Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sagakraka

Mąż nazwał mnie suką ja dałam mu w twarz a on mnie opluł!

Polecane posty

Nie podszywajcie się pode mnie. Tak zapłacił jej a teraz każe mi wypierdalac ze swojego domu i życia, jestem wkurzona. A dlaczego mamy płacic na początku małżeństwa? jesteśmy dopiero 4 miesiące po ślubie, teściowa nie powinna żądac tego by dokładac się do jej rachunków.

Gość popieracz kafeteryjny
kurwa nie chcą płącić za ciebie więc to czyste kurwy mendy i ch000je pierdolone prostackie wychowanie :classic_cool:

ale krotki staz malzenski nie zwalnia z oplat zalozyliscie rodzine i musicie sami sobie dawac rade a nie doic z tesciowej

Gość Sanneta
Jezu, mam nadzieję, że nie macie dzieci..:( Bo tylko by przez to wszystko cierpiały

Gość ...CCC
Ten temat był w ubiegłym tygodniu. Chyba ,ze dzisiaj znów teściowa chciała 800zł.Masz coś z garem lalka.

Jesteśmy krótko małżeństwem, teściowa powinna pomagac, wspierac nas. Głównie finansowo, co wiele razy już ja i moja mama mówiłyśmy do mojej teściowej że na początku małżeństwa finansowo powinna pomagac głównie rodzina męża a teściowa ignorowała to mówienie, jeszcze zażądała pieniędzy za to że u niej mieszkamy to już mnie wyprowadziło z równowagi, moją matke też że jej ziec nie umie sie matce postawic.

Gość To moja zaletta
CCC mi się wydaje, że te awantury wybuchają ciągle..stąd ten temat.. I chyba mają dzieci..i dlatego ta kobieta tak sobie pozwala..wie, że facet tak łatwo nie odejdzie..bo go zlinczują..stąd jej zachowanie..takie odważne..:)

Gość ...CCC
To moja zaleta. Popieram Cię.

Dzieci nie mamy, jest na to jeszcze za wcześnie, ale teściowa powinna na początku pomóc finansowo, tym bardziej że kobieta ma pieniądze i nie powinna brac od nas za czyns, a moj maz jakby byl mezczyzna to by sie jej postawił.

brak mi slow dziewczyno mieszkasz u tesciowej z mezem i masz pretensje ze ona chce zebyscie sie dorzucali do rachunkow a co wody pradu nie zurzywasz nie jesz z jakiej racji tesciowa ma was utrzymywac trzeba bylo mieszkac z rodzicami swoimi czemu u nich nie mieszkasz z mezem ? a to ze twoja mama sie wtraca do spraw pomiedzy toba twoim mezem i tesciowa to brak mi slow normalnie a co masz robic ja ci powiem wyprowadz sie do swojej mamy i taty i zyj na ich garnuszku o bosze tragedia normalnie brak slow

Dzieci nie mamy, jest na to jeszcze za wcześnie, ale teściowa powinna na początku pomóc finansowo, tym bardziej że kobieta ma pieniądze i nie powinna brac od nas za czyns, a moj maz jakby byl mezczyzna to by sie jej postawił.

A dlaczego ma od was nie brać za czynsz? Przecież mieszkacie u niej korzystacie z mediów ., ty jesteś niezrównoważona tak się zachować w stosunku do rodziców, teściowa dała wam dach nad głową a ty się tak jej odpłacasz ,współczuję jej mieć taką synową

a czemu ma wam pomagac na poczatku malzenstwa rodzina meza nie rozumiem tego czemu twoji rodzice wam nie pomagaj a to ze tesciowa ma kase jak uczciwie jej sie dorobila to jej sprawa na co ja przeznaczy

Gość power of me
ja rozumiem ciebie że chciałabyś wsparcia od teściowej na początku małżeństwa itd, ale żeby od razu naskakiwać razem z matką i wyzywać od kurw??? :O Jeżeli te wyzwiska wypłynęły z utraty równowagi a normalnie jesteś normalnym człowiekiem i nie stosujesz takich słów na co dzień, radzę ci przeprosić teściową za te wyzwiska, jeżeli chcesz wyjść na prwawdziwą kobietę. Radzę ci wyjść z pokoju, przeprosić za utratę równowagi i wyjść.

Napisałam że jeszcze dopiero co jesteśmy z mężem po ślubie i rodzina męża(nie rodzina żony) powinna pomagac finansowo, takie przekonania mam ja i moja matka. Moja mama była wkurzona na zięcia że nie postawił się swojej matce, ja z resztą też jestem na niego wściekła i nie wiem czy przyjme od razu jego przeprosiny.

Ja od początku małżeństwa tak myślałam o swojej teściowej, baba ma pieniądze, własną kancelarie ale pieniędzy np. na to by wykonczyc strych nie da. Powiedziała zaróbcie sobie sami.

Gość power of me
przeproś za wyzwiska, bo wyszłaś na ostatnią idiotkę.

Moi rodzice nie pomagają bo nie mają pieniędzy, wychodząc za męża liczyłam na to że wchodze do dobrej, bogatej rodziny, jednak się myliłam.

Gość kobieta przeklinająca
to nie kobieta

no wlasnie pytam czemu rodzina meza ma pomagac a nie zony a co ci do jej kasy ? jak ci nie pasi mieszkanie i placenie 800zl to wez wynajmi mieszkanie i bedziesz miala spokuj od tesciowej

Gość power of me
mam nadzieję, że nie wyszłaś za mąż tylko ze względu na majątek rodziny męża mowię ci wyszłaś na ostatnią idiotkę która domaga się kasy od bogatej teściowej i wyzywa ją od najgorszych. przeproś ją czym prędzej jeżeli chcesz wyjśc na normalnego człowieka i nie chcesz żeby się rozsiały nieprzyjemne plotki o tobie

Ale przecież dom i tak będzie dla mojego męża więc po co mamy się wyprowadzac. Rodzina żony ma pomagac?, z jakiej racji to mężczyzna jest od utrzymywania żony a jego rodzina ma mu w tym pomagac, tym bardziej że moi rodzice nie są zamożni a teściowa tak.

Gość współczuję twojemu mężowi
wydałaś się tylko za kasę! zrób mu przysługę i się wynieś z jego życia, on sobie je jakoś jeszcze ułoży. tobie kochaniutka potrzebny jest sponsor. powinnaś sama wziąść się do roboty, a teściowa ma rację nie zależnie od tego ile ma kasy! powinniście się dokładać do rachunków!!

aaa to wyszlas za maz dlatego ze by miec kase od tesciowej heheh smieszne a do dzis myslalam ze wychodzi sie za maz z milosci dziwie sie tesciowej ze wogule przyjela cie pod swoj dach materialistko a twoj maz powinien juz dzis spakowac ci twoje rzeczy i wziac rozwod bo raczej z twoim rozumowaniem daleko nie zajdziesz chcesz sie czegos w zyciu dorobic idz do pracy

Gość ejjjjjka
Moja droga damo!!!! po pierwsze rodzina meza nie ma obowiazku wam pomagac po drugie to za co maz ma ciebie przepraszac skoro klucac sie z nim poruszylas jego matke i do tego nawyzywalas ja a po trzecie to jesli mieszkacie z matka meza(tesciowa)to rachunki jej sa waszymi rachunkami i macie taki sam obowiazek placenia. Uwazam ze urodzilas sie jako hrabianka tylko Pan Bog zapomnial obdarzyc cie majatkiem.Dziewczyno zzastanow sie nad swoim zachowaniem bo w przeciwnym razie zostaniesz sama z mamusia swoja. Coz za przekonanie .......... BRAK SLOW.........

Nikt ma wam nie pomagać ani twoja rodzina ani twojego męża ,teraz ty i twój maż jesteście rodziną i razem powinniście troszczyć się o waszą rodzinkę

Gość hahahahahahahaha
autorko ale z ciebie idiotka!!!!!!!