Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukame szukame

Dziewczyna_87 jesteś tutaj?

Polecane posty

Justy tak, solowa piekne, zawsze mnie ruszaly, napisane przez Jamesa :classic_cool: :D duch - nie poliglotka, niedoszla anglistka :D:P

hahahahaha,na czarna szyneczke:D:D:D:P hahahahahahahhaha, ja tylko kilka wzielam, Ty bys pewnie caly worek podebrala by podkarmic sie troche:D:D:D:D:D:D:P hahahahahha, nie gniewasz sie chyba za ta aluzje,co? :D:D:D:D:D:P Posluchaj rad mlodszej siostry:D:P ooo, ale super:) Zawsze marzylam o dzialce lub domku z ogrodem:) U babci mam takowe miejsce... raj na ziemi:) Tylko 50 km musze dojechac:D:P A co Ty nad woda bedziesz robila? Dzieci straszyla?:D:D:D:D:D:D:P Ja mieszkam nad jeziorami,a nie bywam tam wcale:(:P No chyba,ze u babci,jw.:D

duch, ale co rozumiesz? bo sie gubie :D Justys :D czarna wiejska szynka pasztetowa hahahahaha :D ciiiicho juz nie musisz mowic wszystkim,ze wzielabym caly worek 😠 nie no ja sie nie gniewam, rad siostry wyslucham zawsze :D:D a dzialeczke to mam jakies 2 km od domu, wiec rowerkiem sie jest w try miga :) co do jutrzejszej wody, to bede straszyc w stroju kapielowym i bede sprawdzac dzialanie prawa Archimedesa - sprawdze czy woda wystapi z brzegow jak wejde :D:D:D:D:P

duszek widze,ze zajales sie i ocenianiem mojej stopki, ale calkiem niepotrzebnie:P Nie do Ciebie wszak adresowana jest:D Ale do Najwspanialszego:D:D:D

hahahaha,juz mi slinka leci na sama mysl:D:D:D:D:P Worek po ziemniakach hahahahahahaha:D:D:D Na plecy i wioooooooooo:D:D:D Dobra siostra, usluchana:D:P No to fajowo:) Biedne dzieci:( Trauma na cale zycie:( hahahahahahaha:D:D:D:P Juz teraz wiem czemu takie powodzie byly... :( :P:P:P :D:D:D:D:DL:D:D:D:D:D:D:D

czarna_dziura Justys a czy ten Najwspanialszy juz istnieje? Wątpiąca istoto... Jasne,że istnieje:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

hahaha dzieciom sie znudzi chodzenie nad wode jak beda mnie ogladac i bede miala cale jezioro dla siebie :classic_cool: no pieknieeeeeeeeeeee cala wina na mnie 😭 nie kapalam sie w Wisle ani w Odrze, to nie ja :( 😭 :P

Dziewczyna_87 czarna_dziura Justys a czy ten Najwspanialszy juz istnieje? Wątpiąca istoto... Jasne,że istnieje ha! no to ja juz wiem o co kaman :classic_cool: :D:P:P:P

:o :D :o :D :o :D :o :D :o :D :o :D :o :D :o :D :o :D :o :D :o :D :o :D :o :D :o :D :o :D :o :D :o :D :o :D :o :D :o :D :o :D :o :D :o :D :o :D :o :D :o :D :o :D :o :D :o :D :o :D :o :D :o :D :o :D :o :D :o :D :o :D :o :D :o :D :o :D :o :D :o :D :o :D :o :D :o :D :o :D :o :D :o :D :o :D :o :D :o :D :o :D :o :D :o :D :o :D :o :D :o :D :o :D :o :D :o :D :o :D

koles git - jak masz cos do napisania, nawet glupiego, to pisz, a nie zasmiecaj tematu bardzo Cie prosze jako autorka :o

czarna_dziura koles git - jak masz cos do napisania, nawet glupiego, to pisz, a nie zasmiecaj tematu bardzo Cie prosze jako autorka A ja Cie prosze Siostra, nie karm trolli!!!!!! Zachowaj klase i nie reaguj na Zlotego i innych dewiantów. 😘

hahahahahahahha:D Az boje Cie teraz do siebie zaprosic, bo u mnie jezior fuuul:D:D:D:D:D:D wystraszysz mi wszystkich sasiadow i mieszkańcow:O :D:D:D:P Az strach pomyslec co bedzie jak razem nad morze sie wybierzemy... haahahahahhahaha:D Dobra,dobra:P

jak my sie kochaniutka razem nad morze wybierzemy, to bedzie akurat rok 2012 czyli wtedy nastapi koniec swiata - wszystko zaleje potop :D:D:D::D:D

czarna_dziura Dziewczyna_87 czarna_dziura Justys a czy ten Najwspanialszy juz istnieje? Wątpiąca istoto... Jasne,że istnieje ha! no to ja juz wiem o co kaman hahahah:D wiesz? Bystra Siostra:D Podziel sie swoja wiedza:D

Dziewczyna_87 czarna_dziura Dziewczyna_87 czarna_dziura Justys a czy ten Najwspanialszy juz istnieje? Wątpiąca istoto... Jasne,że istnieje ha! no to ja juz wiem o co kaman hahahah wiesz? Bystra Siostra Podziel sie swoja wiedza wiem,ale nie powiem :P zachowam dla siebie :classic_cool: :D

Na wycieczkę rowerową wyruszyło dwóch wariatów. Jadą, jadą... Nagle jeden zatrzymuje się i spuszcza powietrze z kół. - Co Ty robisz? - pyta drugi. - A siodełko było za wysoko - odpowiada tamten. Na to ten drugi zamienia miejscami kierownicę z siodełkiem. - A co Ty wyprawiasz? - Zawracam, z takim idiotą jak Ty nie jadę dalej!

Dziewczyna_87 czarna_dziura Dziewczyna_87 czarna_dziura Justys a czy ten Najwspanialszy juz istnieje? Wątpiąca istoto... Jasne,że istnieje ha! no to ja juz wiem o co kaman hahahah wiesz? Bystra Siostra Podziel sie swoja wiedza wiem,ale nie powiem zachowam dla siebie Trzymaj tą tajemnicę tylko dla siebie... 😘:)