Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 13 dzien cyklu

starania na marzec 2011 :)

Polecane posty

Gość nelly_mama
Dzień cyklu, A może ty w ciąży jesteś? Skoro Ci się tak piersi powiększyły, jest to możliwe kurcze, no i te plamienia, przecież mogą byc na początku ciąży...może zrób sobie test jak już plamienie ustanie i @ nie przyjdzie.

Gość dzien cyklu
jesli nie przyjdzie @ przez kolejne kilka dni to na pewno zrobie test. wydaje mi sie jednak ze to wszystko objawy miesiaczki mimo wszystko. strasznei jestem rozczarowna tym plamieniem, strasznie! nie tym ze nie jestem w ciazy ale plamieniem nie mogla od razu @ przyjsc? no nie mogla. wrrr weekend mam juz zjeb.... y - a szkoda bo jedziemy zwiedzac zamki i po klifach pochodzic :( chociaz moze sie rozwesele wtedy a jakie Wy macie plany na weekend! :) mam straszna ochote na zakupy!!!! w babskim gronie!

Witam.dzien cyklu mi rowniez przykro.Glowa do gory wycieczka napeno dobrze Ci zrobi ( a czy byliscie z mezem nad tym pieknym wodospadem?).I tak sobie siedze i mysle o tych zakupach w babskim gronie,,,pewno niedlugo pobiegamy po sklepikach dla bobaskow czego wszystkim nam zycze:)

Gość dzien cyklu
Vigour wodospad?? ! nie bylam gdzie to cudo? podeslesz prosze jakies link? :) ja ostatnio sie obkupilam w kolejne blyszczyki, uwielbiam blyszczyki!!! ale chcialabym sie wybrac na zakupy typu buty, czy sukienka ;) u mnie w pracy wczoraj ta kolezanka co jest w ciazy, przyszla razem z pudelem, akurat jej dostarczono cala mase ciuszkow dla dziewczynki, bo kupila gdzies na necie ;) ale cuda! nie moge sie doczekac kiedy sama sie na takie zakupy wybiore ;)

Kurcze wyslalam 2 x..sorki.LLANRHAEADR YM MOCHNANT tak nazywa sie to miejsce.Naprawde warto to zobaczyc.Przepiekne miejsce.I napewno dobrze Ci zrobi.

Gość dzien cyklu
dziekuje ;) ale sliczne miejsce !!!! na pewno sie tam wybierzemy, niekoniecznie w ten weekend bo zuplenie nie po drodze do zamkow ;) chyba ze nam wystarczy czasu ;)

Gość zaxaxdsc
internetowy lumpeks z odzieżą niemowlęcą Ubranka takich marek jak EARLY DAYS,CHEROKEE,H&M,NEXT już od złotówki www.lumpik.com.pl Prawdopodobnie jedyny taki sklep internetowy w sieci!!! www.lumpik.com.pl

NICK.............OSTATNIA @......DŁ.CYKLU......@/TESTOWANIE.......TP --------------------------------------------------------- ------------------------------ maryjka..............15.06............29................. .13.07 Nestea tropical......17.06...........28-30...............20.07..... .23.03.11 Naya...................27.06...........26-27............. ..22.07 Navi ...................3.07.............ok 28......................... extaaasy..............24.06...........28................. . .czas pokaże dzien cyklu............26.6............31............. ......nie wiem nelly_mama............7.07............26-34.............. . nie wiem juz mama..............10.06..........32-35................19-22. 0 7 blekitna_.............. 19.07..........??33??..............??? ok.21.08? ??? scooby84...............20.07...........?????? ...............czas pokaże Dzieczyny co z wami? Jak testowanka?? Juz mama, dzien cyklu, extaaasy, Naya???? U mnie już prawie koniec @. Hmm znów tylko 3 dni. Fajnie że się tak skróciła z 7 dni na 3 dni :) Mama nadzieję że to nie jest nic złego .

Gość blekitna_
scooby84 znów razem się zgrałyśmy :) ja dostałam @ dzień wcześniej ale podobnie jak u Ciebie były tylko 3 dni a ten 4 to prawie w ogóle... to chyba jakaś telepatia:P

NICK.............OSTATNIA @......DŁ.CYKLU......@/TESTOWANIE.......TP --------------------------------------------------------- ------------------------------ maryjka..............15.06............29................. .13.07 Nestea tropical......17.06...........28-30...............20.07..... .23.03.11 Naya...................27.06...........26-27............. ..22.07 Navi ...................3.07.............ok 28......................... extaaasy..............24.06...........28................. . .czas pokaże dzien cyklu............26.6............31............. ......nie wiem nelly_mama............7.07............26-34.............. . nie wiem juz mama..............10.06..........32-35................19-22. 0 7 blekitna_.............. 19.07..........??33??..............??? ok.21.08? ??? scooby84...............20.07...........?????? ...............czas pokaże Vigour..............21.07...........28-30.................18.08 :)

Gość dzien cyklu
scooby84 plamienia mi sie zaczely, czekam na @

Gość dzien cyklu
cholewka jasna, pojechalam do supermarketu, nabralam sobie rzeczy do koszyka i sie przykasie okazalo ze ie mam portwela !!! zostawilam w biurku w szufladzie!!! musialam wszystko zostawic ale i tak wroce tam po pracy bo fajny blyszczyk znalazlam :P

czesc dziewczyny, dawno mnie nie bylo, duzo mam teraz na glowie, w pon czeka mnie przeprowadzka itd. , wczoraj dostalam @ wiec narazie odpuszczam sobie staranka tzn nie bede o tym myslec moze uda mi sie na lato 2011

hej dziewczyny u mnie wkońcu ochłodzenie i upragniony deszczyk :) Jaka ulga uffff ..... :)))) U mnie już tylko delikatne plamienia po @ zostały. Więc hip hip hura nowy cykla przytulanek. Na wtorek mam umówioną wizytę u gina. Więc zobaczymy co powie . Trzymak kciukasy za testujące :))))

a mam jeszcze pytanko do was. Czytałam gdzieś że przy monitorowanych cyklach i wspomaganych czymś (ale nie pamiętam już czym) jest większa szansa na ciąże bliźniaczą. Czy to prawda?? Jesli tak to czy któraś z was mogłaby się podzielić wiedza :)

Gość podpowiadanko
Przy clostilbegycie podobno wrasta szansa na bliźniaki, ale ja miałam clostil i monitoring i ciąże miałam pojedyncze więc nie wszyscy się na bliźnięta łapią.

hej! Ja od 5 dnia kolejnego cyklu mam brać clostilbegyt , i powiem że cieszyłabym się z bliżniąt, ale też bałabym się komplikacji...

oj dzisiaj jest totalnie do dupy, juz nie wiem zupelnie co mam robic moj chlopak potrafi mnie za wlosy szarpac, wyzywac mnie od kurwy dziwki szmaty- ba, robic to przy mojej mamie. dzisiaj nazwal mnie tępą rurą... dlaczego ja go tak strasznie kocham i ciagle wybaczam? i co ja teraz zrobie bez studiow, pracy, kasy? przeciez musze isc na studia, jeszcze dziecko... mam wszystkiego dosyc. jeszcze ma w dupie to jak sie czuje, on ma wszystko w dupie. ciagle cos zle robie, nawet jak mu makaron z sosem wymieszalam to awantura na 2 dni byla. juz nawet nie mam komu sie zalic, bo az mi siara znajomym takie rzeczy mowic, a mamie juz tym bardziej.

