Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamila 65

odchudzajmy się razem

Polecane posty

Gość kler54
Ja też już ogłosiłam wszystkim wszem i wobec: Odchudzam się!!!

Gość ewelinkaa1992
Ty chociaz potrafisz odmowic, a ja nie.... A czasami to sama mam ochote na jakiegos loda czy chipsy i ciagne kolezanki... A loda to naprawde dawno jadlam, bo w tamtym tygodniu angine mialam i wczesniej tez gardlo mnie bolalo, aleeee :) wole sobie domowic i miec fajniejsze cialko :D

Gość ewelinkaa1992
He jesli wytrwasz to sadze ze 10 kg :) spokojnie... W roku szkolnym tez mozemy sie odchudzac i wzajemnie wspierac :) No wlasnie ruch bardzo pomaga w odchudzaniu... Musze sie przemoc i tez cwiczyc

Gość kler54
A skąd jesteście dziewczyny? Może słyszałyście o Jodze na trawie? Darmowe zajęcia jogi w parku. Chyba się wybiorę. Może któraś z Was była?

Gość kamila 65
ale nie nie! wlasnieja nie umiem odmowic... zawsze jak jestem w towarzystwie jem jem i jem! ojjj przepraszam żre! :D tak jak inni.... tylko mowie ze odmawiam jakiegos wyjscia czy cos na dyskoteke np... jeszcze do niedawna odmawialam, bo poprostu musze przyznac ze wstydzilam sie... wiem są inne ktore sa grubsze itp ale napewno i wy tez sie wstydzilyscie dlatego zamierzacie schudnąc... mialam dosc ukrywania swoich ksztaltow pod bluzami i szerokimi bluzkami. dobra koniec uzalania heheh:D teraz damy czadu!! bedziemy piekne i zdrowe:D

Gość ewelinkaa1992
Joga na trawie ? Nie, nie slyszalam. :) A ja jestem z lubelskiego, a dokladnie to z okolic zamoscia. A Ty ? :) Kamila no proste, teraz damy czadu! Jestesmy mlode, fajne i w ogole :)

Gość ewelinkaa1992
Ale wiecie czego sie boje ? Ze jak schudne to zmaleja mi piersi jeszcze bardziej... Kiedys mialam duze piersi :) a teraz niestety juz nie. Tzn nie sa male tak bardzo, ale boje sie, ze zmaleja jeszcze bardziej, bo zaloze sie ze beda chudly pierwsze tak jak zwykle bywalo... :(

Gość deelllaaaa
Kamila 65 myslalam ze odpisalam na Twoje pytanie widocznie moj wpis sie skasowal heh na dzialce bylo fajnie to jest wies a ja kocham wsie:) pogoda sprzyjala akurat na opalanie jezdzialm na rowerze spacerowalam po lesie taki maly relaks;) widze ze topik sie rozwija oby tak dalej a jak u WAS dziewczyny? widze ze dolaczyly do nas nowe kolezanki:) fajnie

Gość kamila 65
witam Was moje kochane dietowiczki :) joga na trawie.... o spoko:) u mnie tu niestety takich rarytasów nie ma :( szkoda bo fajna sprawa, jak macie mozliwosc to smigajcie smialo jesdzcze jak mowisz ze za free:) deellla fajnie ze wypoczelas... wies te klimaty... ta cisza, spokoj, opalilas sie:) taka ucieczka od rzeczywistosci:) skad ja to znam...? bo sama jestem ze wsi...:) hih czasami juz mam dosc tej ciszy, ze sie nic nie dzieje. kurcze ja sie strasznie martwie co z Karoliną... jest przygnebiona, nie odzywa sie, ale rozumiem ją, musimy ja wspierac. jak bedzie lepiej to sie odezwie ja dzis kobitki pije kefiryyy :)

Ja również witam nowe dziewczyny!!! kler54 ja tez jestem z warszawy:) możesz powiedzieć gdzie odbywają się zajęcia z jogi? kamila 65 ja chyba dzisiaj tez przejdę na kefiry bo wczoraj byłam u dentysty i nie moge nic jesc tylko plyny jakos mi wchodzą... :(

Gość kamila 65
ooo!! to spoko bedziemy sobie zdawac relacje :) jeju nic mi sie nie chce!!!! :( len jestem taki az jestem zla na siebie! o to masz przynajmniej o tyle dobrze ze nie mozesz jesc to Cie nie kusi.. heheh dieta cud-isc do dentysty:) haha moja kolezanka tez miala diete cud i bez efektu jojo :) schudla 9 kg... a wiecie jak??? zrobila sobie kolczyka w języku, nie mogla nic jesc, pila tylko plyny, jogurty, kefiry:) nie spodziewala sie nawet ze schudnie, w tamtym roku sobie robila i od tej pory nie ma jojo, bo poprostu nie mogla wtedy. ale ja jakos nie mam zamiaru sobie robic wiec musze sie skupic na dietce.....:(

kamila 65 : mam Cię :P:P ! zastanawiałam się gdzie Ty tak ciągle nam uciekasz ;> :P:P patrze a ona topik ta babajaga jedna ma :D:D hihi.. Mhm ;)

Gość kamila 65
ja?? heheh :) no jasne zapraszam do nas oczywiscie:D a ja tez ostatnio odkrylam twoj czyli o diecie chałwowej ale tam juz nikogo nie ma....:) wlasnie ja jestem zawsze na tamtym topiku i tutaj:) no i czasem na chałwowej:) ale przewaznie na tych 2 :) dzisiaj masz miesko czy warzywka?

