Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukame szukame

Dziewczyna_87 jesteś tutaj?

Polecane posty

Gość Złoty
Przebieram się za Mojesza, a następnie zajmuję wartę obok przejścia dla pieszych, i rękami powstrzymując przejedające samochody przeprowadzam przechodniów jak śydów przez Morze Czerwone. PS. Najpierw oczywiście czekam na zielone światło.:classic_cool:

Gość Złoty
Wkręcam się do gangu osiedlowego, mój promotor Heniek wyznaczy mi na jutro pierwsze zadanie, idziemy podpierdolić kapustę z warzywniaka :)

Gość Złoty
Podszywam się sam pod siebie i sprawia mi to przyjemność. :)

Gość Złoty
Uczę się na pamięć podszywów pode mnie, po czym następnego dnia wrzucam tak samo kolegom z przedszkola :o :D :o

21:19 [zgłoś do usunięcia]duch cafe Jak bym znał hasło to tego desznika znów byś zobaczył. Nie przywiązywałem wagi do tego i ................ zapomniałem.Więc zesrała się bieda i płacze..Nie zobaczysz go już nigdy a szkoda sentyment pozostałNie jeden srogie baty zebrał i ma traumę do dziś.

Dobra, towarzystwo z psychiatryka ucieklo, czas wezwac sanitariuszy:D Spadam sisi😘 :)Dobrej nocy i udanego straszenia dzieciakow:D

Przychodzi baba do lekarza a lekarz z czym pani ? a baba odpowiada ze sobą 🖐️ :D :D ha ha ha śmieszne co nie ? :D

a ja sie kapalam i chwile mnie nie bylo... a u mnie ok, poplywalam, poopalalam sie i o dziwo, nikt sie mnie nie bal :P

Gość Dziura Kocham Ciebie
❤️

i wyobraź sobie,ze nawet jezioro z brzegów nie wystąpiło :P tylko zapomniałam zabrać piłki i nie było w co pograć, ale za to rzucaliśmy sobie w wodzie plastikową konewką siostrzeńca :classic_cool: :D a samopoczucie ok :) a Twoje? ;)