Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coko-loko

Mój facet żałuje mi nawet na jedzenie!!

Polecane posty

Gość coko-loko

Miałam pracę za granicą, dobrze płatną wróciłam tylko dla niego do PL, zamieszkałam z nim, on zarabia ponad 2 tysiące, opłaty niskie. Ja nawet na zakupach się nie odzywam, ciągle podkreśla, że to jego kasa, on zarabia. Znalazłam sobie pracę, i pracuję od 4 dni, ale zapowiedział, że jak mi nie starczy paliwa do ostatniego to on nie ma zamiaru mi tankować:( A ja chce mieć pracę by nie siedzieć w domu. Nawet nie biorę już na śniadanie od niego. Jestem normalnie głodna! :(

Gość olga1111fr
to czemu z nim jestess?

Gość sdfsdfdsfsd
gratuluje wyboru partnera zuciowego :(

Gość gsysudiodo
no jak to czemu? bo go kocha :D

Gość provokejszyn jak nic

Gość coko-loko
POza tym jest ok, chcę z nim być, planujemy wspólne życie, przeprowadziłam się dla niego na drugi koniec polski, do domu mam ponad 400 km. Jestem, zdana tylko na niego. czasem żałuję, że go posłuchałam jak to bedzie pięknie i żebym tylko wróciła do polski i do niego:(

Gość ja bym z takim
osłem nie byla nawet minuty, ja teraz jestem na wychowawczym i maz sam mnie namawia bym kupila sobie ubranie czy cos innego itd. chociaz teraz swojej kasy nie mam. nie mamy z tym problemu.

Gość motor lublin 87
0/10

Gość patrex
no ja tego nie rozumiem, no kocha go....a kochać to znaczy szanować, troszczyć się, wspierać, .... ja kobiet nigdy nie zrozumiem

Gość patrex
fakt to musie być prowokacja

Gość coko-loko
Nie wiem czemu z niego taki sknera. Nigdy mi nic nie kupił prócz pierścionka zaręczynowego, dodam, że pierścionek jest srebrny, no ale jest. Jak byliśmy teraz na weekend nad jeziorem chciałam truskawki za 3,50 zł, kupił mi je , ale jak potem chciałam loda za 1,20 zł, to powiedział, że albo to albo to, skoro juz dostałam truskawki to nic nie dostanę więcej. Masakra.

Gość o kurrrwaa
nie ma to jak zrezygnować z lepszego życia za granicą dla jakiegoś skąpego fiuta, bardzo współczuję waszym dzieciom które jeszcze się nie narodziły:O

Gość coko-loko
Niestety on taki jest. Dodam może, że jest żołnierzem. Nie wiem może dlatego taki cham i nie potrafi się troszczyć o kobiete.

Gość patrex
no bez jaj, ....nie uwierzę.... ja to chyba jestem dojna krowa ...bo nie odmawiam ...:D kupuje co chce

Gość o kurrrwaa
żołnierz??? to już w ogóle uciekaj od tego fiuta!!

Gość coko-loko
Ja nie potrzebuję dojnej krowy, nie chce nie wiadomo czego, sama staram się by mieć pracę. Ale chciałabym być ważna dla swojego faceta, bo ja zawsze myslę o nim, żeby miał dobrze, żeby niczego nam nie brakowało. Planujemy ślub, ale jeśli tak ma wygladać nasze życie to się jeszcze zastanowię:(

Jedyna korzyść to taka że jako nielicznej dziewczynie nie grozi nadwaga,trzeba zawsze szukać dobrych stron a nie złych.

Gość coko-loko
Nie mam szczęścia chyba. Zawsze źle trafię. Nie wrócę kolejny raz do rodziców, oni mówią że skoro tak wybrałam to musze ponosić konsekwencje. Pewnie nie mieliby nic przeciwko bym wróciła do domu, ale ja tego nie zrobię, albo znów wyjadę za granicę, albo może to nie to i spotkam jeszcze kogoś innego.. :(

nie wiem, ale jak dla mnie, to jeżeli jesteście razem to pieniądze które zarabiacie są wspólne. nawet jeżeli pracowałaby tylko jedna osoba w związku z takich czy innych przyczyn to druga osoba nie powinna niczego wypominać. po prostu jest związek kiedy mieszkacie razem/małżeństwo - pieniądze ida do wspólnej kasy.

Gość coko-loko
Znalazłam teraz pracę, właśnie w niej jestem, wszystko fajnie, pracuję w czyms ala kadry w takiej firmie, ale co z tego, jak nie będę miała na benzyne póki mi nie wypłacą wynagrodzenia, a do pracy mam 25 km

Gość patrex
no widzisz jak tak myślisz to znaczy ze go nie kochasz, pomyśl sobie tak całe życie przezyc z takim kimś, męczyć się po co lepiej znaleść kogoś normalnego

Gość abcxzKoralik
jestem pewna ze jak juz zaczniesz zarabiac to on bez mrugniecia okiiem bedzie od ciebie ciagnal kase, a ty napewno bedziesz mu dawac. o takich idotkach jak ty to niechce mi sie czytac.

Gość coko-loko
Ale za to mój chłopak zapomniał, że jak wróciłam do Polski to kupiłam nam samochód, zrobiłam opłaty... :(

Gość coko-loko
Wiesz, nie jestem idiotką. Nie po to pisze o osobistych rzeczach aby ktoś mnie tak nazywał. To nie jest w porządku nazywać tak kogoś, nie ma takiego powodu.

Gość patrex
powiem to nie jest normalne się w głowie nie mieści ze są tacy ludzie

Gość o kurrrwaa
jak dostaniesz wypłatę to zerwij z nim, szkoda czasu na takiego typa

Gość coko-loko
Przeprowadziłam się do niego o ponad 400km od domu, mam tu tylko jego, jest mi tak smutno ale wstyd mi zadzwonić do rodziców...

Gość coko-loko
To nie takie proste "zerwij z nim", mieszkam razem, jesteśmy zareczeni, ja do domu nie wrócę. bedę musiała wyjechac gdzieś znów do pracy za granicę.

Gość o kurrrwaa
to nie ty powinnas się wstydzić tylko twój skąpiec, ciekawe co będzie jak zajdziesz w ciążę... też będzie Ci jedzenie żałował??? to już szczyt wszystkiego... lepiej uciekaj za granicę:)