maxym 43 14 Napisano Lipiec 16, 2010 a to jesteś pracodawcą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Lipiec 16, 2010 Nie, na szczęście ;) Ale odpowiadam za porządek w papierach ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxym 43 14 Napisano Lipiec 16, 2010 haha...jakbyś była bliżej to zrobilibyśmy szkolenie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Lipiec 16, 2010 tak - dzisiaj to z udzielania pierwszej pomocy chyba, bo o zasłabniecie nie trudno ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxym 43 14 Napisano Lipiec 16, 2010 haha...mam wszelkie wymagane uprawnienia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Lipiec 16, 2010 to wentyluj :P albo ja już zmęczona po tygodniu jestem, albo dzisiaj naprawdę max gorąco i duszno jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxym 43 14 Napisano Lipiec 16, 2010 resuscytacja krązeniowo-oddechowa:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Lipiec 16, 2010 mój mężulek był też ostatnio znowu na takim szkoleniu, ale mi wiedzy przekazać dalej nie chciał :o Z drugiej strony czy ja umiałabym tą wiedzę później wykorzystać.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Lipiec 16, 2010 maxym - zasłabłeś??? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxym 43 14 Napisano Lipiec 19, 2010 żyję;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxym 43 14 Napisano Lipiec 19, 2010 żyję;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Lipiec 20, 2010 ja mam doła....................................... po raz kolejny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxym 43 14 Napisano Lipiec 20, 2010 co sie dzieje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Lipiec 20, 2010 nic, sama ze sobą nie wytrzymuję. Szukam dziury w całym, z bzdeta robię wojnę, itd itp Wczoraj zablokowała mi się skrzynia biegów, mało nie staranował mnie tir, ew. mogłam przejechac rowerzystę przed sobą. M . pojechał moim autem do pracy - stwierdził, że wsio ok. Czyli nawet jeździć nie umiem.. Taka ogólna ofiara losu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxym 43 14 Napisano Lipiec 20, 2010 wyluzuj bo jeszcze cos zrobisz sobie lub innym;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Lipiec 21, 2010 staram się :P Innym raczej krzywdy nie zrobię :P.. są lepsze i gorsze dni. Dzisiaj był super. Taka sinusoida.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brunet_81 0 Napisano Lipiec 21, 2010 ruch jak na dworcu :o :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxym 43 14 Napisano Lipiec 22, 2010 to na pewno ZNP ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxym 43 14 Napisano Lipiec 23, 2010 jak dzis humorek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Lipiec 23, 2010 no dziś jest nadal wyśmienity ;) :P Wczoraj cały dzień moczyliśmy dupki w basenie i polegiwaliśmy na słońcu.. Poszaleliśmy tez ;), a jakże mogło byc inaczej... ;) :P Dzień skończył się równie miło jak zaczął więc jest ok :) A i polecam filmy - Bracia i Green Zone - wojenne, super! I Lovely Bones - też magiczny i trzyma w napięciu. Korzystam nadal z wolnych dni. Pogoda ma się zepsuć więc trzeba wycisnąć z niej co się da. Udanego dnia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxym 43 14 Napisano Lipiec 23, 2010 to sie chwali...trzeba sukcesywnie pracować hihi:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxym 43 14 Napisano Lipiec 25, 2010 i pogoda sie popsuła;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Lipiec 26, 2010 U nas od piątku pada :) Ja tam nie narzekam. Ten tydzień w pracy spędzę ;) Kiedy się urlopujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxym 43 14 Napisano Lipiec 26, 2010 tak mniej więcej od połowy sierpnia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Lipiec 26, 2010 I wiesz już gdzie jedziecie? Morze czy góry? :) My chcemy na kilka dni jeszcze wyskoczyć do Zakopca, ew. Kletno - znasz? Jaskinia Niedźwiedzia, okolice Międzygórza, wodospad Wilczki, fajnie tam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxym 43 14 Napisano Lipiec 26, 2010 nic jeszcze nie wiem..wolelibyśmy palniki wystawic do słonca tym bardziej że góry były w ubiegłym roku...i słowacki raj był i szczawnica.....kletna nie znam:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Lipiec 26, 2010 to taka dziura, ale fajna :) Przynajmniej jakoś nam przypadła do gustu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxym 43 14 Napisano Lipiec 26, 2010 a w moich stronach byliscie już? Swietokrzyskie dla przypomnienia hihi:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Lipiec 26, 2010 nieeee :( a jura mi sie dawno marzyła, ale luby cos niechętny :) I skąd jesteś nie bardzo się chwaliłeś chyba :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Lipiec 26, 2010 Pieskową skałę - chciałam zobaczyć :)I maczugę i takie tam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach