Annika Mo 0 Napisano Kwiecień 22, 2012 Ja podziękuję więc za wycieczkę:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Kwiecień 22, 2012 Annika Mo dlaczego ??? brak kasy to wymówka . problem mógł by być tylko jak brak kasy na podróż ale też idzie coś zaradzić temu . tak wiec wymyslajcie naprawde dobre wymówki no chyba że mnie chcecie wnerwić a to nie tak łatwo :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Kwiecień 22, 2012 za kare kto sie bedzie migał bedzie musiał tanczyć nam na imprezie http://www.youtube.com/watch?v=sgE0fDNtvqY&feature=related :D :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Kwiecień 22, 2012 Maxx - Ale u mnie naprawdę brak kasy na podróż:( No i na sam pobyt tym bardziej:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Kwiecień 22, 2012 Chociaż z drugiej strony Ktosiu powiedział, że przyjedzie po mnie osobiście i zawiezie gdzie tam chcecie:P Haha!:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmel.a 0 Napisano Kwiecień 22, 2012 Waleczny Maxxi - podobasz mi się w tym wydaniu. U młodszej części forumowiczów może bardziej chodzić o małe dzieci (Ewelina, Annika, Ktoś), ale od czego jest rodzina (jak jest chętna)? - a w przypadku maluszka Eweliny, gdy będziemy blisko Niej, to nawet okrojony przyjazd na 1 dzień lub część dnia - może w takim osobliwym przypadku wchodzić w grę. Wszystko do ustalenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Kwiecień 22, 2012 ;) karmelku a my bedziemy tanczyc http://www.youtube.com/watch?v=i8mz9uOvFQA&feature=related o ile ktos mnie podszkoli :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Kwiecień 22, 2012 Przyłączam się do dyskusjizjazdowej. W tym czasie pracuje, w oswiacie inaczej, tzn administracja musi normalnie przyjsc,nie ma odrabiania jak kiedyś, cos sie pozmieniało w przepisach.Niby urlop mogę wziąć,ale nie wiem,czy to bedzie możliwe, gdyż wszystkie pracujące zapewne też poszłyby w moje ślady, a tak nie może być:( Więc ja do braku kasy muszę dołączyć i ten przykry dowód mojej niemocy ale pewności 100% jeszcze nie mam. Wobec tego ja tylko na listę rezerwową się wpisuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Kwiecień 22, 2012 na miejscu jak bedzie woda to zbuduje jakąś łajbę i zaczniemy impreze http://www.youtube.com/watch?v=-kbPBHyXCak&feature=related Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Kwiecień 22, 2012 alebazi1 ino sprubuj się migać ktoś musi pilnowac nas bo sami zdziczejemy i nie powracamy a za kare ty też bedziesz tanczyć godz sama http://www.youtube.com/watch?v=VrrY2umijP4&feature=related no dobra moze 5 min dłuzej nie wytrzymałbym i się dołacze ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Kwiecień 22, 2012 Do tego nawet majowy weekend mam pracujący, dlaczego??? bo mamy MATURY i ktos madry wymyślił, że jednak rozpoczną sie już 04.05:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmel.a 0 Napisano Kwiecień 22, 2012 Maxxi - ograniczasz moją swobodę taneczną??, bo ja się nie sprzeciwiam wyjazdowi.. i co?? mnie już nosi przy tych taktach.., pytanie ogólne zasadnicze?? przy jakiej muzyce mnie nie nosi?? no i do pary tanecznej mam drugą taneczną - Dudzinę, jak jeszcze będzie Mee to już się trio uformuje, a Ty przecież też śmigasz z przytupem :) Dobrze będzie! ale namawiaj niezdecydowanych dalej, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Kwiecień 22, 2012 Witam wszystkich wieczorowa porą:) Karmelka- właśnie u mnie największy problem to maluszek, ale dokładnie tak jak napisałaś, gdyby to nie było daleko to myślę, że udałoby mi się wyskoczyć chociaż na chwilkę :)Przynajmniej mam taka nadzieję :) Annika - dzięki, ze myślisz o mnie, ale nie wyobrażam sobie, ze mogłoby Cię nie być. Zlot bez taaakiej Czarownicy-nie ma szans;)Podobnie jak bez Czarownicy