Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość za duzo czy za malo

Ile wydajecie na zywnosc w ciagu miesiaca?

Polecane posty

Gość za duzo czy za malo

Ostatnio z kolezanka o tym rozmawialam i ona stwierdzila ze jestem rozrzutna, a ja naprawde kupuje same potrzebne rzeczy i przyznaje sie ze nie mam zamiaru na bliskich oszczedzac jesli chodzi o jedzenie. Mieszkam z mezem i 5- letnim synkiem, na jedzenie wydajemy miesiecznie srednio 2000zl czasami 2500zl. A jak jest u was? Napiszcie dla porownania jak duza wasza jest rodzina i ile mniej wiecej przeznaczacie miesiecznie tylko na same artykuly spozywcze

Mhy.. zalezy co kupujesz (jakie produkty) ja na 4 osobowa rodzine na samo jedzenie wydaje 100 funtow na tydzien(500zl) do tego wiadomo pampersy,chustki,ubrania ...

Gość mama chłopaczka2009
ja i roczne dziecko - ok 600 zł to ty wydajesz codziennie 70-80 zł na jedzenie? to codziennie kawior jecie? :-o

Gość za duzo czy za malo
w UK jest inaczej, inne zarobki i inne ceny mi chodzi o rodziny w Polsce. Oczywiscie bez urazy:)

Gość Mariolkaaaa
ja i chlopak na jedzenie wydajemy hm z 500zl teraz bedzie mniej bo polowa rzeczy nam sie psuje a potem bedzie wiecej bo dojdzie maluszek

Gość za duzo czy za malo
nie widzialam tego tematu. Dopiero co weszlam na forum

Gość pytająca mamusia
Osz kurde 2000 - 2500? :) Musicie dużo zjadać :P My wydajemy na samo jedzenie około 400 zł, a jemy smacznie,zdrowo i niczego nam nie brakuje. Żyjemy we trójkę, 2 osoby dorosłe i roczne dziecko.

Gość 2 tys na wszystko-rach +jedzen
+ubrania

Gość za duzo czy za malo
jaki kawior? Normalne produkty kupuje. Nie mam tez malego dziecka a piecioletnie.

Gość pytająca mamusia
Osz kurde 2000 - 2500? :) Musicie dużo zjadać :P My wydajemy na samo jedzenie około 400 - 500zł, a jemy smacznie,zdrowo i niczego nam nie brakuje. Żyjemy we trójkę, 2 osoby dorosłe i roczne dziecko

Gość za duzo czy za malo
jaki kawior? Normalne produkty kupuje. Nie mam tez malego dziecka a piecioletnie.

Gość pytająca mamusia
Osz kurde 2000 - 2500? :) Musicie dużo zjadać :P My wydajemy na samo jedzenie około 400 - 500 zł, a jemy smacznie,zdrowo i niczego nam nie brakuje. Żyjemy we trójkę, 2 osoby dorosłe i roczne dziecko

Gość 2 tys na wszystko-rach +jedzen
+ubrania

Gość patinati
ja + mąż + dwoje dzieci ok 2000zł

Ale napiszcie też gdzie mieszkacie Jakie województwo to tez ma znaczenie jesli chodzi o ceny zywnosci

Gość pytająca mamusia
ja mieszkam na pomorskim :)

Gość za duzo czy za malo
ja z podlaskiego jestem

Gość hjeh hje
Osz kurde 2000 - 2500? Musicie dużo zjadać My wydajemy na samo jedzenie około 400 - 500 zł, a jemy smacznie,zdrowo i niczego nam nie brakuje. Żyjemy we trójkę, 2 osoby dorosłe i roczne dziecko Autorko to niemozliwe chyba ze jadacie sam chleb ze smalcem

Gość patinati
założe sie że osoby które piszą że ok 600 czy 500zł mieszkaja z rodzicami i nie prowadzą samodzielnie gospodarstwa domowego .

U nas jakies 200-300zl/mies ale obiady jemy u mojej Mamy, wiec sa to tylko sniadania i kolacje.

Gość hjeh hje
Osz kurde 2000 - 2500? Musicie dużo zjadać My wydajemy na samo jedzenie około 400 - 500 zł, a jemy smacznie,zdrowo i niczego nam nie brakuje. Żyjemy we trójkę, 2 osoby dorosłe i roczne dziecko Autorko to niemozliwe chyba ze jadacie sam chleb ze smalcem

Gość patinati
ja mieszkam w rzeszowie .a ci co piszą że wydają ok 600zł czy 500 to chyba nie prowadzą samodzielnie gospodarstwa domowego tylko mieszkają z rodzicami lub dziadkami .

Gość patinati
ja mieszkam w rzeszowie .a ci co piszą że wydają ok 600zł czy 500 to chyba nie prowadzą samodzielnie gospodarstwa domowego tylko mieszkają z rodzicami lub dziadkami .

Gość patinati