Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukame szukame

Dziewczyna_87 jesteś tutaj?

Polecane posty

eee, brunecik, widzialam na kafe,ze ktos zalozyl topik o Tobie... jakas fanka:) Wiec moze zajmij sie ową fanką, co?:)

o woooooooooooooooooow gratuluje Ci!!! jestem z Ciebie mega dumna! :) wiedziałam,ze dostaniesz te pracę :) kiedy zaczynasz? jak to niewazne? :O nieważne bez czego lub kogo? :( haha dobrze,ze nie okazało się, że zaliczasz się do foczek :P a u mnie nuda, siedziałam troche na kafe, na dwór troche wylazłam, a tak poza tym to nic... aa i sąsiadka nazwała mnie uczoną kurwą :classic_cool: :D:D

Gość do Dziewczyna_87
jaka najbardziej lubisz pozycje do sexu?

o woooooooooooooooooow gratuluje Ci!!! jestem z Ciebie mega dumna! :) wiedziałam,ze dostaniesz te pracę :) kiedy zaczynasz? jak to niewazne? :O nieważne bez czego lub kogo? :( haha dobrze,ze nie okazało się, że zaliczasz się do foczek :P a u mnie nuda, siedziałam troche na kafe, na dwór troche wylazłam, a tak poza tym to nic... aa i sąsiadka nazwała mnie uczoną kurwą :classic_cool: :D:D

Dziekuje:) Zadzwonila do mnie dyrektorka ze slowami:"Zapraszamy pania od wrzesnia do naszego grona":) To byly piekne slowa... Niespodziewalam sie tego, praca moich marzen, ktora sama mnie odnalazla:D Ale bedzie pieknie... Teraz mam tą prace, poza tym za tydzien wyjezdzam, sierpien popracuje tu, a od wrzesnia zaczynam tam...:) Nowy etap w moim zyciu... Ciekawe co mi przyniesie... Mam fart, albo Bog mnie kocha, poza tym czuwa nade mna cale grono moich aniolkow strozow:) Buziaki moje kochane aniolki😘:) Niewazne... bez tego... Najwspanialszego...:( hahahahahahah, dobrze,ze nie zaliczam sie do 'suczek', bo i takie okreslenie z ust facetow slychac...:O:P Masakra hahaha:D hahahahahahhaah, kochana sasiadka:D hahahahah, lubicie sie?:D Pewnie od pasztetu bez zoladek Cie boli:D:D:D:P

widzisz wszystko zaczyna się pięknie układać wiec i ten Najwspanialszy się znajdzie i podobnie jak praca spadnie na Ciebie jak grom z jasnego nieba ;) :D podpasowałaś im to sie nie zastanawiali,nie szukali dalej i wzieli Ciebie :) ale bedziesz miala fajnie 2 miesiace wakacji, ferie i w dodatku płatne :D :P ze tez ja nie poszlam na jakas pedagogike 😭:P no suczka to juz przegięcie, chociaz foczka też nie brzmi sympatycznie i z szacunkiem :P:P z sasiadką sie lubilysmy do dzisiaj, dziś powiedziałam jej ze się nie znamy, po tym jak naskoczyla na mnie i moją rodzinę z wyzwiskami za to,ze zostala upomniana o robienie syfu na korytarzu ;) no tak, pewnie ten pasztet, czipsy i snikersy mi zaszkodziły :D:P

heheh, mam nadzieje,ze nie beda zalowali,ze wlasnie mnie wybrali:) hahahahahah, mi najbardziej sie podoba,ze bede tez terapeuta, nawet w nazwie takjest... Terapeutka dusz... sama zaznam ukojenia tak, czekajac, az wreszcie Najwspanialszy ukoi moje serce:) hahahahahahahha, to teraz bedziesz miala: samochod porysowany, smieci na wycieraczce, gumy do zucia na klamce itd:D:D:D hahahahahahah,. spalisz sie w piekle za to obzarstwo:D:D:D:D:D:P

23:47 [zgłoś do usunięcia]czarna_dziura kurde, żołądek mnie boli grubego paszteta zawsze :o :D

siema wypiernicz tego chama zlotego i będziesz miała spokój.Jak wiesniaku zara sie nie ulotnisz zgłoszę cie tam ,gdzie ostatnio się kajałeś,że wiecej nikogo obrażać nie będziesz.:PO:(

ja jestem na milion procent przekonana,ze zalowac nie beda, ze to wlasnie Ciebie wybrali na terapeutkę :) Justyś nie mam samochodu, więc nic nie porysują, a jak porysuja rodzicom to juz sie tym zajme :classic_cool: moge sie spalic w piekle a co mi tam :D:P:P:P brunet wypad stąd chamie zbolały 😡 Porąbaniec cześć i czołem :D 🖐️

00:28 [zgłoś do usunięcia] brunet_81 ty szmaciarzu nie jestem złoty ------> zloty masz ostatnie ostrzeżenie.Jutro bedziesz płakać na redakcji,że wiecej nie będziesz obrażać.Chcesz tego Kanalio zlota:D

Poroąbaniec no ja czekałam na Dziewczynke to i jestem na kafe :) do spania mi nie spieszno, ostatnio chodze pozno ;) a Siostra przegląda wlasnie foty, wiec chwilowo zajęta :D

Gość Stuknięty Porąbaniec jestem
dałnem ide walić konia