Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZASMUCONA:(:(

DLACZEGO DLA FACETÓW dziewictwo to potęga

Polecane posty

Gość offerma ale ty jesteś głupi
nieźle sie zapętliłeś idz lepiej cos przeruchaj bo sperma uciska ci nerwy na mózgu

do Salemkaaa "a jak ta przeszlosc byla zla i miala w sobie przynajmniej kilka penisow?" Jeżeli dla Ciebie kilku partnerów to zło nie do przeskoczenia to zostaje Ci celibat :D Nie no wyolbrzymiam oczywiście. Poza tym każdy - nawet najgorsza dziwka - może się w końcu naprawdę zakochać i nie chcieć już mieć nigdy nikogo innego :] A nie wszystkie kobiety, które miały kilku partnerów są skrzywione i złe... Jeżeli ktoś poznaje fajną kobietę. Podoba mu się z wyglądu i charakteru. Zakochuje się w niej, to moim zdaniem nie ma po co pytać... Bo takie pytanie może zepsuć wszystko, a gdyby się go nigdy nie zadało można żyć długo i szczęśliwie :] To się odnosi do Was moi prawiczkowie kochani. Większość facetów spyta i po prostu przyjmie do wiadomości, bo sami mają już także przeszłość seksualną.

"Może i może ale ja np. nie chciałbym być panem nr. 596. Choćby była mi wierna po grób" No i masz do tego pełne prawo :] ale nie odbieraj Go innym facetom.

Nie mówię, że to zrobiłeś tylko ostrzegam na zaś, bo widzę, że masz zapędy do mówienia, co jest słuszne a co nie no i do oceniania innych ;)] Oferma ---> Owszem!

Gość Maria del Cielo
wiecie co wam powiem? kiedy kogos sie naprawde kocha to nie ma to znaczenia czy ta osoba juz to robila czy nie, faceci w duzej mierze sa debilami, sami nie wiedza czego chca, jak kobieta dziewica powyzej jakiegos tam wieku to zaraz ze nienormalna , ze cos z nia nie tak, jak spala z kilkoma to dziwka..pojebani jestescie!!!!!!!!!! dla normalnego faceta,powtarzam NORMALNEgo nie bedzie to mialo zadnego znaczenia

poczytałam sobie trochę ten topik, bo w końcu obgadujecie dziewice :o i muszę nadmienić, że dziewica dziewicy nierówna - jeśli jakaś ok. 25 roku życia ma nadzieję na jakąś "wielką miłość" lub wierzy we "wrażliwych mężczyzn" to powinna czym prędzej udać się do najbliższego psychiatry :D ja tam straciłam złudzenia i teraz będę się puszczać :classic_cool:🖐️ natomiast miłość swojego życia poznam zapewne ok. 80tki (jeśli dożyję) i wtedy będę mogła realnie mówić o "miłości do grobowej deski" :D a i wierność chyba przyjdzie dość łatwo. oczywiście nie powiem mu, że się łajdaczyłam po krzakach, tylko że "nie mogłam spotkać tego jedynego" :D "bo widzę, że masz zapędy do mówienia, co jest słuszne a co nie no i do oceniania innych " A JEST KTOŚ NA TYM FORUM, KTO TEGO NIE ROBI ??? :D każdy rości sobie prawo do bzdurzenia na temat tzw. normalności.

