Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

scooby84

starania na kwiecień 2011

Polecane posty

hej hej cos tu opustoszalo! juz sie nie moge doczekac testowania (wtorek) to czekanie jest najgorsze.powoli sie "wkrecam" i wmawiam sobie ze wszystko wskazuje ciaze ale tak bym nie chciala sie rozczarowac. trzymam kciuki za wszystkie staraczki

Witaj ktosia! w takim razie ja trzymam za ciebie ja testuję w srodę,masz jakieś objawy którymi sie podzielisz:))

Witaj ktosia! w takim razie ja trzymam za ciebie ja testuję w srodę,masz jakieś objawy którymi sie podzielisz:))

Na poczatek witam nowe dziewczyny i dopisujcie sie do tabeleczki. Extasy - moze jednak nie przyjdzie. A bole brzucha moga oznaczac przyjscie @ lub ciaze,no wiec nigdy nic nie wiadomo. Czekoladowac- wydaje mi sie ze jestes na poczatku staran o dzidziusia, czy sie myle? Ale po twoim wypatrywaniu objawow tak mi sie wydaje. Jak juz sie starasz kilka cykli to juz przestajesz wypatrywac, bo zawsze kazdy objaw mozna tlumaczyc jako ciaza albo jej brak :) Czy to mozliwe - po owulacji takze moga pobolewac jajniki, a moze to rowniez byc objaw ciazy, albo zblizajacego sie @ kazda dziewczyna jest inna i kazda znosi wszystko inaczej. Ostatnim razem jak mnie bolaly jajniki przed @ okazalo sie ze jestem w ciazy, a innym razem tez bolaly i nic. Naj - mam nadzieje ze juz moge ci gratulowac i ze za pare dni beda dwie grube krechy. Bunia - ja pilam olej z wiesiolka, moze sluz byl jakis ciut lepszy, ale jak przyjechalam na monitoring do polski, to sie okazalo ze milam problemy z owulka i nie wiem czy to troche wiesiolek na to mi nie wplynal, bo wczesnie jak robilam testy owulacyjne to mialam 2 grube krechy a jak zaczelam pic wiuesiolka to juz nie wychodzily mi testy owulacyjne, no wiec ja zrezygnowalam z picie szczerze mowiac, i pije tylko to co mi poradzi gin. Ale wcale ci go nie odradzam, bo na kazdego wplywa inaczej. Beti - witaj dopisuj sie do tabelki, to bedzie nam latwiej wiedziec kto ktory ma cykl itd. Ktosia - rozumiem ze nie mozesz sie doczekac, ale postaraj sie zajac czyms innym - latwiej zniesc czekanie :) A jesli chodzi o mnie to ja juz po peknieciu pecherzykow, pekly wszystkie 3 - dostalam luteine od razu na 10 dni, po 10 dniach mam zrobic test, jak wyjdzie pozytywny - brac dalej, jak neg - odstawic. No wiec jeszcze 10 dni czekania mnie czeka. Endo wyszlo mi ponad 10 mm wiec jestem szczesliwa, bo o to sie bardzo balam. Teraz tylko czekac trzeba. Ale nie szukam objawow, spokojnie czekam.

Gość czekoladoowa
Witajcie :) Tak to moje początki , dokładnie 2 cykl starań. I może dlatego się troszkę nakręcam. Dzisiaj 27 dzień cyklu , a ja już nie mogę się doczekać kiedy będę testować.

Gość czekoladoowa
NICK.............OSTATNIA @.....DL CYKLU.....TEST.....CYKL STARAN......MIASTO scooby84........18.06.........ok 34.........ok 21-22.07..........2......Poznań Susi1978.........18.06............28.... jeszcze sobie poczekam majeczka87.....24.06.........28-30.....jeszcze troszke poczekam extaaasy.........24.06..........28................? nai................25.06...........30.............. . buuunia..........26.06........28-30............. ?..................2...........ŻORY Naya............ .27.06........26-27............. 22.07 Justysia1989....29.06........32-35...........jesz cze sie okaze whisper..........01.07........28-31........... 01.08...............1.......... Chrzanów Quenn............04.07........29-30.............??? Iga1979..........29.06.........28................ .??????????????????? Gusia0507........11.07......24-32....14.08............... .........2 .........JAWORZNO anitia.............09.07...........26............. 4.08..........7..........Exeter ktosia1980.......28.06........1..............Toronto czekooladowa...28.06.....ok32.........30.07....2.....

Gość Mama urwisa
WItajcie dziewczyny, Jeśli można to chętnie dołączę:):) My mamy już synka, w grudniu skończy trzy latka. Pracując strasznie trudno zdecydować się na kolejne dziecko, ale jak nie teraz to kiedy, więc decyzja zapadła:)

Gość Mama urwisa
NICK.............OSTATNIA @.....DL CYKLU.....TEST.....CYKL STARAN......MIASTO scooby84........18.06.........ok 34.........ok 21-22.07..........2......Poznań Susi1978.........18.06............28.... jeszcze sobie poczekam majeczka87.....24.06.........28-30.....jeszcze troszke poczekam extaaasy.........24.06..........28................? nai................25.06...........30.............. . buuunia..........26.06........28-30............. ?..................2...........ŻORY Naya............ .27.06........26-27............. 22.07 Justysia1989....29.06........32-35...........jesz cze sie okaze whisper..........01.07........28-31........... 01.08...............1.......... Chrzanów Quenn............04.07........29-30.............??? Iga1979..........29.06.........28................ .??????????????????? Gusia0507........11.07......24-32....14.08............... .........2 .........JAWORZNO anitia.............09.07...........26............. 4.08..........7..........Exeter ktosia1980.......28.06........1..............Toronto czekooladowa...28.06.....ok32.........30.07....2..... Mama urwisa....13.07.......28-32........?........1......Kraków

Ej dziewczynki...a dlaczego mnie nie ma w tabelce...chyba stara skopiowałyście...no nic dopisze sie jeszcze raz NICK.............OSTATNIA @.....DL CYKLU.....TEST.....CYKL STARAN......MIASTO scooby84........18.06.........ok 34.........ok 21-22.07..........2......Poznań Susi1978.........18.06............28.... jeszcze sobie poczekam majeczka87.....24.06.........28-30.....jeszcze troszke poczekam extaaasy.........24.06..........28................? nai................25.06...........30.............. . buuunia..........26.06........28-30............. ?..................2...........ŻORY Naya............ .27.06........26-27............. 22.07 Justysia1989....29.06........32-35...........jesz cze sie okaze whisper..........01.07........28-31........... 01.08...............1.......... Chrzanów Quenn............04.07........29-30.............??? Iga1979..........29.06.........28................ .??????????????????? Gusia0507........11.07......24-32....14.08............... .........2 .........JAWORZNO anitia.............09.07...........26............. 4.08..........7..........Exeter ktosia1980.......28.06........1..............Toronto czekooladowa...28.06.....ok32.........30.07....2..... Mama urwisa....13.07.......28-32........?........1......Kraków Owca220510....13.05........27-28....0k11.08....4

Ups pomylka juz poprawiam NICK.............OSTATNIA @.....DL CYKLU.....TEST.....CYKL STARAN......MIASTO scooby84........18.06.........ok 34.........ok 21-22.07..........2......Poznań Susi1978.........18.06............28.... jeszcze sobie poczekam majeczka87.....24.06.........28-30.....jeszcze troszke poczekam extaaasy.........24.06..........28................? nai................25.06...........30.............. . buuunia..........26.06........28-30............. ?..................2...........ŻORY Naya............ .27.06........26-27............. 22.07 Justysia1989....29.06........32-35...........jesz cze sie okaze whisper..........01.07........28-31........... 01.08...............1.......... Chrzanów Quenn............04.07........29-30.............??? Iga1979..........29.06.........28................ .??????????????????? Gusia0507........11.07......24-32....14.08............... .........2 .........JAWORZNO anitia.............09.07...........26............. 4.08..........7..........Exeter ktosia1980.......28.06........1..............Toronto czekooladowa...28.06.....ok32.........30.07....2..... Mama urwisa....13.07.......28-32........?........1......Kraków Owca220510....13.07........27-28....0k11.08....4

Gość anyt82
Witajcie staraczki :) Jestem tu nowa ale podczytuje to forum od samego początku. Ja też staram się o dzidziusia na kwiecień. To bylby mój trzeci maluch :) Ale nie chce się na razie wpisywać żeby się nie rozczarować. Za to jak zbawienia wyczekuje waszych szczęśliwych dwóch kreseczek :) Widzę że to forum trochę zamarlo mimo że niektóre z was powinny być już po testowaniu. Moja sytuacja jest prawie identyczna jak "whisper". @ 1 lipca, dlugość cyklu ok 30dni , cykl starań 1, testowanie 1 sierpnia, ale pewnie nie wytrzymam i będe testować jutro rano ;) Piszcie co tam u was :) Pozdrawiam wszystkie staraczki!

Witaj Anyt82 Faktycznie pusto tu u nas...Ja z M mocno sie przytulamy...zobaczymy co z tego wyjdzie:)

Gość anyt82
Owca przytulajcie się przytulajcie :) niech mąż zasiewa ogródek coby w przyszlym roku na wiosnę zakielkowal ;)

anty82 w jakim wieku masz dzieciaczki, super że starasz się o trzecie z kolei, podziwiam:) Wszystkim życzę dwóch kreseczek:) Coraz bardziej pragnę drugiego dziecka:)

Gość anyt82
Buuunia córka w sierpniu skończy 9 lat a syn również w sierpniu będzie mial roczek :)

Gość czekoladoowa
Witajcie :) U mnie dzisiaj 28 dzień cyklu , a ja już się nie mogę doczekać żeby testować. anyt82-cześć. Super , ze się starasz o trzeciego maluszka. Powodzenia :) a co tutaj taka cisza??:) Kiedy ktoś testuje??

Witajcie widze ze znalazlam tu kolezanki ze starajacych sie na 2011:) moge do was dolaczyc Scooby84 ja tez jestem z poznania:)

Gość anyt82
Witaj czekoladowa :) Ja testuję jutro rano chociaz powinnam jakos w okolicach 1 sierpnia ale muszę to sprawdzić!!! ;) jednak nie mam wielkich nadzieii bo jakichkolwiek objawów brak prócz zwiększonego apetytu co może być związane zarówno z pogarszającą się pogodą jak i nadejściem @. Mimo to testuję :)

Gość anyt82
Eterno skoro to wątek dla starających się to na pewno możesz dolączyć :) im więcej tym raźniej :)

Hej;) Ostatnio nie pisałam, ale za to podczytywałam (te kilka wpisów ;) ) Widzę, że im bliżej testowania tym większy ruch na tym topiku :) Ja też chciałabym już testować, ale do tego został jeszcze prawie tydzień... :( O mamo, jak ja to wytrzymam??? Wszystkim Wam życzę dwóch grubych krech! 🌼

A to dziekuje za przyjecie do grona:D staramy sie od 8 miesiecy niestety bez rezultatu:(

Czyli ja to tak prawie jak anty 82, tez myslę o trzecim , i mam nadzieję że się uda, do testowania pozostało jeszcze trzy dni, chciałam dodać z dwa miesiące temu mialam pozytywny wynik / testowalam dwa razy/ ale nie cieszyłam sie zbyt długo bo tylko cztery dni potem zaczelam krwawić i okazało się że miałam pustą ciążę, także jak się okazuje dwie kreseczki to nie wszystko,bardzo się martwie jak teraz bedzie , choć wiele mowi na to że sie udało ale boję się że zbyiotn sie nakręcam i dlatego zagladam tu do was , bo jakoś mi razniej:)), mam dwuch synów wiec czas na odmianę:) Nadal pobolewa mnie brzuch jak na @ ,piersi mnie nie bolą może troszkę sutki, jedynie wciąż po naciśnięciu brodawki pojawia się siara, temka nie opada 36,7-37, i czekam jak każda z Was kochane i życzę każdej z Was wielkich dwuch krech, powiem tylko tyle jeszcze zwłaszcza do osób wierzących na drugie bobo czekaliśmy 10 lat po 1 komuni mojego starszego syna pojechalam na pielgrzymkę do św. Anny to taka mała wioska magiczne miejsce gdzie znajduje się klasztor, ale jest to miejsce gdzie dziewczyny modlą sie o macieżyństwo i można sobie pomóc pozostawiajac intencję u sióstr które modlą sie za Ciebie, ja zostawiłam i za rok urodziłam syna, i teraz mówie do męza "wiesz one chyba nie przestały sie modlić bo miała być Ania a jest Adam"musimy tam znowu pojechać i podziękować choc będąc w 5 miś. ciąży zrobiliśmy to!!!! Mam nadzieję ze dodałam otuchy tym dziewczynom ,które wciąż czekają a moje doświadczenie niech będzie dla Was jakims kolejnym pożtywnym krokiem zasiewania , powodzenia dla oczekujących:)

Gość czekoladoowa
eterno-witamy :) kankuun- ja mam dokładnie tak samo . Im bliżej dnia testowania tym bardziej na niczym nie mogę się skupić. Boję się , że przyjdzie @ i będzie po moich marzeniach :(:( anyt82-i jak kochana testowałaś ? 3mam za Ciebie mocno kciuki:) beyyi38- niestety tak się czasem zdarza z tym pustym jajeczkiem i dlatego ja jestem pewna , że jakbym zobaczyła dwie kreseczki to i tak bym uwierzyć długo nie mogła aż do wizyty u gina:( A u mnie dzisiaj 29 dzień, nic mi się nie dzieje , dosłownie nie. Ani brzuch nie boli , ani piersi , ani sutki, dosłownie nic. Miałam tylko takie coś , że około dnie owulacyjnych bardzo bolały mnie sutki ale jak owu się skończyła to i ból sutek też. Nigdy tak nie miałam ale jak już zauważyłam mój organizm jest poprostu dziwny :(:):) :)

Hej, Idę dziś po testy - niech sobie poleżą w szafie te kilka dni :) Chociaż sobie ich podotykam i pomarzę o dwóch różowych kreskach ;) Powodzenia dla dzisiaj testujących!

Gość anyt82
Witajcie. Robilam dzisiaj test, wyszedl negatywny :( wydaje mi się że mogę mu wierzyć chociaż jest jeszcze za wcześnie, w sumie nigdy nie testowalam przed spodziewaną @ będąc faktycznie w ciąży. Poczekam jeszcze do @ O dwie poprzednie ciąże staralam się prawie pól roku, więc moze u mnie tak już jest że muszę poczekać kilka cykli? Cóż, zobaczymy. W każdym bądz razie Wam życzę ślicznych dwóch kreseczek!! :)

hej dawni mnie tu niebyło... Trochę sie załamałam bo przyszła @.. ;((( Juz jestem po @ i jutro mam wizytę u gina ( specjalista od leczenia niepłodności) Wiec mam nadzieję że nam pomorze sie zafasolkować. Uaktualniam tabelke NICK.............OSTATNIA @.....DL CYKLU.....TEST.....CYKL STARAN......MIASTO scooby84........20.07.........ok 32-34.........okaże się po owulce..........3......Poznań Susi1978.........18.06............28.... jeszcze sobie poczekam majeczka87.....24.06.........28-30.....jeszcze troszke poczekam extaaasy.........24.06..........28................? nai................25.06...........30.............. . buuunia..........26.06........28-30............. ?..................2...........ŻORY Naya............ .27.06........26-27............. 22.07 Justysia1989....29.06........32-35...........jesz cze sie okaze whisper..........01.07........28-31........... 01.08...............1.......... Chrzanów Quenn............04.07........29-30.............??? Iga1979..........29.06.........28................ .??????????????????? Gusia0507........11.07......24-32....14.08............... .........2 .........JAWORZNO anitia.............09.07...........26............. 4.08..........7..........Exeter ktosia1980.......28.06........1..............Toronto czekooladowa...28.06.....ok32.........30.07....2..... Mama urwisa....13.07.......28-32........?........1......Kraków Owca220510....13.07........27-28....0k11.08....4

NICK.............OSTATNIA @.....DL CYKLU.....TEST.....CYKL STARAN......MIASTO scooby84........18.06.........ok 34.........ok 21-22.07..........2......Poznań Susi1978.........18.06............28.... jeszcze sobie poczekam majeczka87.....24.06.........28-30.....jeszcze troszke poczekam extaaasy.........24.06..........28................? nai................25.06...........30.............. . buuunia..........26.06........28-30............. ?..................2...........ŻORY Naya............ .27.06........26-27............. 22.07 Justysia1989....29.06........32-35...........jesz cze sie okaze whisper..........01.07........28-31........... 01.08...............1.......... Chrzanów Quenn............04.07........29-30.............??? Iga1979..........24.07.........26...........19.08........2......? Gusia0507........11.07......24-32....14.08............... .........2 .........JAWORZNO anitia.............09.07...........26............. 4.08..........7..........Exeter ktosia1980.......28.06........1..............Toronto czekooladowa...28.06.....ok32.........30.07....2..... Mama urwisa....13.07.......28-32........?........1......Kraków Owca220510....13.07........27-28....0k11.08....4 Witajcie wszystkie staraczki. U mnie niestety przyszła @ i to 2 dni wcześniej. Sama nie wiem ale od początku miesiąca czułam się źle. Bolące piersi praktycznie od dnia owulacji, brak śluzu płodnego, wysyp na twarzy - to wszystko uświadomło mi że w tym miesiącu nic z tego nie będzie. Okres dostałam 24 lipca i właściwie dziś go skończyłam. Rozpoczynam kolejne starania wyposażona w olej wiesiołka na poprawę śluzu i folik oczywiście. Mam nadzieję, że jednak efekty będą :(. Scooby 24 uaktualnij tabelkę po mnie bo niestety nie dało sie z twojego postu jej skopiować. Przepraszam ale mi coś nie wyszło i skopiowałam wcześniejszą.

witam wszystkie staraczki! 3mam za Was kciuki!u mnie dzisiaj 29 dzien cyklu,dzisiaj powinna przyjsc @ ale narazie nic:) to moj pierwszy cykl staran a co do objawow to nie wiem czy je mam czy je sobie wmawiam ale przewaznie przed @ nie mam zadnych objawow a ostatnio mam bole podbrzusza,drazliwosc piersi,wiekszy apetyt i strasznie jestem zmeczona.wieczorem padam juz razem z moim 3 letnim synkiem.tylko bym spala. okaze sie juz jutro.rano bede testowac.ale tak jak czesc z Was pisze 2 kreski to dopiero poczatek.dla mnie bedzie to radosc ale tez poczatek strachu bo w marcu poronilam w 10 tygodniu. po poronieniu podejscie do ciazy sie bardzo zmienia. ale staram sie myslec pozytywnie. jutro dam znac jaki wynik testowania.oby dodatni!

Gość anyt82
Dziewczyny glowa do gory!! nie można pesymistycznie się nastawiać. Jak nie ten miesiąc to następny :) Powiem wam że tak jak przez kilka pierwszych miesięcy sprawdzalam czy @ przyjdzie, tak w chwili kiedy faktycznie bylam w ciązy zupelnie o niej nie myślalam, moze tez dlatego ze cykl czy dwa wczesniej okres mi się spoznil bez powodu o tydzien, w każdym bądz razie ciąża byla dla mnie zaskoczeniem, oczywiście pozytywnym ktorego się nie spodziewalam. Ktosia życzę braku @ i dwóch tlustych kreseczek na teście!! A dla chętnych starania na maj: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4533074&start=0