Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

scooby84

starania na kwiecień 2011

Polecane posty

atrams mi też brakuje słów , bardzo mi przykro:( Trzymaj się, odezwij sie jak lepiej sie poczujesz, napisz kochana dlaczego tak sie stało, czy potwierdziło sie to co pisałaś kiedyś, co powiedział lekarz? pozdrawiam

Gość atrmas
to było 3 października ciążą obumarła 11 tydzień ciąży, już nawet nie było widać zarodka bo się wchłonął. zaczęło się znowu plamienie tym razem trafiłam do szpitala tam diagnoza i wywoływanie poronienia i łyżeczkowanie... od samego początku czułam, że jest coś nie tak wolałam z wami nie pisać wycofałam się, ale cały czas Was czytałam, i cieszę się że Wam się udaje. dzisiaj minęły 4 tygodnie od mojej tragedii byłam na kontroli, powiedział, że te pierwsze plamienie osłabiło dziecko. mówił że nie mam robić żadnych badań bo wyniki mam wszystkie wzorowe jestem niby okazem zdrowia, ale nie już w psychice... mimo to zrobię sobie na własną rękę badania. byłam u zielarki powiedziała że zarodek był słaby bo mój organizm na początki nie zareagował na ciąże i traktował ją jak jakiś stan zapalny i zarodek dostawał mało pożywienia... pije teraz ziółka, nie chcę mi się w to wierzyć, ale jeżeli miało by to pomóc, a nie zaszkodzić, łapię się wszystkiego. chcę się starać w styczniu o dziecko mój mąż bardzo nalega, ja nie wiem czy to odpowiedni czas, mój gin powiedział że 2-3 miesiące...... dziękuje Wam wszystkim za wyrazy współczucia, myślałam że mnie już nie pamiętacie...

pomyliłam się w nicku.. najbardziej mnie denerwują słowa pocieszenia mojej rodziny typu: jesteście młodzi będziecie mieli jeszcze dziecko, albo słowa męża przyszłej bratowej, która jest w ciąży i nie mogę na nią patrzeć - "to nie było dziecko tylko zlep komórek" - to boli

Czesć dziewczyny Witaj atrams-----życzę Ci dużo,dużo sił, czasami lepiej nic nie gadac,a niżeli szukać odpowiednich słów, bo nawet te najbardziej delikatne potrafią ranić.... Mam dziś zły dzień ,nie ma to jak teść i teściowa razem wzięci!!! Co za ludzie...

Gość ljlkjkjkj
____ ________ ____ xxxxxxxx _____xxxxxxxxxx ___ xxxxxxxxxxx _xxxxxxxxxxxx ___ xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx ___ xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx ____ xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx _____ xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx ______ xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx _________ xxxxxxxxxxx xxxxx ___________ xxx xxxxxxxxx _____________ xxxxxxxx ______________ xxxxx _______________ xxx _______________ xx ______________ _____________ ___________ ________ http://www.myspace.com/music/20723808/songs/43

Gość ljlkjkjkj
to dla Twojego ANIOŁKA Atrams. też kiedyś bywałam na tym forum, i pamiętam Cię wydaje mi się że za bardzo się nakręcamy ba tym forum i potem wychodzi jak wychodzi. nie Ty pierwsza Atrams i nie ostatnia, zobaczysz za drugim razem będzie wszystko dobrze POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE

Atrams bardzo mi przykro i nie pisze tego gdyż tak sie powinno pisac,ale dlatego ze przechodziłam to samo co Ty rok temu.a obecnie jestem na poczatku drugiego miesiąca :) Dziewczyny dzis odebralam wyniki i nie wiem jak je interpretować czy ktorys z wyników świadczy o tym,ze ciąża sie rozwija prawidłowo :( nie wiem :( Tu jest napisane tak. Morfologia krwi,badania ogólne moczu,osad moczu,wirus zapalenia wątroby typ B,VDRL,grupa krwi Prosze was jak wiecie cos na ten temat,to napiszcie. Jutro mam do lekarza na 18,ale nie moge sie doczekać.

atrams jesteś wielka że już nam opowiedziałaś swoje ciężkie przeżycie , moja przyjaciółka była w ciązy a piszę była, bo bardzo podobne katusze przeszła , gdyby była ,to miałyśmy podobne terminy, ciężko mi było ze świadomością że ja nadal jestem a ona już nie i przykre jest to że twoja bratowa tak się wypowiedziała. Ja mam tak miłą bratową ,że w ogóle nawet nie pyta jak się czuje i też mi przykro , bo opowiada o swoich znajomych i przeróżnych historiach które niekoniecznie mnie interesują ale tak to jest z najbliższymi, więc nie warto się przejmować, Rapasta musisz być cierpliwa lekarz lepiej się wypowie niż my na forum i cięzko cokolwiek tu powiedzieć,zwłaszcza że podajesz same nazwy badań ale zadnych wyników jak dla mnie,ja też teraz te badania wykonywałam i czekam na wyniki pozdrawiam

Atrams bardzo mi przykro naprawde wiem co czujesz moj Kropek odszedl 3 wrzesnia... zagladam do was ale nie pisze zbyt wiele smutku we mnie... niech dzieciaczki rosna zdrowo...

Hej. Ja zagladam:) Rapasta ja dzis tez ide do lekarza na 18.15:):) Juz nie moge sie doczekac moze wstepnie mi powie plec.:) Mam nadzieje ze wszystko jest dobrze.Rapasta ja tez robilam te badania ale mialam przy kadzym wyniku skale.. Daj znac jak było u lekarza:) Buziaki dla wszystkich

Gość groszek1976
cześć dziewczynki ja wczoraj byłam u lekarza na usg - mój dzidziolek to chłopiec. Co do ruchów to kazała mi się nie martwić, widocznie narazie jest spokojne. Wszystkie pomiary wyszły prawidłowo. Pozdrawiam Was serdecznie. Miłego dnia :)

Hey dziewczyny.ja wczoraj bylam na usg :) widzialam silnie bijące serduszko.Boze jaka to ulga i cudowne uczucie zobaczyć ze te malenstwo żyje i bije mu serduszko,bo na ostatnim usg to tylko pęcherzyk bylo widac.jaka ja jestem szczęśliwa :) moje malenstwo ma juz 12 mm. ;) kochane malenstwo :) Owca a jak tam po twoim usg?

Hey dziewczyny.ja wczoraj bylam na usg :) widzialam silnie bijące serduszko.Boze jaka to ulga i cudowne uczucie zobaczyć ze te malenstwo żyje i bije mu serduszko,bo na ostatnim usg to tylko pęcherzyk bylo widac.jaka ja jestem szczęśliwa :) moje malenstwo ma juz 12 mm. ;) kochane malenstwo :) Owca a jak tam po twoim usg?

Hej. A ja byłam na wizycie wszystko jest dobrze. USG mi zrobi ła tylko po to by zobaczyc czy sie rusza i serduszko bije. Wiec nic nie wiem co do plc.Najwazniejsze ze ok. Teraz ide 1.12 i moze juz cos powie. Groszek gratulacje chłpczyka:)!! Rapasta ciesze sie juz widziałas i jestes spokojna.:):)

Hej:) groszek--gratuluje chłopaka:) Owca-- pewnie chłopak:) Mam jakieś przeczucie:) Jak głowa? MAM nadzieję że to już za Tobą, ja ostatnio kładę się z bólem głowy i wstaję również. Rapasta--super super! A ja dziewczyny jestem w trakcie 16 tyg i już czuję ruchy, w pierwszej ciąży też czułam o tym czasie ale bardziej jak takie łaskotanie, dziś czułam konkretne stukanie, kopanie.....:) Betti--- moja teściowa milczy mój teść ironicznie skomentował ciąże, także w rodzinie różnie bywa:) Pozdrawiam

Buuunia głowa nadal boli ale nie az tak..Jak tylko poczuje ze zaczyna odrazu biore proszka, pomaga w tym ze nie dochodzi do takich ostrych boli jak wtedy.. Tez mam przeczucie ze chlopak:) M mowi ze bedzie psikus i bedzie dziewczynka:):) Ale co by nie było:) Jestesmy baardzo ciekawi..Moze teraz 1.12 sie dowiemi. Mi sie konczy 17 tydzien.. Mowila ze powie nam na połowkowych badaniach..! grudnia bedzie leciał 21 tydzien to chyba wtedy beda te badania nie??

Gość lipcówka 2008
Witam was serdecznie, Sprzedaję wyposażenie całego pokoiku mojego maleństwa z wielkim żalem, bo przeprowadzamy się. Jak każda przyszła mama bardzo dokładnie dobierałam każdy szczegół pokoiku. Może kogoś zainteresuje moja oferta. http://allegro.pl/meble-dzieciece-niemowlece- zestaw-komplet-i1312215220.html

cześć dziewczynki owca masz racje cisza zapadła:) a u mnie leci czas coraz szybciej, przy moim dwuletnim synku nie nudze sie wcale a kiedy wieczorem zasiadam na internecie, bo w ciągu dnia nie ma takiej możliwości to głowa mi leci , mnie chwyciła też rwa boli mnie jak cholera, czuje sie trochu słaba ale okazało sie że morfologia wyszła słabo wiec mam żelazo i myśle ze będzie oki, maleństwo też daje czadu w brzuszku a 2.12 wreszcie zobacze je na ekranie , bo umówiona jestem na usg tzw. połówkowe mam też nadzieje ze jest wszystko dobrze i że poznam płeć, pozdrawiam :)

Hej hej.. Ale pustki nikt juz nie zaglada?? Co tam u Was dziewczynki? jak sie czujecie? Ja po tym wypadzie nad morze z M super-odpukac...Narazie zero bolu głowy. betti 38 ja 1.12 mam połowkowe..moze sie dowiemy jaka płec..I znow zobaczymy nasze malenstwo:):) Pozdrawiam

WITAM ;). Od kilku lat zaglądam na to forum i podczytuje przyszłe i obecne mamy ;) teraz sama spodziewam sie bobaska ;). Do wczoraj miałam termin na 23 marzec,ale sie data presunęłła na 3 kwiecień,w związku z tym postanowiłam zgościc i na Wasz topik :). Pozdrawiam!!

NICK..........OSTATNIA @........DL CYKLU.....TEST..........CYKL STARAN czekoladowa........28.06............32..............30.07 .........2 lubiola28.............08.07............27................ ?.............2 Mama urwisa........13.07.........28-32...............?........... ..1 validos27............17.07............?.................. ?.............1 scooby84............20.07............34................?. ............3 mama p.2-latka.....21.07............32................?.......... ...1 Vigour................21.07...........30..............17. 08...........2 palusia81.............25.07............25-28............? .............1 rapasta..............07.08............30................? . ............19 nelly_mama..........04.08...........28-33.............?.. ...........12 anitia................03.09.............28..............0 1.10..........9 NICK ..................TERMIN PORODU...........Tydzień ciąży...Cykl starań jesetm nowa..................08.04................................. .......1 MagdaK29..........................? .........................................1 brestova....................11.04.2011................... ................8 owca220510.....................????...................... ..................4 Balbinka_84.................17.04.2011...............6... ...............3 buuunia......................26.04.2011..............5... ................4 betti 38......................8.04.2011...............7........... .........3 ilona2223....................13.04.2011.............8.... ..................2 ORLLA........................3.04.2011..............22......................

NICK..........OSTATNIA @........DL CYKLU.....TEST..........CYKL STARAN czekoladowa........28.06............32..............30.07 .........2 lubiola28.............08.07............27................ ?.............2 Mama urwisa........13.07.........28-32...............?........... ..1 validos27............17.07............?.................. ?.............1 scooby84............20.07............34................?. ............3 mama p.2-latka.....21.07............32................?.......... ...1 Vigour................21.07...........30..............17. 08...........2 palusia81.............25.07............25-28............? .............1 rapasta..............07.08............30................? . ............19 nelly_mama..........04.08...........28-33.............?.. ...........12 anitia................03.09.............28..............0 1.10..........9 NICK ..................TERMIN PORODU...........Tydzień ciąży...Cykl starań jesetm nowa..................08.04................................. .......1 MagdaK29..........................? .........................................1 brestova....................11.04.2011................... ................8 owca220510.................20.04.2011..............19.... .............4 Balbinka_84.................17.04.2011...............6... ...............3 buuunia......................26.04.2011..............5... ................4 betti 38......................8.04.2011...............7........... .........3 ilona2223....................13.04.2011.............8.... ..................2 ORLLA........................3.04.2011..............22... ...................

Cześć dziewczyny, witaj Orla:) U mnie dobrze jakoś leci, strasznie się męczę, podobno teraz to taki czas kiedy jest ucisk na przeponę, nawet na siedząco mi ciężko oddech czasami złapać. Owca super że odpoczęłaś, korzystaj póki możesz:) Nie wiem co mam począć z moimi włosami, lecą mi strasznie, może znacie jakieś cudeńka godne polecenia:) W końcu mogę przełykać mój kochany olej lniany, przemiana wraca do normy, o ile słodkości nie jem:)