Gość do tej wyzej
chyba ty pierwsza w kolejce powinnas byc:O ile masz lat? zprzedzialu 16-21 pewnie?:P

Gość Maria del Cielo
A JEST KTOŚ NA TYM FORUM , KTO TEGO NIE ROBI ??? każdy rości sobie prawo do bzdurzenia na temat tzw. normalności. Ty tez bzdurzysz:p dlaczego oceniacie ludzi na podst zawartosci ich dup i cip???? dlaczego zagladacie ludziom do lozka i na tej podst oceniacie kto normalny a kto nie? zal mi was:O banda dzieciakow:O

anomalia ---> owszem każdy na forum wypowiada swoje zdanie i mówi co myśli, ale Panowie wyżej narzucają swoje zdanie innym. Ja tak to odbieram :)

Gość Maria del Cielo
nie kazdy jest debilem, sa jeszzce tzn normalni..podobno:D

" no tak, z takim "argumentem" nie sposób dyskutować " no wiesz... z faktami się nie dyskutuje :P " Ty tez bzdurzysz dlaczego oceniacie ludzi na podst zawartosci ich dup i cip???? dlaczego zagladacie ludziom do lozka i na tej podst oceniacie kto normalny a kto nie? " napisz mi tłuku GDZIE oceniłam kogoś na tej podstawie? :o może naucz się czytać zanim wypocisz jakiś durny post. " sa jeszzce tzn normalni..podobno " Yeti też PODOBNO istnieje. a kiedy go ostatnio widziałeś/aś?

Prawiczek ---> "Facet z tematu też jest potępiany tylko dlatego, że dokonał wyboru do którego ma prawo." Ja mu nie odbieram tego prawa, dziwię się tylko dlaczego obudził się z takim pytaniem tak późno?? Był z nią 4 lata. Mówił, że ją kocha i nagle mu się przypomniało, że jeżeli nie jest dziewicą to już rzuci?? To jest CHORE. A nie jego niechęć do niedziewic. Może sobie myśleć, co chce, żenić się z kim chce, ale wyskakiwanie z czymś takim po 4 latach szczęśliwego związku jest niepoważne :/ i świadczy źle tylko o nim.

Gość Maria del Cielo
anomalia moze troszke kultury dziewczyno? :O nie umiesz rozmawiac inaczej niz ublizac i wyzywac ludzi od tlukow?:o

Prawiczek bez wiary: """ Zaraz zaraz a to ponoć my oceniamy hipokrytko """" Moim zdaniem. Poza tym przeczytaj poprzednie zdania a nie bierz wyrwanego z kontekstu fragmentu :), który totalnie odwraca do góry nogami to, co chciałam wyrazić. """" chciałbym zauważyć, że to panie tutaj narzucają facetom z jakich powodów mogą kobiete odrzucić a z jakich nie. Z powodu braku dziewictwa nie można, bo wtedy jest się debilem, pustakiem itp."""" Jeżeli wcześniej napisałam coś, co odczytałeś w ten sposób to źle mnie zrozumiałeś. Od początku (przynajmniej JA) staram się (czasem lepiej czasem gorzej dobranymi słowami) powiedzieć, że każdy ma prawo żyć jak chce, ale są takie sprawy, jak ta z facetem zasmuconej, która burzy mi krew. Owszem mógł tak postąpić i tak właśnie zrobił, jak chciał, ale czy nie lepiej by było gdyby to on od początku był z nią szczery? Że nie chce wiązać się z niedziewicą?? Rozstali by się w zgodzie... i bez wzajemnych oskarżeń. """" offerma a ja to odbieram tak, że to ty chcesz żebyśmy myśleli tak jak ty nam każesz a jeżeli nie chcemy to otrzymujemy informację że jesteśmy debilami, prawikami i w ogóle jakąś patologią.""""" Mylisz mnie z innymi :) Przeczytaj, co napisałam wyżej. Raz czy dwa napisałam o hipokryzji, ale przecież nikomu nie zabraniam być hipokrytą ;) poza tym dotyczyło to bardzo skrajnych zachowań --- tak jak u zasmuconej.