Alebazi :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Kwiecień 22, 2012 Maxx ja do tańca to pierwsza jestem,ale co z tego:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmel.a 0 Napisano Kwiecień 22, 2012 Maxxi - mamy tańczyć lambadę!!, ale nam poprzeczkę ustawiłeś!, ale co tam, damy radę, w razie czego bedziemy improwizować :) Alebazi - ja Ciebie proszę, wypisz sobie już dziaj urlop. Kto pierwszy ten lepszy. Wiesz jak rzadko się spotykamy. Wypisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Kwiecień 22, 2012 no to musze poprawic kondycje by plamy nie dać i zawału nie dostać ;) dam ci fory 5min alebazi1 :D w tancu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmel.a 0 Napisano Kwiecień 22, 2012 Maxxi - Ty na imprezie dbasz o muzykę, ok? jako słynny didżej Maxxi Singiel.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Kwiecień 22, 2012 No oki, już od jutra zacznę o tym trąbić, masz rację Karmel.ka kto pierwszy ... Bo bo później Wszystkie będą chciały, a tak powiem, że mam wyjazd i z głowy problem. Tylko ta druga sfera mnie jeszcze przytłacza, ale jak to było w jednym filmie "kasę zawsze da się jakoś skombinować" Czyli Piotrków Trybunalski????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Kwiecień 22, 2012 yyyyyyy ja o kurcze wole się bawić :D myślę że każdy coś bedzie miał i bedzie impreza o ile pamietam ty zawsze masz coś dobrego :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Kwiecień 22, 2012 Może być Piotrków Tryb.jesli chodzi o mnie,ale co reszta na to? A co do glosowania to tez jestem za odpowiedzią B;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmel.a 0 Napisano Kwiecień 22, 2012 maxxi - dostarczenie płyt nie wyklucza tańca. Nie wyobrażam sobie byś nie tańczył. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Kwiecień 22, 2012 Też bym chętnie potańczyła, bo o śpiewaniu już nie wspomnę :) ale jak widzę planujecie bez dzieci , a ja niestety nie mam z kim zostawić :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Kwiecień 22, 2012 mamusiu nie mów hop jeszcze nie wiadomo bo to cały wikend musicie się dogadac czy z pociechami :D wteczas trzeba cos wiekszego znalesc pare domków kempingowych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Kwiecień 22, 2012 kurcze padne jak kawka zawał pewny no chyba ze ktosiu pojedzie ale co się nie robi dla tak pieknych dziewuszek od jutra zaczynam ostro trenować :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Kwiecień 22, 2012 SM - nie pękaj - chyba nie tylko Ty nie masz z kim zostawić małej. W końcu my jak rodzina więc dzieci to u nas normalne zjawisko :-) ANNIKA - już ma transport - super. Jaki ten KTOSIU porządny i uczynny gościu :-) Ja dopisuję się tylko na listę rezerwowych :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Kwiecień 22, 2012 Dudzia jak ty nie jedziesz to kogo do towarzystwa będzie miała moja mała ? ja mam nie pękać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Kwiecień 22, 2012 Ja nie mówię "nie" - na razie nie mam perspektyw, ale może to się zmienić po 14 maja - kolejna rozprawa - mam nadzieję, że na tym się zakończy i to z pozytywnym dla nas efektem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Kwiecień 22, 2012 jak napisałaś o rodzinie to mi sie taki tekst przypomniała Bo cała ( kolonia) czytaj kafejka to jedna rodzina starszy czy młodszy, chłopak czy dziewczyna :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Kwiecień 22, 2012 a tera spać dobranoc tym co tu jeszcze są :) spokojnej nocy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Kwiecień 22, 2012 SM - Dobranoc:) Dudziaaaa:D - Ktosiu przecież tylko żartował z tym transportem:P Ale przypomnijcie mi: kiedy ten zlot ma być dokładnie?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach