Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukame szukame

Dziewczyna_87 jesteś tutaj?

Polecane posty

czarna_dziura-----> niech cię licho weżmie ale nie znam cię.Nie mam twojej fotki i za mało się jeszcze poznaliśmy.:D:classic_cool:

Justyś kolorowych 👄 :D 🖐️ bobasek - a to fotka jest wyznacznikiem tego czy mozna miec do mnie zaufanie? :D nie to nie, bede zyc w nieswiadomosci :classic_cool: :P

Z tych 20 osób jest 3 menów z cafe.Od 17 kobiet mam fotki i czasami pisujemy do siebie jak nie mozna na cafe. Z dwoma rozmawiam na skajpa. Ale dopiero po roku znajomości ze wszystkimi tak było.:P

czarna_dziura------> nie gniewaj się z początku byłem nieostrożny i miałem masę przykrości.Tak na zimne dmucham:D

ee bobasek ja sie nie gniewam, doskonale to rozumiem :) luzik :D ja tak spytalam z czystej ciekawosci babskiej :D ta wiedza do niczego mi nie jest niezbedna wiec nie musze jej posiadać ;)

I ci powiem nikt nawet własna żona nie widziała tych fotek.Nikt nie zobaczy.Na poczte mam tylko ja dojście a bez hasła nie wejdzie nikt:classic_cool:

czarna_dziura------> sama obecność tutaj powodowało z początku mase dla mnie nieprzyjemności a co dopiero fotki.Chcesz ty aby mnie zamordowała.Przeciez nikogo nie podrywam tylko przyjemne lub nie rozmowy prowadzę.Więc nie ma co kruszyć kopii albo powiedzięć bardziej dosadnie spoko nad ta trumna.:D

hahaah powiedz, lubie takie historie, musialo byc ciekawie :D ale nie dziwie sie,ze Ci zrobila awanture, bo jak ja bym swojego faceta na takim czyms przylapala to tez bym mu zrobila afere, oj by sie dzialo :D:P