Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lodożerca

dla kobiet powyżej 80 kg

Polecane posty

Gość wkoncumuszeschudnać
Dziewczyny, ja tez bym bardzo chciała Wasze diety, ale sobie najpier załoze konto, bo stare cos szwankuje. Jak na razie sacze wode, wypiłam kawe, zjadłam kawalontek ciasta, mama upiekła, ale juz koniec z nim, teraz beda dwa jajka, stwierdzam, ze musze zwiekszyc długosc tych marszów z 2h dziennie do 3h, potem 4h, bo 2h to tak naprawde nic. pasionatka, świetnie, a jednak można i to cieszy.

Hej dziewczyny :) Wszystkim chętnym porozsyłam dietę tylko o adresy mailowe napiszcie inaczej ciężko mi zgadnąć ;) Aha i proszę uzbroić się w cierpliwość bo dostęp do neta mam tylko w pracy a same rozumiecie że obowiązków nie można zaniedbywać ;) ale obiecuję że każdej wyślę. po3dzieciech wysłałam Ci dietkę jeszcze raz na ten drugi adres bo na pierwszy rzeczywiście nie doszło.

Gość po3dzieciach
passionatka, proszę Cię przyślij mi swoją dietkę, piękne masz wyniki, zazdroszczę, eech... też tak chcę;) marta401@poczta.onet.pl

Gość po3dzieciach
uczulona, dzięki, ale nie wiem czemu nic do mnie jeszcze nie dotarło:( czy ja jakaś pechowa jestem?:( acha, zauważyłam, że jak wpisuję tu na forum adres marta401@poczta.onet.pl to mi dwa razy spację między p a l wstawili może to jest przyczyna? oczywiściespacji nie powinno być w pl

Gość po3dzieciach
no właśnie i trzeci raz się spacja pojawiła -a może to specjalnie jakiś filtr antyspamowy jest?

witam nowe dziewczyny! u mnie dziś 5 dzień dbania o linię i póki co nie jest źle. raz miałam kryzysik, ale na szczęście jakoś przez to przeszłam i się nie dałam! jeść mi się zbytnio nie chce, w sumie tylko rano czuję głód. za to gorączka mi doskwiera jak diabli, nie przepadam za latem, mam wysokie ciśnienie i taka temperatura mnie dobija....plus jest tylko taki, że łatwiej się odchudzać, jest dużo warzyw i owocków i człowiek by więcej pił niż jadł. ja wciąż na diecie od uczulonej, muszę przyznać, że jest naprawdę ok:) za kilka dni się zważę i zobaczymy. powinny być rezultaty bo nie jem żadnych świństw, wystrzegam się cukrów i nie jem wieczorami. przyłożyłam się tym razem do tego odchudzania i wierzę że mi się uda, czego i Wam życzę:)

Gość wkoncumuszeschudnac
lodożerca, myślę podobnie, jak Ty. będzie dobrze!

Hej ;) Uczulona - dzięki za dietkę, mam nadzieję, że moja doszła :) po3dzieciach - nie wiem dlaczego, ale wiadomości do Ciebie odbijają się spowrotem (i piszę maila bez spacji między p a l): Delivery to the following recipient failed permanently: marta401@poczta.onet.pl Kupiłam wczoraj hula hop :) Hehe, ledwo pamiętałam jak kręcić żeby kółko nie spadło :) Mój N się ze mnie śmiał :D Ale ja się nie dałam, choć w tym upale wytrzymałam kilka minut :) Pozdrawiam!

Gość jatezbymchcialaanie moge
ankacyganka4@gmail.com uczulona na glupotę-serdecznie i ja prosze o przesłanie w wolnej chwili oraz w miare możliwości z góry dziekuję :)

Gość jatezbymchcialaanie moge
oczywiscie te dziwne znaczki po-com-sa bez znaczenia, nie wiem sad sie wziely ale same wyskoczyly

Gość maniazwawy
oj ja tez bym chciala z 15-20 kg pozbyc sie, ale jakis mi sie nie udaje:( nawet miesieczna dieta protal nic u mnie nie zdzialala...chyba jestem zmuszona do konca swoich dni wazyc 82kg przy wzroscie 162:( czy ja moge was kobitki poprosic o wasze dietki???? bede bardzo wdzieczna moj meil: bronka120@op.pl

passionatka doszła dietka,ale nic a nic z tego nie kumam ;) prosze o zwięzłe tłumaczenie z polskiego na nasze ;) Dziewczyny dietkę porozsyłałam więc sprawdzajcie pocztę :) po3dzieciach cały czas pracają maile,więc jeszcze innego maila daj :)

przez 3 tygodnie 1400kcal (po tygodniu powtarzasz, czyli co tydzień masz ten sam dzień). po 3 tygodniach przechodzisz na 1300kcal - znów to samo. potem 1200 kolejne 3 tygodnie. Potem można 1100 ale dietetyczka stwierdziła, że jeszcze pociągniemy 1200. Tylko mi zmieniła jadłospis, żeby to samo ciągle nie było. :)

no to ładnie, dietka fajna i efekty też imponujace :) Jednak tak przywykłam do tej swojej że za nic jej nie zmienię, choć waga leci dużo wolniej niż u Ciebie- narazie 16 kg w ciągu 6 miesięcy. W sumie to nie wiem ile kcal dziennie zjadam bo nie liczyłam, ale cieszy mnie to że chudnę przy siedzącej pracy i praktycznie zerowym wysiłku fizycznym. Grunt to znaleźć złoty środek i się go trzymać jeśli daje efekty :)

Gość po3dzieciach
uczulona, nie wiem, kurcze, co się dzieje, może to wina onet poczty? spróbuj może marta40_0@gazeta.pl

Gość kkarrollinkkka
cos wam powiem!!!!!!!!!! wypierdalać tłuste pasztety

jezzu, uczulona, jak mi głupio, z tego wszystkiego machnęłam się w adresie:( ale mi wstyd, nie śmiem Cię prosić o kolejną próbę... marta41_0@gazeta.pl

nie doszło :( robiny inaczej: założyłam na wp adres mailowy, kto będzie chciał sobie dietkę ściągnąć poprostu na niego wejdzie i już :) adres: dietowo@wp.pl login: dietowo hasło: dieta1

Gość oj kkarrollinkkka
to po co weszlas na ten topik glupku!!!!!!!!!!!!!!!1

uczulona, jesteś genialna:) Wielkie dzięki, mam już Twoją dietkę- wygląda pyyysznie:) a ten sok to jaki ma być? warzywny czy owocowy? passionata, mogłabyś na ten adres wysłać też swoją dietkę? też chętnie byśmy do niej zajrzały?

zrobię sobie dziś wieczorem zakupy i zacznę od jutra dietkę. i stopke sobie też zrobiłam:) och, jak bym chciała zobaczyć 7 z przodu... wieczorem zmykam na siłownię - chodzę 2 razy w tygodniu, chciałabym 3 razy, ale przy trójce dzieci nie wyrabiam się z czasem

Gość wkoncumuszeschudnac
hej hej. u mnie dobrze. dobrze dietka. dzis nie byłam na marszu, tak jakos zostałąm w domu, ale za to kupiłam kijki do nordic, teraz będę ostro chodzic:)

Gość wkoncumuszeschudnac
dziewczyny, błagam to jeszcze mi te dietke, pilz sweethaert@wp.pl taka dokładnie pisownia, dziekuję:)

uczulona założyła dla nas konto na wp, dla chętnych na jej dietę, można sobie stamtąd wysłać, powyżej jest login i hasło. Weszłam i wysłałam Ci, mam nadzieję, że doszło, jak nie, możesz sama spróbować:)

witam kochane odchudzające się :) cieszę się że w końcu problem diety jest rozwiązany,a gapy niech czytają uważniej ;) po3dzieci jeśli chodzi o sok to może być każdy,najlepiej żeby był ze szklanej butelki i był prawdziwy- tj. żaden nektar ect. Ja piję warzywny lub pomidorowy bo jest gęsty i nie jestem głodna do kolacji. Jeśli chodzi o pory jedzenia to u mnie wyglądają one tak: śniadanie 7-8 II śniadanie 10-11 obiad 13-14 podwieczorek 16 kolacja 18-19 ale jem zazwyczaj o 18 Dziewczyny jakie są dobre produkty z dużą ilością błonnika?? Narazie jem Xeneę ale chciałabym coś bardziej naturalnego. Narazie zajadam się suszonymi morelami lub śliwkami,ale coś jeszcze możecie zaproponować?? :)

hey, jeśli chodzi o błonnik to jest go dużo w: * ziarna nie łuskane * daktyle, figi * musli * ziarna * fasole, grochy * soja * owoce i warzywa - głównie pektyny i celulozy (jeśli nie musisz nie obieraj ze skórek) oraz: chleb razowy, bułki grahamki z otrębami, fasole, grochy, ziarna.. tyle wyczytałam na ten temat. ja suszonych morel nie jadam, bo mam wtedy problemy gastryczne:) planuję zakup chromu, który niby powinien wspomagać odchudzanie, brałyście to kiedyś dziewczyny? pomaga czy kolejny chwyt reklamowy?

Zaczelam czytac Wasz topik, nie doczytałam do konca wiec nie wiem, czy byla juz tutaj o tym mowa, ale napisze:D Lodozerco:) Na poczatku napisalas, ze lody sa Twoja zmora i to wlasnie przez nie nie mozesz schudnac. W moim przypadku jest kompletnie odwrotnie. wszystkie słodycze jakie dotychczas jadlam zastapilam lodami (takimi z biedronki - opera lub symfonia - sa pyszne i tanie). dziennie jestem w stanie zjesc nawet pol litra takich lodów, a jest to od trzystu do 450 kalorii. zaznaczam, ze zazwyczaj zjadam okolo 300 ml, 500 to juz hardkor:D od poczatku czerwca schudlam jakies piec kilo. nie mowie, ze jem wszystko bez ograniczen, pilnuje sie, ale glowna zmiana w moim odzywianiu to lody zamiast batonow, czekolady ciast itd;D wiec moze po prostu poszukaj lodów, które maja mniej kalorii np algida czy te o których pisałam wczesniej:)

chrom bralam - moim zdaniem sciema. a jesli chodzi o blonnik to dodam jeszcze, ze jest go mnooostwo w otrebach. same nie smakuje "rewelacyjnie", wiec przemycam je w jogurcie, platkach etc:D