Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DiamentowaNoc

Szukam bratniej duszy z Lublina...:)

Polecane posty

Gość nowa gracha
Ja też nie najlepiej czuję się fizycznie, za to psychicznie bardziej niż zadowalająco. Wydarzyło się kilka spraw zaskakujących, miłych i trudnych za razem, ale o tym pogadamy, kiedy obie będziemy wolniejsze, bo to nie pilne.

Gość nowa gracha
No to Młody w domu, udostępniam mu kontakt ze światem.;) Powodzenia w pracy! Dobranoc!

To cieszę się niezmiernie:). U mnie też jedna z najważniejszych spraw, a zarazem spędzająca sen z powiek, miesiąc temu została "załatwiona". Niestety, na finał przyjdzie mi czekać do 25 listopada, ale wcześniej, 18-tego, czeka mnie "niespodzianka" i boję się jej :o. Ech! A myślałam, ze już sprawa zakończona :o. Na pocieszenie - mąż mój wystąpił w filmie, który był kręcony w październiku, w jego mieście :) Premiera w czerwcu. Ma ponoć dostać dwa bilety na tę premierę :) Hahaha. Teraz dostał zaproszenie na styczeń, do jakiegoś warszawskiego hotelu, na imprezę polsatowską, gdzie będzie bawić się ekipa, ów nagrywanego filmu. Oczywiście ciągnie tam mnie. A ja, jak to ja: pędzę, lecę! ;) ...Jakoś tak nie mogłam w to wszystko uwierzyć, ale faktycznie znalazłam w necie kadry i fotki z planu i...jest wśród ekipy mój mąż, uśmiałam się :D

Gość nowa gracha
Znowu poniedziałek,brr....Oby był dobry dla wszystkich! Niente, gdy trafisz między gwiazdy zechcesz jeszcze z nami gadać?;)

Gość Cheryll
Hej, ciesze sie ze u Was dobrze sie ukladaja 'sprawy'. Niente, no przepraszam bardzo, ale nie wiedzialam ze my tu na pogawedki wpadamy, a Ty wsrod gwiazd! U nas dzis taka pogoda ze siedziec pod kocem i nosa nie wystawiac brrrrrrr.

Hej, hej! Wróciłam dopiero. Melduję się;)...i idę się położyć. Spałam w nocy "aż" 2h...coś mnie bezsenność złapała. A jutro znowu po 4-tej trzeba wstać:o Pogoda była u nas dziś całkiem fajna, 14 stopni. Teraz coś zaczęło wiać, ale w końcu to listopad. A co tam u Was, Gracha i Cheryll? Jak nowy tydzień się zaczął?

Gość nowa gracha
Tydzień zapowiada się pracowicie, już tak się zaczął, aczkolwiek humor dopisuje, wzrost energii również.:) Od jutra mam w planach powrót do makijażu! :)

No, no, no, Gracha!:) Za oknem wiosna, u Ciebie wiosna, a w kalendarzu jesień:P. Oby ten stan sie utrzymywał, utrzymywał i utrzymywał:) A co u Ciebie Cheryll? Ja na dzisiaj już kończę. Poczytam sobie Was jutro więc proszę się postarać:) Spokojnej nocki i udanego, jutrzejszego dnia!🖐️))

Gość nowa gracha
Zaraz, zaraz, bo nie łapię. M

Gość nowa gracha
Ucięło... Zaraz, zaraz, bo nie łapię. Ma trwać wiosna u mnie, czy jesień za oknem?:P Też mam zarwaną noc, więc powiedzmy, że w pewnym sensie idziemy spać razem.:P Dobranoc Wszystkim!

Zachowujesz się tak, jakbyś budziła się na wiosnę:)...za oknem w sumie wiosna(14 stopni), no, ale w kalendarzu...:)...Ok, uciekam już naprawdę! Do jutra!🖐️))

...ten stan u Ciebie ma trwać jak najdłużej, ma się rozumieć:P...Pa, pa!🖐️

Gość nowa gracha
Tak jest! Wedle rozkazu! Czujcie się co najmniej tak, jak ja! Dobranoc, pa,pa!

Gość Izullina
Hej Wszystkim!:) Też sobie znalazłam czas na pisanie, akurat kiedy wszyscy spać pouciekali...:P A więc tak, mam 21 latek, jestem z Lublina, i podobnie jak Wy też szukam bratniej duszy:) Znajomi nie zastąpią takiej przyjaciółki na dobre i złe, do pogadania, pośmiania się, zorganizowania jakiegoś piżama party:D A czegoś takiego mi właśnie w tej chwili trzeba, od jakiegoś czasu czułam się po prostu...samotna, mimo chłopaka, gromadki znajomych...jednak jak co do czego przyjdzie okazuje się że nie ma sie do kogo zwrócić...myślę że przynajmniej część zna to uczucie..:) A internet wydaje mi się mimo wszystko jednak dobrym miejscem do nawiązania znajomości, trwalszych mam nadzieję..:) Mogę się przyłączyć? ;)

Gość nowa gracha
Witajcie! Izullina, zapraszamy!

Gość Cheryll
Hej Kochani 🖐️ Kolejny 'boski' dzien za oknem, wiec zostaje nam podkrecic ogrzewanie, wysypac zabawki na podloge i zejsc do parteru. I taki mam plan. Poza tym pomalu zaczynam przygotowania do dwiat, tzn szukam odpowiednich prezentow. W tv i sklepach ruszyla juz wielka kampania reklamowa tych wszystkich niezbednych do zycia produktow. Moja lista jest dosc dluga i wciaz szukam inspiracji. Moze macie jakies sugestie? Milego dnia

Gość nowa gracha
Rodzynku! :D Szybki jesteś, a nóż-łyżka, może tym razem to nie Modliszka? Przepraszam, nie Motylek? Cheryll, pomożemy chętnie, zabierz nas na zakupy, razem kupimy wszystko (co w ręce wpadnie).

Gracha świetny pomysł :) poprosimy 2 bilety i lecimy na zakupy do Emigrantki :)

Gość nowa gracha
Rodzynku, więcej nas tu jest!

Dokładnie! W Anglii jeszcze nie byłam, chętnie się wybiorę w odwiedziny i na "szoping" sponsorowany:P

Gość nowa gracha
Witaj, Pracusiu! Jak w nowej pracy?

Gość nowa gracha
Postaram się zajrzeć dziś jeszcze.:)

Hej Gracha! Praca nie nowa, a jedynie godziny nowe:P...Jakoś daję radę, ale już nie mogę się doczekać jutrzejszego wieczoru, kiedy to będę mogła posiedzieć sobie dłużej, bo w czwartek się wyśpię:D

A dzisiaj wyłączam już laptopa, także muszę się z Tobą pożegnać i do jutra! Kolorowych snów Tobie Gracha i pozostałym topikowiczom!🖐️))

Gość nowa gracha
Aha! Właśnie ściągnęłaś mnie myślami. Na ten czwartek też czekam, oj czekam.

Gość nowa gracha
Ale nie chciałam żegnać się tuż po powitaniu, choć o tym myślałam. Znikam więc znowu kończyć, co zaczęłam. Dobranoc!

Gość nowa gracha
💤Udanej środy, przed wolnym czwartkiem!🌻

Gość Cheryll
Hej o wolny czwartek czyli dlugi weekend - prawie :D no to nie ma na co czekac tylko pakowac walizki i do Londka :D ale zaraz czy ja dobrze doczytalam 'szoping sponsorowany' eeeeeee no wiecie z tym to chyba tak nie do konca ;)