Salemkaaa - przecież nie tylko prawiki tu oceniają, komiczne przedstawia swój pogląd na życie jako 'jedynie słuszny i sprawiedliwy' :D swoją drogą śmieszy mnie ten pseudowygraniec, który próbuje wszystkim na kafe udowodnić, że jest FAJNY a jego życie jest CUDOWNE :D a przecież gdyby tak było, nie musiałby tu godzinami siedzieć i wykłócać się o pierdoły.%

Prawiczek to Twoje słowa: "Ty nie musisz się z tym zgadzać, wazne jakie są realia." I podkreślasz to na każdym kroku. A to moje: "A rzeczywistość w sumie jak się głębiej zastanowić zawsze odbierana jest SUBIEKTYWNIE." I o to mi zawsze chodzi, nawet jeśli czasem wyrażę się zbyt dobitnie, bo i to mi się zdarza. Jestem tylko człowiekiem. Na tym polega różnica między nami - ja dopuszczam, że inni myślą inaczej, akceptuje to chociaż się z tym nie zgadzam, a Ty?? Ty uważasz, że masz monopol na opisywanie rzeczywistości.

doczytałam, że komiczne wczoraj porównywał seks do defekacji. w takim razie ja mu szczerze współczuję takiego zasranego życia :D

offerma: ""nie mylę cię z nikim. ty się wpisujesz idealnie w ten sam ton co oni prezentują, jesteś tylko ostrożniejsza w deklaracjach i chyba tylko dlatego żeby nie można było się do ciebie przyczepić. a poza tym przydało by się uwazniej czytać. po 4 latach to laskę zostawił ten koleś z któym dziewictwo straciła a nie ten który jej nie chciał bo nie była dziewicą. tego to znała krótko raczej"" !!!! Rzeczywiście!!!! Za szybko przeczytałam całość i zrozumiałam inaczej. Mój błąd. W takim razie facet postąpił absolutnie uczciwie. Nie piszę tak, żeby nie można było się do mnie przyczepić. Po prostu szanuję rozmówców nawet, jak się z nimi nie zgadzam. Zgadzam się z tymi "wojującymi" kobietami, ale nie popieram sposobu w jaki to robią. anomalia - owszem, nie tylko :) zgodzę się z Tobą w 100% Dlatego należy wystrzegać się generalizowania. Każdemu może się to zdarzyć, ale nie jest to w dobrym tonie.

Gość korczitta.
zapraszam na www.intymnosc.pl/aff/7733 super stronka dal kazdego :)

Gość testerka3
Słuchajcie znalazłam świetny konkurs kulinarny. Podajesz w nim swoje ulubione potrawy i otrzymujesz wspaniałe nagrody za przepisy. Konkurs jest całkowicie darmowy więc warto spróbować. Ja ostatnim razem dostałam super wypiekacz do chleba. więc jest pewność że warto tu zajrzeć. Poświęć chwilkę i sama zobacz www.friger.pl/index.php?ref=kingakorab Jeżeli jednak nie chcesz brać udziału w konkursie tp proszę pomóż mi logując się na tą stronkę. Dziękuję za każdy głos na moje pyszne przepisy

Niepodważalne są dla, mnie jedynie prawa nauki, a i to w sumie nie aż tak 100%. Bo ciągle naukowcy odkrywają coś nowego, co zmienia obraz myślenia. A co do praw moralnych? Uważam, ze nie można mówić o obiektywnej rzeczywistości. A Wy myślcie, co chcecie. :) Jak Wam tak lepiej żyć? Proszę bardzo. Nie mam na celu zmiany WAS, jedynie wymianę poglądów. I konstruktywną dyskusję, gdzie nikt nie wypomina, że ktoś kto ma inne zdanie nie ma żadnych argumentów (tak Prawiczku widziałam, co piszesz, o moich wypowiedziach). Podałam ich wiele, a to, że ich nie uznajesz to już Twój "problem".

