Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szuruburusss

FACET - znak RAK , kobietki pomozcie , blagam!

Polecane posty

Gość niezle niezle
mnie na poczatku ujelo to, ze byl pierwszym normalnym facetem, ktorego udalo mi sie spotkac po wieeelu przebojach:P czuly, troskliwy, romantyczny, umial sluchac i doradzic, prezenciki itd.

Gość szuruburuu
LORETA z tym tel mam identycznie! musz epowiedziec ze go kocham i tesknie, wtedy kochanek bedzie wiedzial ze ja KOGOS MAM!

Gość Loreta27
Heh ... ale oczywiście on nie musi się tłumaczyć dlaczego nie odebrał, ani gdzie był ... bo przecież on nie zdradza .. a jak nie odebrał to nie słyszał ... i to zupełnie co innego, jak ja nie odbiorę, bo strasznie zdradliwa jestem .. :D i wiadomo, że zdradzam jak nie odbieram ... :D

Gość Ja też z wyżu demo
Ja to swojemu duszę poraniłam, jak miałam już ponad50 lat (bo stara baba ze mnie) i wróciłam z pracy o godzinę później i po jednym(!) kieliszku, bo dzień kobiet sobie zaświętowałyśmy. Im to się wydaje, że każdy facet tylko czyha na naszą cześć niewieścią;). A ja to już jestem taka cudna (w tym wieku), że każdy by mnie od razu molestował. To jedno tzreba im przyznać : uważają, że jesteśmy warte grzechu. I tak chodzi biedak do dzisiaj pewnie z tą duszą poranioną, bo zamiast rozpłakać się i pocałować go w nogę na przeprosiny, to ja sobie bezczelnie chodziłam, nuciłam jakąś piosenkę, a potem wykąpałam się i bezczelnie zasnęłam. :D

Gość szuruburusss
ojjjjjjjjjjjjjjj mnie tez... moglam mu sie wygadac, zawsze czulu opiekunczy, romantyczny , gwiazdy , spacery , piekne kwiaty , prezenciki . ehhhhhhh i jak sie w takim nie zakochac:)

Gość Loreta27
superburek dowod nie klamie - przecież podanie na dowód wypełniamy sami. Jak się wpisuje wzrost to też nikt tego nie weryfikuje ...

Gość szuruburussss
ja tez z wyzu hahahahahhahahahahha , ale fajnie to opisalas! Loreta - tak moj tez nie musi odbierac bo on nie zdradza ! i ja powinnam o tym wiedziec, ze jak nei odebral byl zajety , mial jakas sparawe do zalatwienia i nei w glowie mu kochanki bo on ma wazniejsze sprawy , nei tak jak ja:)

Gość Ja też z wyżu demo
Fakt. Zawsze na Walentynki budzi mnie buziakiem i prezencikiem, pamięta o moich imieninach, urodzinach i wszystkich innych okazjach, co u facetów jest rzadkością.

Gość Loreta27
Oni są jak z jednej foremki ... :D

Gość szuruburuuu
nio i jak gdzies wychodze to powinnam ubierac spodnie, bo wszyscy faceci mnie wzrokiem porzeraja:)

Gość Loreta27
Mój też zawsze mówi: Oooo nieeee ... w tym beze mnie nie wyjdziesz ... :D

Gość Loreta27
Mój to i do spodni ma zastrzeżenia ... bo za dobrze leżą ... :D I oczywiście wszyscy faceci są zaślinieni na mój widok. :P

A mój ani nieromantyczny , ani niepiekuńczy i do tego obrażalski i z fochami .Też rak :O

Gość Ja też z wyżu demo
Potrafi zdradzić. Emocjonalnie, ale jednak. :( Jeśli coś takiego mu się zdarzy, to najlepiej udawać nieświadomość. Mó telefonicznie i komputerowo interesował się taką jedną. Wykryłam to w jego laptopie i telefonie. Miał nawet fotki. Przesłałam je wszystkie na swój komputer i photoshopem (jestem w tym niezła) wydłużyłam kobiecie i tak długi nos, skróciłam nogi, powiększyłam stopy, uwypukliłam brzuch, delikatne zmarszczki mimiczne pogłębiłam i pociągnęłam w dół, zmniejszyłam i opuściłam trochę biust, zlikwidowałam prawie zupełnie talię zmatowiłam tęczówki, zmniejszyłam oczy. Napracowałam się. Siedziałam przy photoshopie ok 3 dni. Potem pocztą przesłałam te fotki na jego laptopa i podmieniłam. I pewnie je znowu oglądał, bo przestał się z nią kontaktować. :D

Gość Loreta27
Kiedyś tańczyłam taniec brzucha i przez to nabyłam takie naturalne ruchy bioder ... a on mi wmawiał, że specjalnie tyłkiem kręcę, aby zachęcić facetów ... i bez przerwy ich kuszę... :D

Ale sie uśmiałam:D Przecież to nie od znaku zodiaku zależy:D Mój tez Rak ale kochany,opiekuńczy,fochy zarezerwowane tylko dla mnie:) Nie chorobliwie zazdrosny i w ogóle ok. A juz dłuuugo jesteśmy:)

Gość szuruburuu
ja z wyzu .... masz racje emocjonalnie potrafi zdradzic, jak mu zle w zwiazku szuka "POCIESZYCIELKI" by sie wyzalic jak to mu zle!

Gość szuruburussss
ja z wyzu .. udawalas niesiadomosc?? tak oni moga miec kolezanki - przeciez oni nie zdradzaja(

Mój też jest rak. W sumie narazie jakoś specjalnie się nie obraził na mnie, ale mówił mi, że kiedyś pokłucił się z byłą ( dla mnie o głupstwo) i tak się obraził, że przestał sie do niej odzywać, w konsekwencji zerwali, bo ona nie miała juz sił przepraszać.. :| wiec teraz uwazam na to co mowie zeby czasami sie nie obraził, chociaz twierdzi, że mam sie nie martwic bo mi wybaczy wszystko hehe

Gość szuruburusss
LORETA haha , ja tez kusze i specjalnie to robie on wie swoje i juz , co za typ

Gość Loreta27
W gruncie rzeczy mnie też wszystko wybaczy... ale fochy być muszą ... czasami nawet przeprasza za moje winy... :D

Gość Loreta27
Choć i lew nazywa mnie kusicielką... :P więc nie tylko mój raczek ... :P

Gość szuruburusss
hiena taaaaaak , wybaczy wybaczy tylko ile razy go bedziesz musiala przepraszac

Gość i co się tak zachwycacie
głupie pindy tymi rakami, to najgorszy zr znaków. współczuję z całego serca tych chamów, hopochondryków, manipulatorów i zdradzaczy, fujjjjjjjjj, nigdy więcej z takim :O

Tak, zgadzam się , że strasznie czuły, opiekuńczy, prezenty tez lubi robić.. z zazdrościa nie ma problemów. szczery aż do bólu :) i cholernie zapominaliski i spoźnialski .. wrrr

Gość Loreta27
Nie zachwycamy tylko śmiejemy z nich ... :D Pocieszni są ... :D

Gość szuruburuuss
dziewczyny a probowalyscie zerwac zwiazek? ja tak bo juz nie milam sily .nie pozwolil mi odejsc , mialyscie taka syt.?

Gość Ja też z wyżu demo
A ja specjalnie "strzelam oczyskami". No słuchajcie: mam 57 lat i nic, tylko nimi strzelam w facetów. :D Pewnie jakby mógł, to by mi wsadził torbę na głowę. :O

Nie zamierzam z nim zrywać tylko dlatego,że jest spod znaku raka i że obraził się na swoją ex ! :P Dla mnie jest najwspanialszym facetem na ziemi i w sumie znak zodiaku nie zawsze idzie w parze z charakterem osoby, np. o mnie pisza troszke inaczej niz w rzeczywistości jestem :)