Gość kamila 65
kurcze tez bym tak chciala... tyle wytrzymac niech Ci teraz nawet nie przechodzi przez mysl zeby sie poddawac! o NIE! nie pozwalam! :) teraz 2 dni przyjemne bardziej bo owocki i warzywka:)

Dziewczyny jak myślicie czy na tej diecie 10 dniowej zamiast jajek na twardo można usmażyć jajecznice na patelni teflonowej (oczywiście bez grama tłuszczu) bo ja nie znoszę jajek na twardo...:(

Gość kamila 65
jasne ze mozna:) bo tez sie pytalam o to dziewczyn:) ale najlepiej zebys nie tylko sama jajecznice tylko na twardo tez, rob sobie urozmaicenie. ale z tego co kobitki mowia to wiecej jedza jajka na twardo. ja jajecznicy raczej nie bede robila, bo jak jem jajecznice to lubie mocno, bardzo mocno przyprawioną, a jajka to jakos moge same tylko strasznie zapychaja...:( i tez niezabardzo same wchodza, ale bede sie starac... bo ja 10dniowa to od poniedzialku alno od niedzieli zaczynam

ja z racji mojego stanu zaczynam od dzisiaj bo i tak nic innego mi nie przechodzi przez gardło... a kefirki i maślankę uwielbiam więc to będzie przyjemność :)

Gość kamila 65
ja wlasnie tez lubie juz wypilam 2 porcje:D tylko mam taki tlusty 2% i jest bardzo gesty... moze mama dzis kupi lepszy:) ale dobrze sie czuje dzis, tylko ten upal

same warzywa sa na ostatnich dniach :P :O to bede jadla tylko salatki heh oczywiscie bez przypraw. tu jakas cebulka, rzodkiewka, salata itp ;) mm a ogorki kiszone :D:D za tym tesknilam :P:P

Gość chudnijmy razem
widzę dziewczyny że Wam dobrze idzie i nie poddajecie się .a to super. oby tak dalej :-)

Gość kamila 65
Moja! moja! moja! jestes!!! :) ej bo ja sie tu zamartwiam, mow co i jak...? chyba ze nie chcesz to ok, zrozumiem...:(

Gość chudnijmy razem
no co ty mam dla całego świata opowiadać co się dzieje u mnie? powiedzmy że za jakieś dwa tygodnie będę wiedziałam czy jest ok czy h....

Gość kamila 65
rozumiem:(

Gość chudnijmy razem
ale co tam ja .jak tam tobie idzie chudnięcie ?ile w sumie schudłaś?od początku jak założyłaś temat?

Gość kamila 65
wszystko sie ulozy.... glowa do gory i co najwazniejsze musisz teraz jego wspierac... jakos idzie... 4 w dol dzisiaj jak narazie wypilam 2 porcje kefiru i caly czas zieloną popijam. ale jak ty nic nie piszesz to nawet nie wiesz jak mi jest smutno...:( wiec Ty tez opisz jak z Twoją waga chociaz...

Gość chudnijmy razem
ile ważę to nie wiem bo z tego wszystkiego zapominam kupić wagę .ale generalnie to schudłam bo mieszczę się w spodnie i trochę luźniejsze są. aj co będzie to będzie ,waga nie jest najważniejsza. dalej staram się jeść mało jak tamte dni . a ile schudłaś po chałwowej tej?

Gość kamila 65
no jasne... no 3 dni na chalwowej bylam i 2 kg... wiec baaardzo sie ciesze, ale dzisiaj brzuch mnie bolal bo mam okres a jak mam okres i zjem slodkie to mi jest niedobrze i dlatego dzis pije sam kefir, musialam przestac... no i jakies owoce moze dzis wszamie. a ja dzis mierzylam sukienke to od razu humor lepszy, chociaz zla jestem ze nie zabralam sie za to wczesniej, ale dobre i tyle...

Gość chudnijmy razem
sumie 3 dni i 2 kg to nie jest mało. to trzymaj się dietki dalej :-) narazie ja uciekam .ale wrócę:-)

Gość kamila 65
no i jak wam dziewczynki idzie??? wszystkie gdzies przepadly...? :D