Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 13 dzien cyklu

starania na marzec 2011 :)

Polecane posty

chciałam napisać jedną albo dwie kapsułki trzy razy dziennie ;)

wole trzymac za was a na sobie sie nie skupiac za bardxzo. Ja swoje mam wazne zebyscie teraz wy mialy swoje:D

Gość 14 dzien cyklu
zuzaczku dziekuje Ci bardzo za te informacje :) chyba sobie wyprobuje taka kuracje, chyba nie zaszkodzi :) moj to samo powiedzial - ze nie ma nastroju i ona tak pod presja nie moze i koniec, nie jest maszyna do produkowania plemnikow.. :) i ze na zamowienie, bo trzeba to on nie chce dziecka poczac.

i mają rację ci nasi mężowie :) kobiety zwykle dostają bzika, dobrze że mamy kogoś kto jest nas w stanie przywrócić do pionu ;)

Gość 14 dzien cyklu
aaaa to mi spadla wraz z pojawieniem sie @ ale mi nadzie narobila coz teraz jestem madrzejsza w tym cyklu i bardziej wyluzowana nie bede sie tez doszukiwac u siebie objawow na sile ;) cierpliwosc zostanie nam wynagrodzona - bedziemy mamusiami :) a niektore z nas podwojnymi lub potrojnymi ;)

Gość 14 dzien cyklu
zuzzak ;) dobrze powiedziane hahaha szkoda tylko ze jak moj chce to chce i koniec, nie wazne ze ja nastroju nie mam, bedzie sie dobieral, podchody robil, probowal, znowu probowal.. do skutku ale jak taka sytuacja to sie zbuntowal, cwaniaczek ;)

ha, widzisz umie postawić na swoim :D w końcu mężczyzna ;) powiedzcie dziewczyny czym się interesujecie :) a nuż się okaże że mamy jakieś wspólne tematy poza zaciążaniem :D i jakie macie plany na weekend, bo już przecież sie zbliża ;)

Gość 14 dzien cyklu
za to ich kochamy :) zainteresowania? hmmm uwielbiam chodzic na silownie - tak dla zdrowia czesto tez wybywamy z mezulkiem na wycieczki piesze w gory, moge tak chodzic szlakiem godzinami uwielbiam zwiedzac zamki :D (mieszkam w UK - manchester, sam manchester jest okropny ale jakie okolice piekne, zawsze mozna cos zobaczyc i gdzies pojechac :) ) poza tym w film oczywiscie :) urzadzamy sobie czesto wieczorki na kanapie z winkiem i filmami ;) wzielam sie tez ostatnio za.. ogrodnictwo ;) ale tak delikatnie, bo wiadomo ze koszta duze, by ogrod pieknie wygladal, ale jestem dumna z seibei bo wstawilam do ogrodu trzy donice z roslinkami, ktore zasadzilam wlasnorecznie, od ziarenek wyrosly - teraz czekam na kwiaty ;) uwielbiam tez gotowac ;) stad dzisiejsza paella ;) szaleje tez ostatnio z sukienkami, obkupilam sie na 20 lat w kiecki maz mi dokucza ze i tak niedlugo beda na mnie za male a pozniej sie moze okazac ze spowrotem nigdy takiego rozmiaru nie bede miec .. ;) bez przesady, super laska nie jestem ale uwielbiam sukienki i koniec ;) uwielbiam tez moja prace ;) kocham moje raporty i obowiazki :) chyba tyle :)

Gość 14 dzien cyklu
weekend planuje spedzic w ogrodzie, jesli nie bedzie padac.. ;) musimy jeszcze kawalek ogrodu doprowadzic do porzadku - poprzedni wlasciele zrobili z ogrodu dzungle - i tak od dwoch lat pomalu tam kopiemy i zaczyna to jako tako wygladac ;) aaa i mamy u nas w ogrodzie parke.. wiewiorek :) dokarmiamy orzeszkami - ale widze ze czesc z orzeszkow zakpouja po ogrodzie bo.. orzeszki kielkuja z ziemi :) tydzien temu bylismy za to w pieknym parku - w sobote, pogoda nam sie udala bo bylo slonecznie i goraco! jak bylo cudownie ;) Tatton Park :)

:) no dobrze, to teraz coś o mnie :) po pierwsze moją ogromną pasją jest poezja, sama piszę, bez tego bym chyba żyć nie mogła. rysuję, maluję, muszę się czasem wyżyć artystycznie. uwielbiam gotować i piec, dosłownie mogłabym stać godzinami w kuchni. no i oczywiście muzyka. oboje z mężem mamy lekkiego bzika, mąż jest zresztą muzykiem , muzyka jest w domu i oczywiście w weekendy-koncerty pubowe, to też troszkę taki nasz bzik, uwielbiamy takie spotkania ze znajomymi przy piwku i muzyce. do tego teatr, kino rzadziej, wolę tak jak ty rozłożyć się na łóżku w domu i oglądać :)

Gość elcia1984
ja tez w ogrodku posiedze moze zrobie grila ogolnie to sprzatanie io pranie tez mnie czeka, wlasie sie naogladalam discovery o dzidiusiach porodach itd

Gość 14 dzien cyklu
zuzzak ;) o jaka jestes zupelnie do mnie niepodobna ;) dusza artysty ;) wow :) jak to fajnie brzmi co robicie :) dla mnie zupelnie obcy swiat :) ciekawe jaki bedzie Wasz dzidzius ;) czy bedzie taki jak Wy czy zupleni inna droga pojdzie :)

Gość 14 dzien cyklu
elcia ;) takie programy powinny byc teraz zakazane dla nas ;) stresujace sa, przyprawiaja o szybsze bicie serca - szkodliwe teraz :) przy dwojce maluchow to masz pelno roboty :) wiem ze moja beztroska tez sie zmieni wkrotce

Gość elcia1984
hehehe o tak potem sie ich naogladam:) ide pospac skorzysam z okzji ze maly spi:)

cóż, jakiekolwiek moje dziecko nie będzie, mam nadzieję, że ustrzeże się pewnych rzeczy w swoim życiu i że będzie mądre na tyle, żeby nie dać się otoczeniu ;) kurcze super, że macie ogrody, ja niestety póki co mogę tylko pomarzyć :) ale z chęcia bym wyciągnęła męża gdzieś nad wodę, żeby sobie poleżeć na kocu i nie widzieć miasta przez caly dzień. poza tym jak zawsze zbieramy się na koncert, może nawet dziś bo znajomi będą grać :)

Gość 14 dzien cyklu
to zrobmy tak :) Ty przyjedz i posiedz w moim ogrodzie a ja pojde na jakis gig za Ciebie :) mala odmiana :) mi sie zawsze marzyl dom z ogrodem, nam sie trafil calkiem spory jak na angielskie warunki :) widze oczami te piaskownice, hustawki, zjezdzalnie i bawiace sie tam moje dziec :)

o kurcze to macie naprawdę super. ja mieszkałam 2 lata w londynie [tam poznałam męża] i ogródek był ale mikroskopijny

Gość czrodziejka luna
Jak wyluzowac to wyluzowac hieheheih Obecnie mam urlop ale czasu za grosz bo w domu wymagajacy dwulatek i walka z pieluchami. Nie mam juz pomyslów...... mokry dywan, fotel i kanepe ble

Gość 14 dzien cyklu
w sumie takiego szukalismy :) z ogrodkiem :) domek maluski, ale przytulny - nie wiem jak pomiescimy wozeczki, lozeczka, wanienki i zabawki - chyba wstawimy wielki namiot do ogrodu haha :) ja przyjechalam za moim z Polski, dwa tygodnie bez niego wytrzymalam, i tak sobie siedzimy tu teraz :) a Wy planujecie wrocic? czarodziejka - u mnie w pracy dziewczyny stosuja taka nagrode - jak maluch nasika do nocniczka to w nagrode przykleja na tablice naklejke - nie wiem jak to dziala ale z czasem dzieciaczki zajarzyly o co chodzi i wiedza ze za siusianie do nocniczka bedzie naklejka na tablicy to dotyczy dzieciaczkow ok 2 letnich 3 -4 letnie to nagrody za sucha noc - za kazda sucha pieluche naklejka na tablice, za 7 nakeljek w tygodniu uzbieranych moga sobie na zakupach wybrac ksiazeczke, czy zabwke za 2 - 3, tez dziala :) poczatki trudniejsze ale jak dziecko zalapie o co chodzi to juz latwiej, bo to dla nich zabawa :)

Gość 14 dzien cyklu
* 2-3 fynty

ciekawy pomysł z tymi naklejkami :) 14 dzień cyklu - ja już wyjechałam z londynu daawno :) wróciliśmy i osiedliśmy w polsce, jakoś mieszkanie za granicą nie było dla nas :) w ogóle to teraz jestem z córką szwagra, zadzwonił kilka godzin temu i poprosił żebym zrobiła jej obiad, rybę. owszem, ryba w zamrażalniku była, ale zamrożona jak jasna cholerka [rozmrażałam ją 4 godziny] i do tego panierowana. i ja się pytam-co za idiota zamraża ryby w panierce? pogratulować pomysłu tym, którzy to wymyślili. lubię ryby i lubię dania z ryb przyrządzać ale ta paniera mi kompletnie zepsuła plan. wrrrr.

Gość 14 dzien cyklu
a Twoj maluszek nie chce korzystac z nocniczka? :) u mnie w pracy moda na te naklejki, jak widze dzialaja ;) zuzzak :) aaaa.. myslalam ze dalej tu siedzicie :) nam sie jakos tutaj ulozylo na razie siedzimy bo chyba nie ma po co jeszcze wracac do polski a jak sie urodzi dzidzia to juz przez kilka lat kolejnych na pewno - finansowo wyjdzie lepiej :) haha taka rybke mozesz uratowac smazac ja tylko na oleju - wtedy sie zrobi chrupiaca ale niestety dosc kaloryczna :(

Gość 14 dzien cyklu
czarodziejko - to daj mu jedna na zachete :) wiem ze to wymaga cierpliowsci zeby zrozumial kiedy taka naklejke dostanie wiem ze te tablice sa podzielone na 7 czesci, kazda na jeden dzien i maluch wie ze jak zapelni cala - wszystkie 7 czesci to go czeka jakas niespodzianka starsze maja to samo ale za suche noce no i same moga wybrac w sklepie nagrode :) hehe maly wyjec :D tez takiego chce!

14 dzień cyklu - hehe wiem, właśnie tą rybkę odsmażam, w zasadzie już idę ją zdjąć z patelni, nie lubię jak mi sprzedawca narzuca sposób przygotowywania jedzenia hehe :P osobiście wolałabym iść na targ albo do rybnego, kupić rybkę i zrobić ją tak jak mi się podoba ale cóż ;P czarodziejko luno - ucałuj wyjca :D

Gość 14 dzien cyklu
coz, sa rybki w panierce i bez do wyboru ;) chyba musisz miec pretensje do tego kto ta rybke kupil :P

Gość 14 dzien cyklu
koniec pracy na dzisiaj :D zmykam do domu paelle robic :) milego i owocnego wieczorku!!!

Gość 14 dzien cyklu
puk puk :) wszystkie sie teraz przytulaja ... :P

Gość 15 dzien cyklu
15 wybila :D alem zadowolona :D