Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maximI_Is

kobiety są łatwe

Polecane posty

Gość maximI_Is
tak mówią wszyscy faceci, kiedy spotykają kobietę, której zdobycie rpzerasta ich możliwości na razie nic nas nie przerasta tylko poprawia humor :D

Gość fnhsk;hfuilelahncf
idę, bo marnujesz mój czas powodzenia w wyrywaniu dup

Gość maximI_Is
idę, bo marnujesz mój czas powodzenia w wyrywaniu dup miłego ich ubierania

Gość Lady Jey Jey
Maxim... nie bój się, nie poddamy się... Chciałbyś :P

Gość maximI_Is
maximI_Is --> to wtedy sie zaczne o takiego starac a tak to tylko bede wykorzystywac no nie? wyjdzie na to samo :P

Gość maximI_Is
z tym bajerem przez 3 lata to chyba zart?? bo nie kumam?? nie , tu niektóre mają zegary czaso-przestrzenne dla ratowania siebie przed tym co nieuniknione :)

Gość maximI_Is
Maxim... nie bój się, nie poddamy się... Chciałbyś a więc walczcie "do upadłego" w tym samym miejscu co zawsze :classic_cool:

no i był ten bajer? Bo ja nie wiem, trochę się wyłączyłam...Był?

Gość Lady Jey Jey
Maxim sam nie wiesz czego chcesz... kobiety łatwej czy nie? Bo mam wrażenie że właśnie łatwej...

Gość maximI_Is
Maxim sam nie wiesz czego chcesz... kobiety łatwej czy nie? Bo mam wrażenie że właśnie łatwej... pisałem ze możesz walczyć , to takie szlachetne :) dobranoc

Gość Lady Jey Jey
O Ciebie nie warto :P dobranoc:P

Gość maximI_Is
:)

Gość Poskramiacz wyspany
Ofermo, czy Fuck Yeah niedostatecznie cię upodliła gdy wyskoczyłeś do niej z tekstem "w jakim wieku straciłaś dziewictwo"? oj właśnie to jest ten bajer kobity. przekomarzanie się w kółko aż w końcu w to uwierzycie, bo kłamstwo powtarzane 100 razy staje się prawdą. :classic_cool:

"Zamiast dobrego "bajeru", zwracam uwagę na inteligencję, kulturę, bycie szarmanckim, rozmowę." MUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!

Gość maximI_Is
Wszyscy już wiemy, że jesteś gejem. muszę cie zmartwić , że uwielbiam tylko kobiety :classic_cool:

Tu się nie z czego śmiać Darker. Niektóre naprawdę tak myślą, a przynajmniej wydaje im się, że tak myślą. Jak nawinie sie przystojniak z kasą, to za wszelką cenę będą sie w nim doszukiwać inteligencji i kultury. Tak dla formalności.

maciml_Is Widać trafiałeś tylko na kobiety które patrzą żeby zaliczyć lub tez braku namiętności.. Prawdziwa kobieta ma do siebie szacunek i nie ciągnie do łóżka po pierwszej randce.

Prawdziwa kobieta ma do siebie szacunek i nie ciągnie do łóżka po pierwszej randce. Chyba, że to ją ciagną i robi to nadziany przystojniak. Wtedy się nie opiera.

Gość facet ktory sie szybko
dobiera do kobiety, jest łatwy morał? męzczyzni sa łatwi:classic_cool:

Gość zębinalol
maximI_Is Jak ten bajer wygląda? Chcę wiedzieć bo faceci kochają kłamać. A ja nie chcę żeby mnie ktos okłamywał...

Gość maximI_Is
Widać trafiałeś tylko na kobiety które patrzą żeby zaliczyć lub tez braku namiętności.. Prawdziwa kobieta ma do siebie szacunek i nie ciągnie do łóżka po pierwszej randce. tu nie chodzi o pierwszą randkę , ale o łatwość dostępu przy udawaniu niedostępności :classic_cool:

Gość maximI_Is
Jak ten bajer wygląda? Chcę wiedzieć bo faceci kochają kłamać. A ja nie chcę żeby mnie ktos okłamywał... bajer to niekoniecznie kłamstwo (mimo ze się tak wielu kojarzy) tylko zdolność prowadzenia rozmowy w sposób spontaniczny i wesoły oraz pewny siebie :)

Gość facet ktory sie szybko
i bardzo prosze nie uogolniac moja babcia jest kobietą i nie uprawia sexu od 99 mam znajomą dziewczynę, ktora nigdy nie ma ochoty na mezczyzn wiec prosze bardzo o zmianę tytułu tematu na "ok 45% kobiet jest łatwych" wykluczyłam dziewczynki do lat 13, osoby po 50 roku zycia:) dziękuję za uwagę sama mam lat 22 i chetnie poszłabym do łozka z facetem z dobrym bajerem i ładnym ciałku tak, ja z tych łatwych ale brzydkiemu prawiczkowi, jąkale, de4bilu etc. nie dałabym, wiec ta łatwosc jest wyselekcjonowana:classic_cool: dziekuje za uwagę

Gość maximI_Is
i bardzo prosze nie uogolniac moja babcia jest kobietą i nie uprawia sexu od 99 mam znajomą dziewczynę, ktora nigdy nie ma ochoty na mezczyzn wiec prosze bardzo o zmianę tytułu tematu na "ok 45% kobiet jest łatwych" wykluczyłam dziewczynki do lat 13, osoby po 50 roku zycia dziękuję za uwagę sama mam lat 22 i chetnie poszłabym do łozka z facetem z dobrym bajerem i ładnym ciałku tak, ja z tych łatwych ale brzydkiemu prawiczkowi, jąkale, de4bilu etc. nie dałabym, wiec ta łatwosc jest wyselekcjonowana dziekuje za uwagę powiedzmy że wszystkie "w pewnym przedziale wiekowym" a ze łatwość jest wyselekcjonowana to zdaję sobie sprawę , chociaż wy jako kobiety jesteście chwiejne jak wasze zdania :classic_cool:

Gość facet ktory się szybko
nie, nigdy nie udaje kogos kim nie jestem nie zalezy mi na zdaniu osob pruderyjnych:) chce normalnie zyc, nie interesują mnie czyjes frustracje:) skoro wszystkie sa łatwe, to pozostaje wam zycie z kobietą łatwa, albo samotnosc:)

Gość facet ktory się szybko
zycie w gruncie rzeczy jest bardzo proste jedynym utrudnieniem jest ludzki rozum szczerze wspolczuje wam bo doprawdy nie wiem czemu maja słuzyc takie tematy jak to oczekujesz wspolczucia ze strony mezczyzn na babskim forum? czy chcesz wzbudzic w kobiecie poczucie winy ha ha :)