Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukame szukame

Dziewczyna_87 jesteś tutaj?

Polecane posty

nie przyznał się w poście, nie zaprzeczył, kiedy napisałam, żeby się przyznał,że nim jest i był miły to będzie ok :D nagle zaczał być miły, pisze do mnie tak jak kiedyś, no i podał linki piosenek, które lubie... kiedys sledził mnie na pewnym temacie, to wie, co lubię

16:16 [zgłoś do usunięcia]czarna_dziura FATALISTA czyli brunet sie przyznal,ze jest zlotym tylko hamuj troche z tymi serduszkami do mnie czyli dziura ma coś z głowa :o :D

Gość Perdela z Olomouc ide
tatusiowi zrobic loda z połykiem i wylizac rowek :)

Pedra a o co ma chodzic? :D brunet z glowa to masz Ty, kazdy kto wie kim byl zloty bez problemu pozna,ze to Ty :D🖐️

Jestem tu jakiś czas, ale nie zetknęłam się ze Złotym.

abc poczytaj temat "to forum jest przeklęte" mojego autorstwa i bedziesz wiedziala bo juz nie chce mi sie o nim pisac, powiem w wielkim skrocie,ze to koles nawiedzony,ktory mnie przesladowal na kafe:o

dziura ty gruby paskudy pasztecie powiem ci: W Y P I E R D A L A J !!!!!!! nie jestem zlotym!!!!!!!!! ale do tumana nic nie dociera!!!!!!!!!!

brunet_81------. zloty widziałem cie jak cie przyblokowali na redakcji.kajałeś sie ,ze więcej nie bedziesz wulgaryzmów mówił.Mam cię zgłosić?Zablokują cie na MAC to ani nie piśniesz:D

hahaha wlasnie tym,ze piszesz do mnie pasztecie, podales wczoraj linki, jakie podales udowodniles,ze jestes zlotym :D sorry chlopcze,ale Ciebie to ja poznam wszedzie :o i strasznie sie wpieniasz :D

nie martw się rano ciebie wysram :o :D szkoda twojej tłustej :o grubej :o dupy :o :D

Moje ulubione buzki😘:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D hahaahaha, a mam kolege, ktory tak na mnie mowi hahahahahahah:D Powiedzial mi kiedys,ze" kobiety dziela sie na: kur... i seniority, ja naleze zdecydowanie do seniorit" hahahahahhahahahahahaha:D:D:D:D:D Dzien? Cudnie:D Dostalam tę prace, DOSTALAM:D:D:D:D:D:D:D (Ale to wszystko jest takie niewazne, bez... 😘 :( ) A co u Ciebie Senioritaaaa:?:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D