Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hfioawefuerihfrfhu123

Idiotyczna sytuacja...

Polecane posty

Czesc, pisze tu bo chcialam Was spytac o rade. Otoz jestem mezatka, jestesmy juz 3 lata po slubie, dzieci nie mamy. Mam naprawde wspanialego meza, dba o mnie, czesto mowi ze kocha, traktuje mnie jak aniola, jest spokojny, ulozony odpowiedzialny. Jednak mam pewien problem. Otoz jakis czas temu na nasza klatke wprowadzil sie nowy sasiad. Z tego co wiem odsiedzial dobre pare lat w wiezieniu, co zreszta widac po nim... Gdy sie porusza to bije od niego cwaniactwem i szpanem na kilometr, zdarzaja mu sie hamskie odzywki. Pewnego razu mnie zaczepil i zagadal do mnie w dzxiwny arogancki sposob, mam wrazenie ze miescil sie w tym jakis podtekst... I problem tkwi w tym, ze ja od tamtej chwili czesto o nim mysle, raz czy dwa mi sie nawet snil:-( Wiem ze to nienormalne, mam kochajacego oddanego meza a jednak od jakiegos czasu czuje ze podoba mi sie ten sasiad, wiem ze to idiotyczne ale sama nie wiem dlaczego tak jest:-( Czy ktoras z Was tak ma lub miala podobnie?

Gość karp .
powiedz w jaki sposob cie zaczepil

Wymijalismy sie w klatce od drzwi a on do mnie ot tak sobie cos w stylu: "od razu gdy zobaczylem te nogi to wiedzialem ze to pani" Poczulam sie troche dziwnie, powiedzialam ze sie spiesze i sobie poszlam i od tamtej chwili ciagle mi to w glowie siedzi:-( Sama nie wiem co mi odbilo:-(:-(:-(

Mialo byc "w drzwiach od klatki":-P

"wazniak skurwiel i cham prosta sprawa.. jestes kobietawiec i szmata lada chwila sasiad bedzie cie pie**olil w kazdym kacie w jego domu oczywiscie twoj maz bedzie np myslal ze idziesz do sklepu a tym czasem bedziesz dymana przez sasiada juz wspolczuje twojemu mezu szmata j**ana.." Już skończyłeś? Ulżyło? To teraz się zamknij, bo ludzie ograniczeni umysłowo powinni się zamknąć i siedzieć w kaftanie bezpieczeństwa, żeby sobie kuku nie zrobili. Autorko, myślę, że to chwilowe zauroczenie, ale jak pisałaś - bije od niego cwaniactwem, chamstwem i widać, że jest po odsiadce. Odpuść sobie. Nie warto ryzykować utratą zdrowia i rozpadem małżeństwa.

Gość tytytyt
Spoko, normalka :-) Koleżka z Tobą flirtuje, dawno nie miałaś takiej akcji (mąż, spokojne miłe życie), więc adrenalinka Ci skoczyła.

Wiem ze to co pisze wyglada nielogicznie, bo ja sama siebie nie rozumiem:-( On ma w sobie cos co mnie do niego przyciaga i sie pogubilam:-( Ehh gdzie w naszym rozumowaniu logika??:-(

Gość do modlaca
prawie kazda kobieta ma takie marzenie zeby byc zniewolona, poniewierana jak szmata i teraz okazalo sie ze twoje marzenie moze sie spelnic i dlatego myslisz o tym typie.

wazniaku:dlaczego tak na nia najezdzasz? przeciez to jest normalne ze kobiety ineresuja sie mezczyznami, nawet jesli maja tego wybranego..wiec wez tu nie cwaniakuj i nie wywyzszaj sie taka niewiedzą. chyba lepiej ze jest tak, niz szerzyl by sie homoseksualizm!

Juz od kilku dni czuje ze to chyba niestety prawda... Kocham mojego meza ale coraz czesciej mysle o tamtym, to po prostu chore:-( Jak to jest ze gdy ktos nam chce dac niebo to wybieramy tego ktory jest arogancki i czasem traktuje nas jak szmaty?? A moze tylko ja tak mam? Co myslicie dziewczyny?:-(

Gość a wiecie co jest najgorsze?
ze ten debil ma racje :o :D

Gość na wlasne zyczenie
idiotyczna sytuacja- jesli ma cokolwiek rozumu w glowie (o co nie podzejrzewam autorki, w koncu jest kobieta), to zacznie unikac tego typa i tyle

wazniak:no i jeszcze sie projesz do innych osob, ktore pisza te opinie zeby poradzic co zrobic w tej sytuacji. heh za madry to nie jestes;) / to jest normalne, ze adrenalinka ci skoczyla, bo kazdy potrzebuje czasem wrazen. osobiscie mialam taka sama sytuacje, ale powiem ci ze to w miare szybko ci minie. bo pomyslisz ze to bez sensu, masz kochajacego meza, dom itd.. nie przejmuj sie ;)

"wazniak skurwiel i cham temat mnie zupelnie nie dziwi.. pewnie jeszcze w czerwcu autorka tematu bedzie ruchana przez sasiada a biedny maz bedzie myslal ze w tym czasie jest w sklepie po bułki... eh kurestwo sie szerzy dlatego postanowilem was gnębić, ponizac i srac na was.. rzuce troche pieniedzy i kazda moje gowno zje" Nie każda, bo nie każda jest chodzącą patologią, jak Ty.

Zastanawiam sie tylko jak to jest ze owa "adrenalinka" przewyzsza nad logika, jak z nami jest?:-( Czasem mam wrazenie ze nie my kobiety nie potrafimy myslec zwlaszcza w takich sprawach:-( Najgorsze jest to, ze czuje sie nieco winna w stosunku do mojego meza, bo mowie mu ze podoba mi sie tylko on i ze jest dla mnie wszystkim, a tymczasem...:-(

Gość a mi szkoda
autorko... wyluzuj kobieto po prostu :) tak, jak przychodzą nam do głowy różne fantazje, które niekoniecznie realizujemy, tak i tu - jakoś tam koleś na Ciebie zadziałał ;) no co zrobisz - tak Twój "organizm" zareagował, i tyle - jak facetowi staje na widok jakiegoś kurwiszona, za przeproszeniem - to co ma na to poradzić? :) niczego złego nie zrobiłaś; im bardziej się na tym skupiasz, tym bardziej Cię ta sprawa dręczy... nie ma co robić z igły widły :) nic się nie stało, wyluzuj; to, że ktoś tam Ci się przyśnił, nie świadczy w żaden sposób o Twojej moralności, itd :) wyluzuj :)

Gość do modlaca
trzeba raz na zawsze obalic mit, my kobiety NIE LUBIMY zakochanych w nas romantykow, ktorzy najchetniej spiewali by nam serenady pod oknem!!! trzeba nam faceta przez duze F a nie cieplych kluch. jezeli kobieta mowi, ze marzy jej sie romantyk to albo ma 13 lat albo nie wie o czym jeszcze mowi. autorko, prawie kazda z nas w swoich fantazjach erotycznych poniewierana jak dziwka ,to nas podnieca, to, ze ktos ma nad nami wladze. twoj maz jest dobry, ale nie da ci tego uczucia zniewolenia, wiesz, ze ta ci to sadziad recydywista dlatego tak cie pociaga. masz dwa wyjscia: daj sie mu przeleciec, albo zacznij ostrzej zabawiac sie ze swoim mezem

Gość inieeeeeeeee
wazniak skurwiel i cham ----> a ja sram na takich kretynów jak ty. i niech ci moje gówno dłuuuuuuuuuuuuugo paruje!!!! mam nadzięję, że do końca życia będziesz sam jak palec a na starość jakaś siostra miłosierdzia nawet nie będzie miała ochoty podetrzeć ci zafajdanego ryja i wysrać się na twój samotny grób na cmentarzu dla samotnych bez rodzin i bliskich.

wazniak: jezeli jestes tu po to zeby ublizac innym, to dam ci rade. ogarnij sie w pore bo to staje sie nudne. zgasniesz zanim zablyniesz. wiem ze moze myslisz ze jestes jakis zaje*isty, no ale lepiej pokazuj to w inny sposob niz w taki prostacki. a jesli mnie nie znasz, to na jaki h*j mnie obrazasz. z tego co widze to jestes typowym objawem homoseksualisty i tyle. takich pe*ałow trzeba konkretnie utylizowac.

Gość no niezle niezle
jakis prostak rzuca tekst o nogach, a tu nie dosc ze autorka ma mokro, to jeszcze wszystkie jej wtoruja ze to normalne :D zajebiste jestescie :D

Gość cfvbfgvrfv
unikaj go, staraj sie nie myslec za wiele o nim, nie rozstrzasaj jego zachowania wzgledem ciebie itp, to samo przejdzie. ja tez mam meza, spelnienie marzen kobiety - tak w skrocie, a zawrocil mi w glowie 18letni gowniarz :O (ja mam 30) i to dlaczego? bo mi sie snil :O tragedia jak dla mnie :O synek mnie wczesniej denerwowal i irytowal a raz mi sie przysnil i to nawet nie w jakis erotyczny sposob i kapa, i go z glowy nie moglam wyrzucic :O

Gość no niezle niezle
co wpis to lepiej :D

"wazniak skurwiel i cham ty juz zdradzilas meza w myslach.. czuj sie k**wo winna, jestes szmatą prawdziwej kochajacej nad zycie faceta kobiecie nawet przez sekunde by taka mysl nie przeszła - szkoda, ze takich to już ze swieca szukac" Taaa.. Bo faceci nie niszczą swoich związków i małżeństw, widząc jakąś laskę w mini i cyckami na wierzchu...

cfvbfgvrfv ; tak sie wlasnie czuje, widze ze niewiele jest osob ktore mnie tu rozumieja ale w sumie sie nie dziwie bo sama siebie mam za idiotke:-|

Gość no niezle niezle
i jakby nie patrzec, na jednego kretyna znalazlo sie tu kilka kretynek :D

to oczywiste prowo, najprawdopodobniej stworzone przez faceta, ktory chce udowodnic "nature" kobiet, dominik czy ktorys podobny problem w tym, ze takie wlasnie fantazje maja kobiety jednakze kobiety dojrzale pozostawia to w sferze fantazji, te dojrzale inaczej zrealizuja, a te dojrzale wybitnie inaczej beda twierdzic, ze kochaja swojego partnera ale los na ich drodze postawil innego :-)

Gość a mi szkoda
ludzie... no pomyślcie trochę; nie odpowiadamy za swoje emocje - one się po prostu pojawiają, i już; mokro - się robi, a nie babka postanawia: o, to teraz postanawiam, że mi się mokro zrobi :) to są kwestie poza naszymi decyzjami i z tego nie ma co siebie czy kogoś rozliczać; dopiero to, co z tymi odczuciami, poczuciami, emocjami świadomie zrobimy świadczy o naszej moralności, zasadach, itd. tzn. facet decyduje, czy przeleci każdą babkę, na widok której mu staje, kobieta - czy pójdzie do łóżka z gościem, na którego widok czuje jakieś podniecenie...

Gość moze i prowo
ale zobacz ile z was uwaza to za naturalne i normalne :D

Gość cfvbfgvrfv
hfioawefuerihfrfhu123 trzeba to jakos przetrwac ;)