Gość aaaaasi
askuo jestem w podobnej sytuacji. Ciąża, wciąż nauka, w tym roku dopiero matura, teraz nie wiem jak będzie ze studiami... chłopak nic jeszcze nie wie, boje się jego reakcji, tym bardziej, ze się zabezpieczaliśmy.... jeśli chodzi o zachowanie twojego chłopaka naprawdę nie wiem co Ci doradzić, ale przecież nie może się tak zachowywać ... przed twoją ciążą też tak było?

jak dostawal szalu to i nawet w pysk potrafil mi dac. ale ja mu ciagle wybaczam teraz mi powiedzial, ze jak kiedykolwiek go zdradze to mnie zabije. tylko nie rozumiem po co bym go miala zdradzac. nie chce nic juz od niego, ale on i tak przyjdzie za tydzien, poplacze sie i przeprosi. a przez ten caly tydzien bedzie mi cisnac jaka to ze mnie kurwa i nawet z domu nie bede mogla wyjsc bo bede sie bala zeby go nie spotkac i zeby mi na twarz nie naplul. ja nie wiem co mnie przy nim trzma. a przez dziecko boje sie tylko, ze bede musiala isc na zaoczne. tego nie chce, wole dziennie studiowac. matura to bzdura. pikus i nawet nie nalezy sie przejmowac. i tak bys sie tak samo uczyla z dzieckiem jak i bez, zapewniam cie, a moze nawet dziecko da tobie motywacje zeby ja zdac jak najlepiej zeby zapewnic jak najwiekszy byt. a co do chlopaka to nic na sile, jak nie bedzie chcial to kaz sie pocalowac w odbyt i nara. na bank dasz sobie rade. a cieszysz sie z dzidziusia? bo ja ide w srode na USG i pierwszy raz uslysze serduszko mojego malucha...

Gość nelly_mama
Hej hej! Kawka już na biurku i jestem. Dzień cyklu, Jak tam twoje plamienia? Rozkręciły się czy nie? Askuo, Nie wiem co mam Ci doradzic, jeżeli chodzi o chłopaka to jesteś w trudnej sytuacji...powinnam Ci pewnie napisac, że jak dostałaś od niego w pysk to powinnaś go kopnąc w dupę...ale nie jestem w Twojej sytuacji i nie będę Ci mówic co powinnaś robic, bo wiem, że jak się kocha to patrzy się inaczej. Jeżeli jest źle między Wami to skup się teraz na dziecku, ciesz się każdą chwilą ciąży, każdym USG, a zobaczysz jak dzidzia się urodzi, to da Ci tyle radości i miłości, a przed wszystkim siły, że jestem przekonana, że i studia uda Ci się skończyc i dobrą pracę znaleźc. A z chłopakiem samo się ułoży, czas pokaże jak, oczywiście życzę Ci oby jak najlepiej. Ściskam Cię mocno kochana, głowa do góry. A u mnie nic nowego. Dzisiaj mam 20 dc i potwornie ale to potwornie bolą mnie piersi, a wczoraj jak zasypiałam, to miałam takie uczucie w podbrzuszu, jakbym zaraz miała @ dostac. Dlatego też podejrzewam, że niebawem jej dostanę, jakoś szybciej w tym cyklu przyjdzie, bo wszystkie te moje objawy przed @-owe się szybciej niż zazwyczaj pojawiły. A w czwartek jadę na badania.

Gość dzien cyklu
czesc dziewczyny ;) u mie tez kawa na biurku i trzeba weekend tutaj nadrobic ;) Elcia ;) powodzenia w przeprowadzce! lato 2011 i tak wkrotce, wiec lada chwila i tak sie zaciazycie ;) askuo to bardzo ciezki temat, Twoj facet jestes pewna ze chcesz z nim spedzic reszte zycia? ciezko mowic co powinnas zrobic, bo wiadomo nie znamy obrazu calej sytuacji i najlatwiej mi teraz powiedziec bys uciekala od niego najdalej jak mozesz, bo ten zwiazek nie wrozy nic dobrego, teraz szarpie Ciebie, wyzywa a pozniej podniesie reke na Wasze dziecko? ja nie moglabym na to pozwolic :( nelly_mama tia,,, rozkrecila sie ! wczoraj przyszla @ .. czyli 3 dni plamien bylo - wlasnie czekam na chwile zamieszania u mnie w pracy to bede dzwonic i sie umawiac do gina na czwartek, nie ten, ale w przyszlym tygodniu (ona przyjmuje w manchester tylko w czwartki) to faktycznie wyglada na to ze masz ktorki cykl...nareszcie badania :)

Gość nelly_mama
scooby84, Ja też słyszałam o możliwości ciąż bliźniaczych przy wspomaganych cyklach, aczkolwiek nie jest to regułą. Kurcze trochę mnie to martwi, bo prawdopodobnie ja będę miec stymulowaną owulacje, a w mojej sytuacji nie chciałabym bliźniaków: na razie mamy za małe mieszkanie. To znaczy jeżeli tak będzie, to będę się cieszyc, to jasne, ale jeżeli miałabym wybierac to wolałabym jedno dziecko. Kurczę wyliczyłam sobie i na czas urlopu prawdopodobnie przypadnie mi @ :(.

ja juz mu dawno powiedzialam, ze nie bede z nim mieszkac i zadnego slubu z nim nie wezme bo nie widze przyszlosci. ze mnie kiedys zabije bo "zupa byla za slona". ale nie umiem patrzec jak on placze i mnie prosi. i ulegam. co za psychol ;/ czas kopnac go w dupsko. i to tak porzadnie.

Hej dziewczynki, akurat mi sie udalo zaciazyc i termin mam na okolo 27 marca 2011:) Napisze wam pare rad ktore ja stosowalam i wyszly dwie kreseczki. Po pierwsze przez jeden cykl w ktorym zaciazylam pilam ziola ojca Sroki na druga faze cyklu. I wierze ze mi te ziolka pomogly! Tylko naprawde trzeba pic regularnie, czyli 3 razy dziennie, troche klopotliwe ale daje sie zrobic. Bralam tabletki Omega 3,6,9 ze zmiksowanego oleju lnianego i swietnie dziala na sluz! Nie jest taki wodnisty jak po wiesiolku. Po trzecie zrobilismy z mezem post:) przed owulacja, ponad 10 dni, a potem kochalismy sie codziennie wieczorem przez caly okres plodny, po przytulanku juz nie wstawalam, nie szlam sie myc tylko przytulalam sie do miska i zasypilam, dopiero rano prysznic etc. To sa rady mojej kolezanki, ktora pos tosowaniu tego wszystkiego zaszla za pierwszym razem!!! Mam andzieje, ze pomoge ktorejs z was! Pozdrawiam was mocno i trzymam kciuki!!

askuo - a ja ci powiem jedno szanuj siebie przede wszystkim. jakiekolwiek formy agresji zgłaszaj na policję!!! nie mogę napisać że nie znam całej sytuacji więc nie wiem co poradzić. Piszesz że on się nad Tobą znęca, używa przemocy fizycznej i psychicznej - ZGŁOŚ TO NA POLICJI !!! tyle w tej kwestii

hej dziewczyny trzymajcie kciuki jutro wizyta u gina. A już nie czekamy na owulke tylko sie przytulamy. Tracę nadzieje już powoli. Boję się ze ze mna może być coś nie tak :( Co do bliźniakow to jest u nas bardzo duża szansa w genach. I u męża i u mnie. :) Trochę się obwaiam dwójki naraz ( i piersze dzieci) ale byłabym najszczęśliwszą mamą pod słońcem. Moi rodzice nie są jeszcze dziadkami i nie mogą się już doczekać. Najlepszy jest tato, jak tylko widzi bociana na dachu domu to dzwoni do mnie czy nie chcemy im czegoś powiedzieć :))0 Jest kochany w tym oczekiwaniu.

Gość nelly_mama
scooby84, A ile czasu ty się starasz?