DUDZIA2002 0 Napisano Kwiecień 24, 2012 Mam wolne od 27-04 do 06-05 - 10 DNI !!!!!!!!!!!!! JABADABADOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Kwiecień 24, 2012 Dudziaaa - Suuuper!:):) Odpoczniesz trochę;) Albo weźmiesz się za inną robotę:P A ja w następnym tygodniu mam pisemną maturę z polskiego... Zaraz po weekendzie majowym:O 4 maja!!! Nogi i ręce już zaczęły mi się trząść:O Ciekawe jak będę się czuła w dniu matury:O Czy ktoś może mi powiedzieć co ja najlepszego zrobiłam?!:O Chciałam ustawić słuchawki i mikrofon, a tak namieszałam w realteku, że zniknęły mi te ikony i zostały same głośniki:( Jak się dowie, to mnie zabije!!!:O Ktosiu, czy jest na to jakaś rada? W końcu ty informatyk... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Kwiecień 24, 2012 I uprzedzę wasze pytanie - mam windows 7 ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Kwiecień 24, 2012 Nikt nie chce pomóc i przy okazji zrobić dobrego uczynku?:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Kwiecień 24, 2012 Pierwsza radośc już uleciała jak sobie uzmysłowiłam, ze cały ten czas spędzę we własnych 4 ścianach - przez pewnego bezmózgiego, egoistycznego patafiana :-( ANNIKA - ja bym chętnie pomogła, ale nie znam się na tym nic a nic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Kwiecień 24, 2012 Dudzia - ja przyjadę do Ciebie;) Nie zmieni to faktu, że w "czterech ścianach",ale przynajmniej nie sama:P A żebyś nie miała czasu myśleć to pomożesz mi zająć się takim małym łobuziakiem, a ja się w końcu wyyyyspię o czy mażę o dawna:P Annika - ja też nie wiem o czym Ty tu mówisz:D Ja żadnych słuchawek nie mam u siebie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Kwiecień 24, 2012 marzę miało być:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Kwiecień 24, 2012 EWELINA - nie ma tak - możemy się zamienić - ja Twoim, ale Ty moim :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Kwiecień 24, 2012 Dudzia - nie ma sprawy;) Jak Twoje dziecko śpi w nocy to idę na taki układ:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Kwiecień 24, 2012 Śpi, ale za to w dzień nic a nic i nie usiądzie na sekundę ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Kwiecień 24, 2012 Hej robaczki;) Pomoc jest już zbędna, Mariusz mi pomógł:) Tylko, że ja się dowiedziałam od niego, że miał dziś wypadek, auto rozklekotane, koleś tirem się zagapił, on twierdzi, że nic mu się nie stało, ale chyba nie do końca, bo jest w szpitalu na obserwacji, bolą go żebra i głowa, nie wiem ile tam zostanie...:O Jeżeli ktoś ma numer to może niech do niego zadzwoni... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Kwiecień 24, 2012 Hejka :) Annika Mo jak możesz to poślij mu sms ka i życz powrotu do zdrówka pewnie wszyscy tu będą się o niego martwili i jak masz to ślij nam wiadomości O kolesiach w tirach to ja trochę wiem, dziennie pokonuje ładny kawałek do pracy i nie mam o nich dobrego dania A kwatera już wybrana, czy szukamy dalej ? bo jak widzę już zostałam umieszczona na liście :) pozdrawiam Wszystkich cieplutko miłego :) SM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Kwiecień 24, 2012 zdania miało być :) chyba jestem głodna :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Kwiecień 24, 2012 SM - Mariusz kazał ci ślicznie podziękować:) Czuje się w miarę dobrze, przynajmniej żarty się go trzymają:P Tyle tylko, że boli go jak się rusza:O Podejrzewają wstrząs mózgu, ale na razie nic nie wiadomo... A żebra ma złamane:( Nic więcej nie powiem, bo on mnie zamorduje:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Kwiecień 25, 2012 Witam wszystkich!:) No, ja nie rozumiem co się dzieje!!! Pustki ostatnio nieziemskie się tutaj porobiły!!! Gdzie się podziały największe gaduły?:( Dudzia? Alebazi? Karmela? Co z wami???? No, Alebazi jestem jeszcze w stanie zrozumieć, bo w pracy siedzi... Ale wy? Urlopy chyba macie? Czy się