Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukame szukame

Dziewczyna_87 jesteś tutaj?

Polecane posty

mówiłem pomarańczki ignorujemy :o ok? :) nie zwracajcie Kochaniutkie uwagi :o

brunet,wiem ze to Ty złoty jestes, przyznaj się, bądz mily a będzie ok, a i dzieki za nutke ;) POTiki coś tam a Ty to kto? :P

nie zwracajcie Kochaniutkie uwagi ------. złoty niepiertol że mnie kochasz a skończ te teksty:D Sorry za inwektyw ale temu chamowi nie można inaczej przetlumaczyć:D

hahahahahahhahahaahhahahahahahahhahahahahahahahaha Wy wiecie jak mi poprawic humor:D:D:D:D:D:D:D Czarna- odpisze jutro na wszystko, dzis spadam spac, bo znowu zaczyna sie nocne siedzenie na kafe...:D:O:P:D:O:P:D:O:P Dobrej nocy 😘 🖐️

chol;eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeera dziuuuuuuuuuuuuuuureczkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bosze umieramhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

hahaha Dziewczynko kochaniutka kafe uzależnia pamietaj :D:D:D:P ja tez zaraz bede szła jak i Ty idziesz :( dobrej nocy 👄 POTcoś tam :P ja mam taka nature sledcza, lubie wiedziec z kim pisze :P złoty nie chce mi sie tego sluchac :D

Złoty aby krajobraz piękny.powiedz mi tylko czemu taką kanalia jesteś? byłeś?będziesz?

ale aluzja do tej nazwy hahahahahahahahahahahahaa o bosze hahahahahahahahahahahahahaha wyjątkowa bezczelność zloty.czy ty tego nie wiesz czy jaka cholera:D

ja wiem,ze nie jestes zlotym :D tylko napisales cos tak, jakby gdzies byl jego wpis, a ja go nie widze :D albo juz spiaca jestem za bardzo i nie kumam ;)

POTI nie mam sil analozowac jego wypowiedzi, niestety nie jestem psychiatra ani psychologiem :D :P złoty lubie piosenke, fakt :) baj 🖐️

siema zloty coś znów w stare buty wchodziśż.Przecież już sa dziurawe,zmień sobie wreszcie:P