Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukame szukame

Dziewczyna_87 jesteś tutaj?

Polecane posty

o jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa "Cisza i wiatr" ❤️ "oddech weź, juz najgorsze jest za Tobą, w końcu gdzieś będzie lepiej, daję słowo..." magiczna piosenka, kocham ja, dziękuje 👄 :)

:D:D:D:D:D:D:D Pasztety sa de best:D:D:D:D:D:P Jeszcze przytyc?:D:D:D:D spalisz sie w piekle:D:D:D:D:O:D za to:D hahahaha:P Dobra,kupi sie taka ogromniasta:D:classic_cool::D:P Czyli nadaje sie na paszteta? Dzieki, dowartosciowalas mnie, zaraz mu napisze,zeby mnie przyjal:D:D:D:D hahahha:P Uwzaj, uwazaj piekna 'inaczej hahaha, bo pasztetem nr 1 ja moge sie stac:D:D:D:P hahahahaha, nie kracz, bo jeszcze mi korki wykreci na serio:D On zdolny do tego hahahahahhahahahahahahha:D Moja krew hahahahah:D:P I dalej chyba Cie cisnie w tym sercu,cooo?:D:D:D:D

ale jak przytyje i bede sie w tym piekle spalic, to zobacz, jak bede grubsza to dluzej bede sie palic, bede skwierczec jak taki skwarek sloniny do pierogów hahaha :D:D:D czy nadajesz sie MOja Droga na paszteta, to stwierdzi pan paszteciarz, nie mnie to oceniac :D:P:P ale by bylo fajnie jakby Ci wykrecil te korki :D:D zrobie namiar na Twojego tate i Go podpuszcze :classic_cool:

hahahahahahhahahahahahahah, tluszczyk Ci sie szybko stopi:D A pasztetem chudym ja sie zajmeD:D:D:P Czyli mam szanse na podium:D:classic_cool::D Nic jeszzcze straconego:D hahaahhahahahahah, to zrob prosze:D ale wtedy mnie tu juz nie bedzie:classic_cool::D:P:P:P Paszteciarz:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Wlasnie jem czekolade:classic_cool::D:D:D:D Czarna- podrzucic Ci troche? Dokarm tego paszteta hahahahhahahahahahahahahhaha:D:P

stopi sie tluszczyk i potem zostanie miesko i kosci mniam,mniam :D:D:D ok jutro pogadam z Frelą i zrobimy namiar na Twojego tatę i wszystko Mu wyśpiewam :D:D:D dawaj czekolade, ja Ci dam czipsy bo mi z meczu zostały :classic_cool: :D:D:D

Masz tez na kafe taki obrazek na gorze takiej duzej babki? Jestes od niej wieksza?:D:D:D:P zanim sie stopi tluszczyk to padne z wykonczenia:D:D:D:D:D hahahahahahahahahah, moj ojciec nie lubi skarzypyt :D:D:D ale za to ma slabosc do czarnulek... chcoiaz w domu ma dwie blondyny hahahahahah:D:D:D:D hahahahaha, czpisy to ja mam malenka:D:D:D Dwaj batona:D snikersa:D hahahahah,pamietam jak z oprzyjaciolka z lo chodzilycmy po lekacjach " na snikersy" :D:D:D to byly czasy...:D:D:D

Ty Dziuro!!!!!!!! nie jestem złotym ! masz obcesie :o jem teraz ciasteczko :) wczesnej kiełbaskę z musztarda :P :) Jesteście psychiczne napisze jakaś pomarańczka :o a te dra pyski ze to złoty :o :o Dziura nie wiem co TY z tym piekłem :o jak nagrzeszyłaś :o to idź do spowiedzi :o :)

Gość o ty diablico
czarna_dziura ty mnie znasz ale podpuche zrobiłas wczoraj:D:D:D

Gość o ty diablico
brunet_81--------> złociutki sie znalazł:D:D:D Fajnie na redakcji popisałeś hahahahahahaha bolalo cię ta ksywka co złoty:D

hahahahaha cichaj! ta baba to ja:D:D dalam swoje zdjecie i wykorzystali 😭 :D:P oo jak tata Twoj lubi czarne, to mi uwierzy i bedzie git :classic_cool: :P ok moge Ci dac snikersa, nawet dwa, bo niedaleko mam biedronke i sa w promocki takie mega snikersy to bedzie w sam raz :D:D brunet vel zloty - nie zaprzeczaj, bo Ciebie poznam wszedzie po tym jak piszesz :D 'o ty diablico' - a kimże Ty jestes i jaka podpuche masz na mysli? :D

Gość o ty diablico
złoty 3 krzyżyk na karku a Dance cie interesuje:D A jak tam kolorowy dres masz go jeszcze:D

Gość o ty diablico
czarna_dziura----. a z kim wczoraj rozmawiałaś?Przypomnij bo nie wiem na jakiej ksywce byłem:D

Wykorzystali Twoja fote? To do sadu z nimi i walcz o kase:D:D:D Przyda sie na zarcie jak pojedziemy do panstwa muszelek(pamietasz??:D:D:D:D) hahahaha, on tak szybko nie wierzy ludziom-jak i ja:D Ale zapewne by Cie polubil:D Ale biedrona juz zamknieta:(:D:P Dawaj tego snika:D:D:D mmmmmmm:D

Skarbeczki moje ❤️ ignorujemy pomarańczki :) tak są nie potrzebne kłótnie :o

Gość o ty diablico
00:54 [zgłoś do usunięcia] brunet_81 pisze bobasek matka ciebie rucha analnie?--------------> o ty wsiowy prostaku przy damach sie tak wyrażasz:DJuz masz u nich przechlapane >:D skocz teraz z mostu:D:D:D

ahahahaha zapachnialo pasztetem i to wiejskim :D:D:D:D a masz racje! podam ich do sadu i bedziemy mialy kase na wojaze:D jak ja moglam o m uszelkach zapomniec? no wiesz co! po nocach mi sie te muszelki snia :classic_cool: :D:D :P masz snika i sie ciesz :D:P 'o ty diablico' hmm FATALISTA vel Duch cafe vel desznik? :D ale nie wiem jaka podpuche masz na mysli ;)

Gość o ty diablico
tak są nie potrzebne kłótnie -------> ty też skończyłeś WSP? hahahahahahahahahaha

[zgłoś do usunięcia] o ty diablico 00:54 [zgłoś do usunięcia] brunet_81 pisze bobasek matka ciebie rucha analnie?--------------> o ty wsiowy prostaku przy damach sie tak wyrażasz Juz masz u nich przechlapane > skocz teraz z mostu Jakis wreszcie bodyguard sie nam wtrafil, giiit:D:D:D:D:D:D