Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panienka z rozbitego okienka

ZAPROSIL MNIE NA WAKACJE A JA SIE ZGODZILAM I MAM PROBLEM

Polecane posty

Gość a nie mozesz sobie podczas
sniadania robic kanapki na pozniejsze godziny? Jecie rano sniadanie, Ty sobie naszykuj kanapki na godzine 14. A gdyby sie spytal czemu robisz sobie takie przekaski, to powiedz, ze w tych godzinach jestes glodna.

miła jak zawsze to ty masz ze mną problem nie ja z tobą umiesz wyłączyć komputer to do dzieła a jak nie to cierp

Gość do nekrometa
a gdyby sytuacja byla odwrotna pewnie bys nazwala faceta ciota bez honuru czyz nie ?

Gość bahama czu migos bantu bima be
w Tunezji jesteś????????????

nekromato ale wiedziała na jakich zasadach jedzie i jeśli jak przedszkolak nie umie dogadać się w sprawie godzin obiadu to niestety niech zadba o siebie w inny sposób trzeciej opcji nie ma

Ike dla niego to bedzie naturalne ale nie dla mnie bo jak wspomnialam ja nie umiem sie przemoc by cos takiego zaproponowac. Dla mnie to jak prosic o jedzenie, po prostu nie potrafie. A te 100 euro to nie malo, ale on nie pozwoli mi ich wydac bo wszedzie razem chodzimy procz lazienki ale tam raczej nic nie kupie:O

Gość bahama czu migos bantu bima be
jest 3 opcja

Gość glonton ponton
w łazience jest akurat sporo żarcia

do hahahehe: ja nie piszę o związkach sponsorowanych tylko opierających się na prawdziwym uczuciu. Ale tak to już jest, że jak osoba z kasą pokocha kogoś biedniejszego to to jest oczywiste, że sprawy finansowe to w tym związku będą należeć do niego.

skoro on wie że płaci za to jedzenie to co za różnica xzy zapłaci za nie o 14stej czy 18 stej? wytłumacz mi no jest- przestawić się na późniejsze obiady

nie jestem w Tunezji i nie bede na pewno

Gość glonton ponton
a gdzie jesteś ,bo to dość istotne?

Gość ło matko...........
Dziewczyno! za przeproszeniem, pipy nie wstydzisz mu się pokazywać, ale powiedzieć, że o 14 jesteś głodna to wstyd i hańba ?:o Co to do cholery za związek? :o

Ike taka roznica ze ja bym musiala powiedziec ze jestem glodna a mam taka blokade ze mi wstyd bo to tak jakbym prosila by mi kupil jedzenie. Wiem ze to glupie o czym tez pisalam ale dla mnie to wstyd po prostu. Co innego jak on sam mowi ze idziemy na obiad teraz a co innego jak ja musze mowic ze chce jesc

dziewczyno niszczysz sobie wakacje takim wydziwianiem jeśli facet jest taki to naprawdę przyjmie do wiadomości że wolisz jadać wcześniej i tyle załatw to raz a dobrze i ciesz się urlopem

a skad wiesz ze pipe mu pokazuje? moze wlasnie nie pokazuje wiec nie pieprz glupot

to jak masz blokadę to albo cierp albo zacznij wydawać swoje pieniądze albo daj tel do niego to ja mu powiem! że chcesz jadać wcześniej

do nekrometa a gdyby sytuacja byla odwrotna pewnie bys nazwala faceta ciota bez honuru czyz nie ? Nie, nie nazwałabym. Bo takie pary, gdzie kobieta zarabia więcej niz facet też sie zdarzaja. I jesli dla tej kobiety to nie byłby problem to nie ma tu nic złego

dlaczego to gdzie jestem jest istotne? Nie bardzo chce to pisac bo ktos kto mnie zna moze byc na tym forum i wie gdzie akurat jestem a nie chce jakichs plotek potem

Gość glonton ponton
ja mu powiem ,że jest głodna ,mam włączony raoming

Gość glonton ponton
bo to istotne ,no bo jak radzić ,jak nie wiem gdzie jesteś? na Kubie np tanie są banany ,a gdzie indziej co innego

to chyba pozostaje mi cierpiec dalej:(

Gość ło matko...........
panienka z rozbitego okienka dlaczego to gdzie jestem jest istotne? Nie bardzo chce to pisac bo ktos kto mnie zna moze byc na tym forum i wie gdzie akurat jestem a nie chce jakichs plotek potem no właśnie, może wtedy ktoś by Ci tira z bułkami załatwił :o

my mamy plan podrozowac po Europie tylko i Skandynawia ewentualnie

widzisz autorko nie bardzo rozumiem po co założyłaś temat jak i tak żadna podpowiedź ci się nie podoba chyba, że liczysz na to, że ktoś go zaczaruje i on nagle zechce jadać dużo wcześniej

Gość olek mm
taa sa razem spia w jednym pokoju i moze nawet w łózku i patrza sobie w oczy ty jestes zakonnica czy co?

ło matko........... juz z pokazywaniem pipy nie trafilas/trafiles wiec z tirem daj sobie chociaz spokoj:O

Gość mala biala foka
dobrze powiedziane,niszczysz sobie wakacje tym rozstrzasaniem-jaka to przyjemnosc zwiedzac z burczacym brzuchem?jedzenie to normalna ludzka czynnosc i mysle ze Twoj Facet nawet nie podejrzewa ze w Twojej glowie uroslo to do problemu na skale swiatowa.

Gość kaliope55
do autorki topiku po co zalozyłas ten temat skoro zadna rada podpowiedz ci nie pasują dziewczyno ogarnij się i idz spac

zalozylam temat bo wygadac sie chcialam, poczytac rady tez. Niby nic nie pomaga teraz ale kto wie moze w nastepnym miescie uda mi sie wstac wczesniej i bedzie sklep gdzie cos kupie. Na dzien dzisiejszy rada zadna moze nie pomoze ale w kolejnych dniach moze okazac sie niezbedna. A poza tym chcialam poczytac co inni mysla o tym moim zachowaniu i o tej mojej blokadzie