" Burdele są w wiekszości dla panów, to panowie muszą płacic za seks, czesciej są samotni, popełniają z tego powodu samobójstwa, na portalach randkowych również przeważają panowie. " bo faceci są większymi desperatami :classic_cool: kiedyś z BNB robiliśmy takie doświadczenie, ja dałam ogłoszenie o 23-letniej dziewicy a on o prawiczku po 20stce :D do niego nie napisała żadna, a ja nie mogłam nadążyć z czytaniem odpowiedzi od chłopców i panów w różnym wieku :P

anomalia --- dokładanie. Facetom bardziej zależy na seksie, dla znacznej większości z nich to coś bardzo istotnego, dlatego tak im przeszkadza, że kobieta ma większe doświadczenie lub w skrajnych przypadkach jakiekolwiek. Kobiety godzą się szybko na seks, bo chcą zatrzymać przy sobie faceta - to może i głupie, ale wywodzi to się z chęci przypodobania się Wam - facetom. To Wy w znacznej części przypadków nalegacie na seks. To nastolatki ciągle pytają - ulec czy nie? Gdyby prawiczka chciała jakaś kobieta nie zastanawiałby się długo (RACZEJ) Przyznaję - wyżej uogólniałam - więc od razu mówię, że nie zawsze tak jest :] jakby ktoś miał jeszcze jakieś wątpliwości.

Widzę, że mylimy pojęcia :D To nie był argument tylko stwierdzenie. Argumentów dałam bardzo dużo.

" Facetom bardziej zależy na seksie, dla znacznej większości z nich to coś bardzo istotnego" myślisz stereotypem. po co kobiecie facet, jeśli nie do seksu? przytulić można się do przyjaciela, pogadać z przyjaciółką. są oczywiście kobiety, dla których seks jest na szarym końcu, ale one zwykle po prostu mają bardzo małe libido - zresztą są też tacy faceci i mogą się dobrać w pary.

" Gdyby prawiczka chciała jakaś kobieta nie zastanawiałby się długo (RACZEJ)" no coś ty :D zapytaj offermy, on tu na kafe ma wierną fankę po 30stce :P

Gość bzdura......
"ale akurat u faceta duża ilość lasek jakie przeleciał jest zaletą. świadczy o tym że jest atrakcyjnym samcem o dobrych genach. każda chce żeby taki był ojcem jej dzieci. " Tatalne bzdura, nie kazda, Na ojca i faceta nie nadaje sie ruchacz. Fcacet moze miec doswiadczenie, niekoniecznie zaliczajac okolo 50 dup i wiecej. Wystarcza mu 2-3 dluzsze zwiazki i jest wyrobiony w seksie. Ale co moze o tym wiedziec stary prawik.

anomalia - - > "Przyznaję - wyżej uogólniałam - więc od razu mówię, że nie zawsze tak jest :] jakby ktoś miał jeszcze jakieś wątpliwości." Są różne sytuacje. Podałam jednak kilka argumentów za tym, że seks dla większości mężczyzn jest bardzo ważny. Po co kobietom facet?? Są silniejsi, dadzą im dziecko, będą wspierać. Przede wszystkim chodzi o uzupełnienie.

Eeee nie będę się ciągle powtarzać. Uciekam. Jadę do mojego faceta cieszyć się życiem i moim związkiem, anie słuchać lamentów na forum ;) Nie wiecie ile tracicie!!!!!

" Są silniejsi " taaa :D ostatnie fajne roczniki facetów to te urodzone w latach 70tych. ci młodsi są słabi fizycznie a i psychicznie to zwykłe CIENIASY. stąd tyle kwilących prawicząt na kafe. " dadzą im dziecko " dziecko to ja sobie mogę zrobić z pierwszym lepszym, który umie trafić do dziury :D poza tym ja nie chciałabym mieć dziecka z moimi genami więc to wykluczam, no chyba żebym zaliczyła wpadkę i urodziłby się taki ułom żelkopodobny :o " będą wspierać" na to w przypadku osobnika męskiego bym nie liczyła. wiele moich koleżanek w związkach/małżeństwach w ogóle nie ma oparcia w swoim facecie. widać jak już zdobędę swoją kucharkę i sprzątaczkę, odechciewa im się udawania wspierania :P