Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onanistkaaa

Masturbuję się a mąż śpi obok...

Polecane posty

Gość takbywa icozrobiszz
możliwe z enormalnego orgazmu nie przezyjesz juz bo jestes uzalezniona od masturbacja, ja bylam kilka lat z mezczyzna a tez wolalam dojsc sobie sama niz z nim to przykre, moze dlatego ze wole masturbacje ze mi lepiej? ze sama skupie sie na sobie a ona skupial sie bardziej na sobie....

Gość teoretyk
Może przeżyć orgazm mieszany, nikt ci tego nie powiedział ty przytępawy prawiku znawco od 7 boleści?

Gość teoretyk
a mąż jest do bani, potwierdzam, skoro ona musi sobie pomagać sama.

Gość a mozepoprostu
ona nie potrafi rozmawiac z męzem? nie powie jemu co ja podnieca, dlatego pomaga sobie sama bo nie potrafia rozmawiac, mysli ze jak powie mezowi po tylu latach ze cos jej sie nie podoba, a co gorsza, ze udaje orgazm, ze czegos jej brakuje to on bedzie czul sie oszukany i nie dziwie sie.

Gość teoretyk
Możemy sobie teoretyzowac bo ona pewnie teraz spi.

Gość to juz aseksualnosc?
a ja po rozstaniu z moim wieloletnim partnerem na ktorym sie bardzo zawiodlam bo jak sie okazalo po kilkunastu latach polecial na jakas malolate,nie umiem sobie poradzic, seks prawie w ogole mnie nie interesuje, jest mi niedobrze jak pomysle o zblizeniu, wszedzie widze tylko seks i seks i w koncu zaczal mnie ten temat irytować, moje libido jest zero nie wiem czy przez tabletki ktore biore czy nie, ale praktycznie go nie ma. chyba cos ze mna nie w porzadku.. zawsze podchodzilam bardziej emocjonalnie do partnera i emocjonalnosc byla dla mnie wazniejsza niz "seks i cielesnosc", ale tak zle jeszcze nie bylo

Gość uuupupupuuuuu
upppppp

Do aseksualnej!! Wiesz wydaje mi się że coś się w tobie zablokowało po zdradzie twojego partnera któremu ufałaś. Wydajesz się być osobą która dala by z siebie wszystko by być kochaną i tym samym się odwzajemnia. Twój partner najzwyczajniej cię zawiódł na całej linii I właśnie to coś w tobie zablokowało!! Teraz minie dużo czasu zanim zaufasz komuś ponownie!! Masturbujesz się i pewnie wyobrażasz sobie że kochasz się z swoim Partnerem z przed tego zajścia. Kiedy twój Partner daje ci dużo ciepła i uczuć.

Gość jarek ma racje tka mys
mysle:)

co że niby do mnie to było?:D jarek?:D:D:D:D:D:D:D lol podniecenie jest naturalne masturbacje jest sztuczna;)