Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukame szukame

Dziewczyna_87 jesteś tutaj?

Polecane posty

Gość Kocham dziurę
daj szanse :P

Gość Kocham dziurę
:(

Dziekuje Sisi:) Dam z siebie WSZYSTKO w tej pracy.. Pokaze im,ze mozna robic cos z glowa i stylowo:) hshahahahhaha, az strach sie bac Ciebie:D Ja dzieki Bogu mam fantastycznych sasiadow, samochodu jeszcze nie porysowali:D hahahahaha, spalmy sie wiec razem w tym piekle:classic_cool::D:P Porąbaniec witam:) Jeszcze nie mielismy okazji sie zapoznac;)

jak ja sie zaraz zdenerwuje to sie skonczy uzurpowanie sobie prawa do pasztetu nr 1 😠 :D Porabaniec czekame na historie :D

Otóż zrobiłem sobie ksywkę Dupnięty i Pieprznięty na czarno.Więć ryłem bez przerwy jak się do mnie zwracano.( A nie zdarza mi sie abym wulgarnie do kogoś sie odnosił)Więc tak brylowałem po cafe przez 3 dni na tej ksywce i jedna kobieta nie wytrzymała,poszła na redakcję ze skargą,że etyka i kultura nie pozwala sie do mnie tak zwracać.Wyłem ze śmiechu jak to zobaczyłem.Słusznie zablokowano tą ksywkę ale co miałem ubawu to moje było.Rozmawiam od czasu do czasu na skajpa z Valkirią jak ta zobaczy te ksywki ,śmiejemy i mówi że bardzo dobitne te ksywki mam.Pyta ciągle skąd te pomysły mi sie biorą.A to jest w jednej chwili i nowa ksywka.:D:D:D

na tej ksywce to mam (zależy od sily argumentów) od 30 - 75 ;lat:D:D:D

bobasek* na tej ksywce to mam (zależy od sily argumentów) od 30 - 75 ;lat hahahahahhahahahahahahahah:D:D:D:D:D

Dziewczyna_87 i czarna nie potraficie sobie wyobrazić jakiego szału dostawają młode osoby jak mówię że mam 75 lat.Tak się jaja robi.:P:D:P

Puściłem bombę ,ze mam 35 ksywek .Bylo to jakieś miesiąc temu.Teraz juz na oranz wpisują o mnie,zeby ze mna nie mówić bo mam 90 ksywek.Tak sie bajki cafeteryjne tworzą:D:P:D

czarna_dziura bobasek a tak serio to ile masz lat? -------> kochana sam nie wiem przy demencji.Ostatnio zaniedbalem sie i nie pije lecytynę,więc trudno coś tutaj mówić.:D:D:D

a tak na poważnie nigdy prawdy na ten temat nie mówię na cafe,więc plotki leca tak jak przy bobasku:D Jakbyś sie uparła tylko na emailu.Na cafe wiedzą o tym ok.20 osób bardzo zaufanych.:classic_cool:

Justyś fakt, nie good paszteta nie widziałam :D:D bobasek widze,ze sprytnie wymigujesz sie od odpowiedzi :P