Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MłodaMama25)))

Czy to dobrze że 3miesięczne dziecko tyle sika

Polecane posty

Gość MłodaMama25)))

Karmie piersią. Moja córka w ciągu 1godziny potrafi zalac pieluche po brzegi. już nie wyrabiam na pampersy. Czy to prawidłowo że dziecko w tym wieku tyle sika????

Gość a ja a ja wiem
moja cora wlasnie skonczyla 3 miesiace, ale nie sika tyle co Twoja! Roznie jej pampersy zmieniam, ale tak srednio to chyba co 3-4 godziny;) Nie stresuj sie, przy nastepnej wizycie u pediatry zapytaj, albo zadzwon jak mozesz, wydaje mis ei ze to nic takiego, no ale do konca sie nie znam;)

Jedno sika więcej inne mniej, jedno pije i je więcej inne mniej. moja sikała jak twoja, obecnie ma niecałe 2 lata i nadal potrafi w godzinę zrobic sobie w bodziaku dekolt do pasa (miernik napełnienia pieluchy) :-) A pije jak wielbłąd (po mnie...).

Gość MłodaMama25)))
Moja jak jej przebiore pampersa to za jakies 10 do 20minut już sie zsika i sie domaga wymiany. Jak sobie tak obliczyłam to nieraz paczka 94szt pieluch idzie w 10dni i to mnie niepokoji.

Młodamamo a może spróbuj zmienić pieluchy na inne? Moja tak miała jak założyłam Dada - domagała się zmiany co chwilę. Nie każde pieluchy każdemu dziecku pasują. w pampkach na przykład córa nie narzekała na jednorazowe siku a dopiero, jak pielucha była / jest pełna po brzegi (pomijając kupę). U twojej może być podobna sytuacja, może nie tolerować pampersów.

Gość MłodaMama25)))
W nocy tak nie idą te pieluchy ale za to w dzień to mam masakre. Zastanawiałam sie czy czasami nie ma problemów z cewką moczową albo cos w tym rodzaju.

Gość MłodaMama25)))
Moja od samego początku jest na Pampersach zastanawiałam sie nad zmianą na Dady ale nie wiem czy są dobre. Czy jest możliwe że jest jej nie wygodnie w tej pieluszce?? Nadal ma 2 może zmienic na 3.

Może być niewygodnie, kazdee dziecko jest inne i co dla jednego dobre, dla drugiego dobre być nie musi.Ja z dada mam fatalne doświadczenia, więc polecać nie będę, hehe ale co Ci szkodzi spróbować? Z resztą na dadzie świat pieluch sie nie kończy ;)