Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cymbałka

********** TERMIN MARZEC 2011 *********

Polecane posty

oooo no widzisz :) ja na dąbrowie :) no to bardzo niedaleko :P masz moze profil na NK bo chetnie zobacze jak wygladasz :D jesli tak to podaj mi inicjały i wiek :)

aha bo znam dziewczyne o takim nazwisku na p..i podobna jest do ciebie stad myslalam ze jestescie moze siostrami :)

mój M był przy porodzie i ani razu mi tam nie zajrzał ;-))) ja oglądałam ostatnio poród bo chciałam sobie przypomnieć, obrzydliwe i wszystkie wspomnienia wróciły, i też się boję ;-(

nie ostatnio pocieszała kuzynka meża żebym sie nie bała , bo bać to sie bede mogła przy drugim bo bede wiedziała co mnie czeka... ale wydaje mi sie że kolejne dziecko powinno być łatwiej urodzić ... mamuśki które już 2 razy rodziły - czy to prawda??

Andziu...oby Wszystko było ok...trzymam kciuki... jus tak to ja zamówiłam ten kocyk...jak przyjdzie paczka napiszę jaki jest.... ja mięśnie kegla staram się ćwiczyć...może coś pomoże.... A byłam dziś u mojego prowadzącego wg niego mała ma okolo 1800g a ja kolejne 3 kg do przodu...razem to juz 14... Mała dobrze się rozwija....:)

betty no to dobrze że wszystko dobrze :P :D no mala już nieźle wazy ja sie juz nie moge doczekać bo jutro o 20 mam wizyte :) jak wróce to pewnie bede padnieta ;/ fonia to nie dobrze bo ta mysl pocieszała mnie nieco że tylko teraz bedzie tak ciężko ;( kobiety to maja beznadziejnie :P

Betty super ze wszystko ok, jak mozesz to wklej fotkę Maluszka:) Niestety natura nie jest doskonała jesli chodzi o porod. Fonia ale skoro zdecydowałas się na trzecie to moze jednak da się to jakos wytrzymac?:)

amnie sie wydo blondyneczki z wydaje ze wiekszosc forumowiczek to blondyneczki z tego co widze:)

wydaje mi sie ze i tak decydując sie na dziecko nie myśli sie o porodzie tylko pod koniec ciąży wiec jest to musztarda po obiedzie :P:P:P

murzynek ma rację, żebym ja pomyślała o porodzie ;-)) oczywiście że się o tym nie myśli Betty super zdjęcie ;-)

ja zaszalałam dzis i porobilam zakupki:)) kupiłam materacyk ,kołdre i podusie ,pieluszki ( w sklepie) ale sa te same na allegro tej samej firmy i dziewczyny warte swej ceny (tetra) mam białe 10sztuk i rozowe 6:) , kocyk,majtki po porodowe, fotelik ,wozek parasolke od znajomych cudna:) i podklady takie na lozko kupilam firmy bella sa fajne kolorowe cala paczka 10sztuk w Auchan wyniosla mnie niecałe 11 zl:)

ilosia to zakupy się udały ;-) mam pytanie jaką emulsję do kąpieli kupujecie Emolium czy Oilatum ?