Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co za zycie..

Wakacje a malutkie dziecko..

Polecane posty

Gość niech kazdy robi jak chce
ale ja osobiscie nie wyobrazam sobie wyjechac na wakacje czy nawet na weekend bez dziecka (synek 11 miesiecy). Wszedzie wleczemy go ze soba, bo lubimy i swietnie potrafimy sie zorganizowac np. w ubiegla niedziele wrocilismy z Fuerteventura, gdzie bylismy 8 dni i wszystko bylo super, my wypoczelismy, opalilismy sie, maluszek swietnie wszystko zniosl i wszystko jest fajnie. I zreszta, na plaze z dzieciaczkiem tez mozna isc, nie przesadzajacie, tylko trzeba sie umiec zorganizowac, zapotarzyc w wysoki faktor 50 +, kupic kapelusik / czapke z daszkiemm bialy T-shirtcik itd. Takze punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia i nie wrzucajcie wszystkich do jednego wora :) Ale niech kazdy robi jak chce, bo to prywatne sprawa.

Gość niech kazdy robi jak chce
ale ja osobiscie nie wyobrazam sobie wyjechac na wakacje czy nawet na weekend bez dziecka (synek 11 miesiecy). Wszedzie wleczemy go ze soba, bo lubimy i swietnie potrafimy sie zorganizowac np. w ubiegla niedziele wrocilismy z Fuerteventura, gdzie bylismy 8 dni i wszystko bylo super, my wypoczelismy, opalilismy sie, maluszek swietnie wszystko zniosl i wszystko jest fajnie. I zreszta, na plaze z dzieciaczkiem tez mozna isc, nie przesadzajacie, tylko trzeba sie umiec zorganizowac, zapotarzyc w wysoki faktor 50 +, kupic kapelusik / czapke z daszkiemm bialy T-shirtcik itd. Takze punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia i nie wrzucajcie wszystkich do jednego wora :) Ale niech kazdy robi jak chce, bo to prywatne sprawa.

Dokładnie - niech każdy robi jak uważa ;) Ale jeśli już zdecyduje się na wyjazd z dzieckiem to niech wybierze miejsce rozsądnie i pod kątem wszelkich dla niego udogodnień. Np. przeglądając taką ofertę http://www.primaveraspa.pl/dla_dzieci.html od razu ma się ochotę na wyjazd ;)

Gość Autorko nie musisz sie martwić
teraz z dzieckiem to nie kłopot -wszędzie jest sporo udogodnień .Nawet w barze nad morzem widziałam kresełka do karmienia i łóżka turystyczne dla dzieci w pensjonacie .Po takich słowach teściowej na pewno nie zostawiłabym z nią dziecka .Baba najpierw proponuje a potem sie rozmyśla? Nie to nie łaski bez ...zabierz dziecko i już .

Gość junona555
Moja koleżanka znalazła dobry sposób na wspólne wakacje z małym dzieckiem. Co roku jeździ bowiem do Primavera Spa w Jastrzębiej Górze i jest z tego miejsca zadowolona. Na dziecko czeka tam bowiem wiele atrakcji a ona sama może na miejscu skorzystać z zabiegów pielęgnacyjnych.

Gość colazione
No tak takie rozwiązanie jest dobre :) Myślę że na takie wczasy też fajnie jest się wybrać do Głęboczka, z tego co się orientowałam to mają nawet specjalne spa dla najmłodszych :) Poza tym tam są piękne tereny gdzie można dobrze wypocząć całą rodzinę :) Dla samych widoków pojezierza brodnickiego warto tam się wybrać :)