mylę?;) Eweline, ty też byś choć na chwilę weszła i powiedziała jak poranek minął:P Kurcze... Nuuudyyy!:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Kwiecień 25, 2012 niektórzy jednak pracują ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Kwiecień 25, 2012 Dzień dobry! Właśnie jest część pracująca! W ogóle co to znaczy? Taki piękny dzień i się obijać? Nic nie robić?! :D:D Kobiety, a na czym stanęło w ogóle odnośnie tego spotkania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Kwiecień 25, 2012 Dzień dooobry :) Annika-specjalnie dla Ciebie melduje się;) Poranek był taki sobie, ale na szczęście jest lepiej:) Pozdrawiam wszystkich i miłego dnia życzę:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Kwiecień 25, 2012 Dudzia - No to coś mi się chyba pomyliło:D Ktosiu - Kto się obija? Ja?!?!:D Wcale nie... Od rana ręce pełne roboty mam:P Eweline - Dziękuję ci kochanie:D No poranek taki sobie był, faktycznie... Ale zaraz wybieram się do miasta na zakupy i popołudnie zapowiada się całkiem przyjemnie:P To idziesz ze mną?:D Haha!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aneta z hanią 0 Napisano Kwiecień 25, 2012 A ja siedzę na placu zabaw. Jest fajnie,oprócz tego zmnego wiatru. Wieczór zapowiada się fatalnie-idę do pracy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmel.a 0 Napisano Kwiecień 25, 2012 Mariusz, w kwestii spotkania stanęło na tym, że czekamy tylko na Ciebie z potwierdzeniem. Inni się już zdeklarowali. Mamy 9 osób, Ty zamykasz liste cyfrą 10. I jak? Spotkanie w okolicach Częstochowy - stosujemy się do dobra ogółu w tym naszej szczecińskiej koleżanki Anety, którą podziwiam za chęci. Aneta, robisz na mnie wrażenie. Cieszę sie, że się wszyscy spotkamy, poznamy i spędzimy wyjątkowy czas. Gwarantuję Wam, że osobiste poznanie, to kosmos w porównaniu do li tylko pisania bez znajmości. Namawiam tych, którzy się wahają. Mariusz, pisz jak z Twoją decyzją. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Kwiecień 25, 2012 dziewczeta widzę że zlot będzie liczny :D ktosiu ty się nie zastanawiaj tylko musisz jechać bedzie czadowo :D gril pełna wyzerka .tańce do świtu . wylegiwanie się miedzy laskami a pamietaj weż ciemne okulary łatwiej i swobodniej się patrzy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Kwiecień 25, 2012 kurcze szef marudzi na 3dni urlopu mi dać a taki wikend byłby fajny :D jutro jeszcze go pomęczę musi mi dać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Kwiecień 25, 2012 Powiem szczerze że chciałbym jechać ale nie wiem co na to po pierwsze szef a po drugie - sprawa auta i moich obecnie ruchów. Niby za miesiąc powinno mi to przejść ale nie wiem czy szybko wsiąde za kierownice żeby dojechać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Kwiecień 25, 2012 cos pomyślimy mamy czas ponad miesiąc czasu chyba nie zostawisz mnie z 9 laskami samego nawet wióry nie zostana po mnie :) :D i jak coś to pod kurują ciebie dziewczeta są wszechstronne po zlocie bedziesz chodził jak po kapitalce :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Kwiecień 25, 2012 Chyba boje się tej kuracji Kobiet :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Kwiecień 25, 2012 ostatnio czesto słucham ten kawałek to jak odciecie pepowiny :D nie wiem czemu ale poprawia mi humor http://www.youtube.com/watch?v=znjhUOjzzcM&feature=fvwrel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Kwiecień 25, 2012 no wiesz kuracja full serwis naładujesz akumulatory i otworzysz oczy zobaczysz inny swiat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Kwiecień 25, 2012 Hejka :) no proszę , proszę tylko zostawić kolegów samych ;) a co do piosenki to ona jest moja, już wcześniej zarezerwowałam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Kwiecień 25, 2012 Koledzy się nudzą! Jakoś tak Kobiety ostatnio omijają to forum :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach