Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

scooby84

starania na kwiecień 2011

Polecane posty

Gość nelly_mama
Kurcze rozpisałam się a tu post wcięło :(

Gość nelly_mama
A jednak się pojawił :)

Gość Owca220586
Witam Staraczki... Od 5 dni boli mnie brzuch jak na @,ból piersi do tego sa nabrzmiale,czasami jajniki zabola,zawroty głowy..Temp 37,2...Korci mnie na zrobienie testu...Dzis 23 dc...chyba jeszcze nie wyjdzie...? Mamo Urwisa a jak u Ciebie?

nio i maż mi przywiózł skrzynkę brzoskwin od kolegi i od rana robie dzemy;) oj zawsze cos;) mały ma straszny katar:( i maruda z nigo straszna:( scooby84:) ja miałam tak przed pierwsza ciaza stymulowany cykl i zaskoczyłam za pierwszym razem:) to nic strasznego:) łykasz tabletki:) i cyk sa pecherzyki a potem dwie kreski:) czego ogromnie ci zycze;) mama urwisa;) skrobne jak tylko mały sie wyleczy:) aha wy macie jakos teraz rocznice ślubu:) dobrze pamiętam:) wiec samych wspaniałych dni:) i córeczki albo syneczka;)albo jedno i drugie;) nelly_mama witamy:) a powiedz mi łykasz bromergon bo przy wysokiej prolaktynie ciezko zajsc w ciaze przerabiałam to i duzo innych rzeczy:) mam nadzieje ze zafasokujedz ja zaszłam rok po staraniach wiec juz niedługo:) jezeli bedzie jak u mnie;) eterno:) gartuluje:) zmykam baka połozyc:) a potem jade po ziółka;) jak któras chce to moge podac mi pomogy na owulacje;) wiec teraz tez bede pic:)

Validosku, z tego co wiem, to Wy też macie jakoś teraz rocznicę!!! Wszystkiego najlepszego..., dzieciątka drugiego w najbliższym czasie i zdrówka dla Maksia 🌻... No i wielkie dzięki za wspaniałe życzenia:):):) Witaj Nelly, trzymam kciuki, zeby wszystko poszło ku dobremu:) Owco:), no u mnie podobnie jak u Ciebie 23 dc. Mnie jeszcze nie korci, bo z pewnością na tym etapie obojętne jak jest, wyszłyby głupoty;) A u mnie?? Do wczoraj dolegliwości brzuszkowe spore, od wieczora spokój i cera brzydsza... Żaden to objaw, poprostu faza progesteronowa w rozkwicie:) Sama nie wiem... chyba trzeba totalnie odpuścić myślenie, bo przez najbliższe kilka dni i tak się niczego nie dowiem:) Pozdrawiam serdecznie:)

Gość nelly_mama
Nie łykam żadnych tabsów, bo lekarka stwierdziła, że zanim mi je przepisze, to chce mnie dokładnie przebadac i na 100% ustalic przyczynę wysokiej prolaktyny. Bo jeżeli okaże się, że to niedoczynnośc tarczycy, to niedoczynnośc trzeba leczyc, a prolaktyna sama się wtedy unormuje. Z tego co sobie wyliczyłam to leczenie zacznę dopiero w październikowym cyklu, a na razie muszę się uzbroic w cierpliwośc i wyluzowac. Dziewczyny, nie róbcie testu w 23 dniu, to za wcześnie :). Wiem, że korci, ale poczekajcie jeszcze z 5 dni i wtedy :). U mnie 29 dc, ale ja testu nie robię bo przez tą prolaktynę to nie mam co liczyc na ciążę niestety, mimo, że miałam owulację.

Gość Owca220586
Mamo Urwisa masz racje tez musze przestac myslec bo zwariujemy:) Musze czekac do wtorku,środy:) Mam nadzieje ze @ nie przyjdzie...

Gość nelly_mama
Owco, A ile cykli się starasz aktualnie ?

Gość Owca220586
Nelly_mamo staramy sie 4 cykl.. Tak jak pisałam wczesniej mam dziwne objawy...nigdy tak wczesnie nie miałam...bolal mnie brzuch 2 dni wczesniej przed@ a nie 5....to był jedyny objaw. Zobaczymny trzeba czekac..

hej dziewczyny... dostalam wczoraj od kolezanki jej juz niepitrzebne test owu. zrobilam wiec dzis ten nowy (z drugiej wizyty w wc) i sama nie wiem... wynik wydaje mi sie pozywywny. te swoje paskowe robie zawsze ok 16 i zrobie po poludniu, a ten nowy zrobilam ot tak z ciekawosci. nie mam pudelka i stad pytanie... 1 kreska powinna byc wyrazniejsza lub 2 takie same? eee moze fotke zrobic?

Owco, trzymajmy się dzielnie i uczmy się cierpliwości:):):):):):), choć wiem, ze to nie łatwe...:) Mamo prawie 2-latka. Widać na tym zdjęciu, ze kreseczka z prawej strony jest minimalnie bledsza, ale co to oznacza - nie wiem.... Nie pomogę, bo nigdy nie robiłam testów owulacyjnych. Przyznam, ze do niedawna myślałam, ze działają tak jak ciążowe, czyli jeśli pojawia się druga kreska, to znaczy, ze jest blisko owulacji. Nie wiedziałam, że tu liczy się to, jak mocno zaznaczona jest kreska... Pozdrawiam:)

Gość Balbinka_84
Dawno nie pisałam ale czytam Was regularnie. Miałam wczoraj robić test z krwi ale bałam się ze jeszcze za wczesnie wiec jade jutro rano. O niczym innym nie mysle hehe. Dzis mam 26dc (cykl u mnie trwa 31dni). Wczoraj bolał mnie prawy jajnik kilka godzin i wogole jakos dziwnie sie czuje, mam non stop dziwne uczucie w zołądku jakby mi się tam wszystko przewracało i i stawało w gardle. Albo sie juz wkrecam albo sie udało. W sobote wieczorem zauwazylam po siusiu na papierze toaletowym kilka kropli krwi, moze to implantacja albo jakies naczynko mi peklo (w sumie to nie jestem pewna czy to z pochwy). Poszłabym dzis na badania ale krew pobieraja tylko do 10. Musze uzbroic sie w cierpliwość.

Gość Balbinka_84
NICK..........OSTATNIA @........DL CYKLU.....TEST..........CYKL STARAN czekoladowa........28.06............32..............30.07 .........2 lubiola28.............08.07............27................ ?.............2 anitia.................09.07...........28...............03.08.........7 Balbinka_84.........10.07............31..............04.08.........3 Mama urwisa........13.07.........28-32...............?........... ..1 Owca220510........13.07.........27-28.............11.08.. .......4 validos27............17.07............?.................. ?.............1 scooby84............20.07............34................?. ............3 buuunia..............20.07.........26-28...............?. ............3 atrams...............21.07............32..............18. 08..........3 mama p.2-latka.....21.07............32................?.......... ...1 Vigour................21.07...........30..............17. 08...........2 palusia81.............25.07............25-28............? .............1 ......................................................... . ......................... NICK ...........OSTATNIA @.........TERMIN PORODU.........Cykl starań. eterno.......3.07................11 kwiecien 2011............8 ......................................................... .........................

Gość xxx xxxx
internetowy lumpik z odzieżą niemowlęcą markowe ubranka już od złotówki firmy takie jak CHEROKEE,EARLY DAYS,NEXT,DISNEY i wiele innych do każdych 5 ubranek 1 losowe gratis !!!!!!!!!! WWW.LUMPIK.COM.PL Częste promocje!!! WWW.LUMPIK.COM.PL . . . . . . . . . . . . . internetowy lumpik z odzieżą niemowlęcą markowe ubranka już od złotówki firmy takie jak CHEROKEE,EARLY DAYS,NEXT,DISNEY i wiele innych do każdych 5 ubranek 1 losowe gratis !!!!!!!!!! WWW.LUMPIK.COM.PL Częste promocje!!! WWW.LUMPIK.COM.PL . . . . . . . . . . internetowy lumpik z odzieżą niemowlęcą markowe ubranka już od złotówki firmy takie jak CHEROKEE,EARLY DAYS,NEXT,DISNEY i wiele innych do każdych 5 ubranek 1 losowe gratis !!!!!!!!!! WWW.LUMPIK.COM.PL Częste promocje!!! WWW.LUMPIK.COM.PL . . . . . . . . . internetowy lumpik z odzieżą niemowlęcą markowe ubranka już od złotówki firmy takie jak CHEROKEE,EARLY DAYS,NEXT,DISNEY i wiele innych do każdych 5 ubranek 1 losowe gratis !!!!!!!!!! WWW.LUMPIK.COM.PL Częste promocje!!! WWW.LUMPIK.COM.PL . . . . . . . . . . . . . . internetowy lumpik z odzieżą niemowlęcą markowe ubranka już od złotówki firmy takie jak CHEROKEE,EARLY DAYS,NEXT,DISNEY i wiele innych do każdych 5 ubranek 1 losowe gratis !!!!!!!!!! WWW.LUMPIK.COM.PL Częste promocje!!! WWW.LUMPIK.COM.PL . . . . . . . . internetowy lumpik z odzieżą niemowlęcą markowe ubranka już od złotówki firmy takie jak CHEROKEE,EARLY DAYS,NEXT,DISNEY i wiele innych do każdych 5 ubranek 1 losowe gratis !!!!!!!!!! WWW.LUMPIK.COM.PL Częste promocje!!! WWW.LUMPIK.COM.PL. . . . . . . internetowy lumpik z odzieżą niemowlęcą markowe ubranka już od złotówki firmy takie jak CHEROKEE,EARLY DAYS,NEXT,DISNEY i wiele innych do każdych 5 ubranek 1 losowe gratis !!!!!!!!!! WWW.LUMPIK.COM.PL Częste promocje!!! WWW.LUMPIK.COM.PL . . . . .

czesc od kilku dni sikam co chwilA termin @ minol wczoraj @ nie ma na szczescie temp 37 od wczoraj mam bole podbrzusza a do tego wszystkiego dochodza jeszcze wzdecia no i sluz przezroczysty i rozciagliwy

Gość nelly_mama
nightbuterflyy, Może byc dwojako: albo test za wcześnie, albo @ się opóźni i przyjdzie na dniach. To co chwila sikanie i rozciagliwy śluz mogą byc też przed @, ja starałam się 10 miesięcy (teraz mam 11 odpuszczony cykl) i nie raz przed @ miałam różne 'objawy', a ta wredna @ przychodziła. Jeżeli @ się nie pojawi, to powtórz test za 2-3 dni, albo zrób badanie z krwi, ono Ci wyjaśni wszystko na 100%.

hej! na tescie owu obie kreski musza byc takie same albo testowa ciemniejsza ale po tym zdjeciu wydaje mi sie ze to niedlugo sprawdz jutro:D dziewczyny ja zrobilam test w 26 dc a cykle mam 30 dniowe ale co najwazniejsze to to jak dluga jest u was faza lutealna ja o dziwo przy 30 dniowych cyklach mam owu w 14 co daje mi 16 dni fazy a im dluzsza tym lepiej dlatego test wyszedl pozytywny od owu minelo 12 dni tak to dziala:D

Co tak cicho tu?? Nadal boli brzuch jak na @,i piersi...i jeszcze nudnosci i zgaga od 2 dni... I zmeczenie straszne jakbym grype jakas miala a nie mam... Dziewczyny nie za wczesnie na to wszystko?Co wy na to?

Masakra, ja dziś zrobiłam badanie krwi HCG i wyszło, że w ciąży nie jestem. Babka u mnie w przychodni powiedziała, żę beta nie robią. Wczorajszy test pokazał, że jestem. Jutro chyba powtórzę test, a może zrobię beta gdzie indziej, już sama nie wiem.

Owca troszke wczesnie, ale... ja jak zaszlam w ciaze to czulam ze cos jest inaczej, ze to musi byc to :) co do testu owu... wrzucilam, bo mi sie wlasnie wydawalo ze ta lewa kreska jest ciemniejsza niz prawa, stad moja radosc, ale skoro mowicie ze prawa jest wyrazniejsza to poczekam... tak czy sio uprzedzilam "dawce" ze dzis bedziemy sie starac :)

Owca nie chce Cie nakrecac ale wiem po sobie ze to nie jest za wczesnie moze zrob test zawsze mozesz go powtorzyc:D

Tulipan- niestety beta jest dokladniejszym i pewniejszym testem, aczkolwiek ja i tak zrobilabym w innym laboratorium. dziwne, test dodatni, beta ujemna... mimo wszystko trzymam kciuki, zeby to laboratorium sie okazalo trefne :)

Owieczko:D zrob tescior a jak nie wyjdzie to powtorzysz ja mam za soba dziesiatki negatywow ale jak widac do czasu:D

Tulipan no dziwne to jest a powiedz czy test wyszedl od razu pozytywny bo niektore sie przebarwiaja po kilkunastu minutach:(

własnie ja czuje ze jest cos nie tak innaczej niz zwykle...nie wiem juz co myslec....ehh i caly czas ten ból brzucha...a oczy na siedzaco mi sie zamkaja...zastanawiam sie czy moga juz wystepowac objawy czy moze je sobie wmawiam jakos....bolu nigdy nie wmowie bo ja okres ciezko bardzo przechodze wiec ten bol znam dobrze...