012 Dobra, znikam na jakąś godzinkę bo dziecko pojechało na chatę do kumpla i muszę go odebrać. A Wy tu sobie dalej trajkoczcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 6, 2012 a ja już wierszem zaczęlam pisać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 6, 2012 no czytam i nie widzę gdzie ten wiersz. za to widzę co tu nawypisywałam o tej starszej pani ALEBAZI - jak umyje włosy i odzyska wzrok to mnie jak nic udusi :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Marzec 6, 2012 kulturalny to jeszcze miły, szarmancki, przystojny, mądry, bystry i nade wszystko skromny - to mi na prawde nie wygląda :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Marzec 6, 2012 A, że ze trzy dni szły i dojśc nie mogly to maly szczegól :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Marzec 6, 2012 Jakie trzy? Kijową poczte masz i tyle! :D Ważne że doszły :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Marzec 6, 2012 Tak tak teraz to poczta nie taka jak trzeba :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Marzec 6, 2012 Dudzia, okulary, to ja moja droga potrzebuje tylko do pisaniai czytania ale nie przed kompem :D Zreszta, to wszystko powinnaś już o mnie wiedzieć jak i to co powyżej napisałaś "przy najbliższej okazji spotkania uduszę cię" żebyś wiedziała, Ty małpiszonie:P Juz nie jesteś małpeczką-koniec tej miłości między nami.Jak Kuba Bogu itd itd itd Natomiast włosy muszą lsnić czystościa własnie przed kompem, bo przecież, tu tyle osob będzie mnie obserwować;) Masz racje Margaret,było bardzo dawno temu i bardzo szybko Cie odnalazłam,bo juz na pierwszej stronie:D teraz sobie doczytam małe co nie co, bo w domu byłam juz przed myciem osławionych przez Dudzię włosów;) Ktośiu, Ty naprawdę uważaj możesz się teraz nie opędzić od NAS i co to będzie... :D Eweline, naprawdę dotarły wreszcie do Ciebie te załączniki??????????? Koniecznie musisz to potwierdzic osobiście:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Marzec 6, 2012 spoko, spoko - dwoch facetów poradzi sobie z każdą ilością Kobiet :) Ewelina może to potwierdzić! Ba, nawet w odp zwrotnej dostałem inne załączniki! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Marzec 6, 2012 Acha Eweline, juz potwierdziłaś, ale chyba faktycznie najważniejsze, że doszły te rozweselacze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Marzec 6, 2012 Ktosiu, ojjjj chyba za mało znasz kobiety:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Marzec 6, 2012 doszły doszly i to najważniejsze, a że szły i szły :) no cóż -daleko miały albo "poczta kijowa" :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Marzec 6, 2012 Kuba jest zdolny i obrotny chłopak - on sobie z Kobietami poradzi :) Ewelina, nie marudź! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Marzec 6, 2012 ok. poprawie się :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Marzec 6, 2012 Zaraz zaraz,teraz doczytalam - grabisz sobie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Marzec 6, 2012 Alebazi1 - dlaczego sobie grabisz u Eweliny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Marzec 6, 2012 alebazi Ty to nie patrz na nic tylko wbijaj na to wesele :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Marzec 6, 2012 Nie alebazi tylko TY :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmel.a 0 Napisano Marzec 6, 2012 Dudzia - wszystko się może zdarzyć, niczego nie można na tym etapie wykluczyć.. Jak echem po górach będzie się niosło wołanie, to wyjrzyj z karczmy, bo nie chcę by z nadmiaru wibracji głosowych lawina zeszła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Marzec 6, 2012 Oooo cho, młodzież się kłoci:D będzie siwy dym hihiji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Marzec 6, 2012 Ech Eweline, nawet nie wiesz jak bardzo bym chciała, ale cóż... siła wyższa nie pozwala :D Ale maseczkę już nałożyłam, tak na wszelki wypadek;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Marzec 6, 2012 aj jaka tam siła wyzsza - nie patrz na drobiazgi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Marzec 6, 2012 i kto to mówi?????? a sama nie możesz skorzystać???:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Marzec 6, 2012 ups Eweline, chyba popełniłam nietakt:( Bardzo Cie przepraszam-mam nadzieję że mi wybaczysz?????????????? Ja już sie wyłączam z kompa, lece do mojej pracy domowej-bede kleiła pudełeczka i oglądała seriale:) Dobranoc wszystkim i spoojnej nocki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach