Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patrecjha

właśnie wróciłam ze spaceru i w mojej okolicy pod miastem ludzie

Polecane posty

Gość patrecjha
ginekolog prawdę mówiąc może kokosy robić na nielegalnych aborcjach, a słyszałam od koleżanek pielęgniarek że takich kobiet które chcą usunąć przychodzą codziennie do kliniki prywatnej stomatolog , podobnie, jedna osoba potrafi 10 tys wydać na zrobienie zębów nie mówiąc o innych bardziej wymagających

Gość dyjament
chcialbym bryczka- już konia mam upatrzonego :)

Gość dyjament
czyli - " trza się było uczyć ":)

Gość buahahahaha no widzisz
jak musisz się męczyć swoim cacuszkiem wsrod tych seatow i innych, aż mi się Ciebie żal zrobiło

dyjament, no trza sie było uczyć, a Ty chyba lekcje polskiego opuszczałeś co ? :)

Gość dyjament
opuszczałem :) i to notorycznie :) co jak widać - po przeczytaniu waszych jęków pozwolilo mi całkiem ładnie sie dorobić :)

Gość patrecjha
trza było sie uczyć ale tylko wybrane uczelnie na pewno medycyna, stomatolog, psychiatra i inne specjalizacje ale to ciężkie studia , nie każdy musi być super mądry żeby wystarczyło sie uczyć

Gość albotyalboja
ale w naszym kraju trzeba też np.piekarzy,murarzy czy choćby śmieciarzy. Nie wszyscy mogą być lekarzami.Problem w tym ile zarabiają robotnicy czy urzędnicy albo nauczyciele.

Ja nie mam powodow do jękow :) Za to żal mi takich chełpiących się na prawo i lewo kogucikow, jakimi to autkami nie jeżdżą bla bla bla

Gość ja mam 2 znajomych
którzy mają takie ekskluzywne wille - jeden jest byłym politykiem- zajmuje się zasiadaniem w radach nadzorczych - a kiedyś był nawet wiceministrem .... ... 2 koleś lata temu wyjechał do USA- gdzie podpatrzył, że ziemia pod duzymi miastami jest dużo warta- i jak wrócił to wykupił za grosze pola pod jednym z duzych miast w Polsce - to były lata 80 i nikt u nas o marketch na obrzeżach nie słyszał.... oczywiście po 10 latach sprzedał te ziemię pod hipermarkety za grubą kasę - obok wybudował sobie stacje benzynową i hotel...

Gość dyjament
zostań psim psychologiem - poważnie - ta specjalizacja ma przed soba kolosalna przyszlość . twoja klientela będzie sie rekrutowała spośród ludzi majętnych , bo tylko ludzie majacy forsę mogą sobie pozwolic na takie fanaberie :)

Gość albotyalboja
oj tam zostawcie te auta,bo i tak nie pochwalił się jakie sam ma. Ja mam opla i co z tego?

Gość Extensaaa
Odpowiedż skąd ludzie maja na to kase jest baaardzo prosta: Z ZIEMI!!! Odwieddzie dowolna strone www z ofertami gruntów budowlanych, spójrzcie na ceny. Tysiące ofert za ogromne pieniadze... Teraz zapytacie ,kto to sprzedaje?!: A no własnie dzieci lub wnuki po dziadkach. Tak w swieszmy sposób robią sie milionerzy. Mój znajomy z liceum odziedził po babci sad 2 hektary w Łomiankach. Podzielił go w gminie na działki budowlane i sprzedawał je za niebagatelną kwotę 570zł za metr kwadratowy!!!!!! Jest teraz milionerem i zgrywa biznesmena. Ot cała tajemnica!

Gość patrecjha
ja też mam opla i jest wart tyle co drzwi wejsciowe do domu moich sąsiadów.

Gość dyjament
jak sąsiad drzwi ma porządne - to i twoj samochod nie jest taki zly :)

zgadza się....znam jeszcze osoby, które dostały "cynk" z gminy, że w tym i tym miejscu będzie kiedyś autostrada, więc za parę groszy kupili bardzo małe działki, które po 1-2 latach inwestor od nich odkupił za mega-kasę bo już inwestycja była w planie zagospodarowania.

Gość patrecjha
czyli podsumowanie wyjdzie na to że bogactwo to ziemia, działki w dobrych regionach tylko z tego biorą sie milionerzy bez znajomości w tym kraju

Gość rolniczka.
moj dziadek przyjechal z kresow wschodnich bez niczego (wszystko odebrali mu rosjanie i niemcy) dorobil sie wszystkiego sam, harowal od 15 roku zycia.. a tu w obecnej polsce od 25. i w latach 50 kupil bardzo duzo ziem, wlasciwie pol miasta wykupil. potem wszystko przepisal na dzieci i wnuki. kazdy dostal po kilka hektarow. teraz kazde dziecko i wnuk powoli wyprzedaje sobie dzialki (bo w miedzyczasie ziemie z rolniczych przeksztalcono na budowlane). ja za jedna sprzedana dzialke kupilam samochod. a jak bede chciala sie budowac to sprzedam jeszcze ze 2. a mam ich kolo 36...

Gość dyjament
nie do końca . bo jak tylko sprzedasz ziemię i nic nie robisz z forsą - to po prostu się rozejdzie .Pieniadze maja niesamowitą zdolność " znikania " :) trzeba je madrze zainwestować , żeby pracowały dalej na nas . Otworzyć jakis zakład , warsztat , pracownię - rozwijać sie i nwestować . otwierać szeroko oczy na świat i patrzeć - co ma wzięcie , na co jest zapotrzebowanie . i pracować ,pracować i jeszcze raz pracować .

Gość albotyalboja
Pewnie jest wiele sposobów na bogactwo,ale nie oszukujmy się,wielu tych bogaczy nie zdobyło majątku uczciwą pracą.

Gość dyjament
może i nie zdobyło -ale mieli odwagę zaryzykować. no , dobrze - żegnam was - wy jutro będziecie spac do 10 a ja rano musże dp pracy lecieć . cześć :)

Gość albotyalboja
w końcu jutro niedziela.{cześć]

Gość patrecjha
🖐️ 😴

Gość zalosna i to bardzo
mlodalaska23, ja juz cie widzialam na kilku topikach i wszedzie sie chwalisz ile twoj maz zarabia, skaczesz od topiku do topiku i pierdolisz farmazony jaka to ty bogata jestes. ostatnio twoj nick to byl bogatapanna