Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onanistkaaa

Masturbuję się a mąż śpi obok...

Polecane posty

no to ja rozumiem. nie rozumiem fazy realizacji wyobrażam sobie faceta... nakręcam się... i potem chce tego faceta. nie ręki? własnej?:O

Gość Alfa ...
Whedif nie wie co to wyobraźnia, brzydzi się nią, i ogólnie nie rozumie o co chodzi:D

Gość Alfa ...
Whedif ale u normalnej kobiety to ,,chcenie faceta" gdzieś znajduje ujście:D A u ciebie nie:D

Gość Alfa ...
Spróbuj chociaż raz fazy realizacji polecanej :D

JA NIE MAM Z TYM PROBLEMU\;) nie jestem w nikim zakochana czemu miałabym się brzydzić własną wyobraźnią? ale sobie dopowiedziałaś;) czym jest norma? wierzysz w nią?

to mnie stawia niżej? :O oceniacie ludzi po tym czy macają się ręką w intymnych miejscach? mam nadzieję że to tylko na kafe tak

Gość Alfa ...
Tak wierzę. Natura jest bezbłędna. Wie co dobre. Nic nie dopowiedziałEM sobie.

Gość Alfa ...
Nie stawia, wśród ogólnej patologii tutaj panującej, są głosy rozsądku pomagające takim osobom jak Ty powrót do normalności:D

natura jest bezbłędna:D no dobrze ale z masturbacji nie ma dzieci a bezpłodni nie żyją krócej. takie dwa fakty. jak to wytłumaczysz? bezpłodni musieli by być eliminowani przez naturę a tak nie jest. a masturbacja nie wnosi nic do gatunku. potrafisz się ustosunkować do tego?

Gość zamykaczka tematów
whedif jesteś taka głupia czy tylko taką udajesz? ciagle piszesz że tego nie rozumiesz. Wkurzaja mnie ludzie którzy nie potrafią zrozumieć nikogo kto nie ma takich poglądów jak oni sami. Na prawde jesteś taka głupia że sądzisz iż ręka nas podnieca? NIE, ręka to tylko mechanizm do rozładowania napięcia, do zrobienie sobie dobrze. Ja nie mam potrzeby wyobrażanaia sobie niczego podczas masturbacji, dla mnie jest to zwykłe macahanie ręką które po chwili przynosi krótkie błogie uczucie. Co tu jest do rozumienia? jak masz jakieś problemy z rozumowaniem to do psychologa idź. Mójpost nie ma na celu sprowokowania Cię, po prostu prosisz o wyjaśnienie a ja nie wiem jak można to wszystko bardziej rozłożyć na czynniki pierwsze.

Gość Alfa ...
:D Wytłumacz najpierw związek przyczynowy między masturbacją a bezpłodnością. Ruchanie ręką? Spłaszczasz dyskusję, nie o to przecież chodzi, no ale już jeśli mamy na takim poziomie rozmawiać to ruchanie fiutkiem księcia którego nie masz a jako jedyne jesteś w stanie zaakceptować też byłoby beee: Brak konsekwencji myślowej. Tu nie chodzi o surogat ,,ruchania" tylko normalne zachowania wynikające z podniecenia............ :D

Gość Alfa ...
zamykaczka bez nerwa :D Whedif to stara wyjadaczka tutejszego padołu. Wie o co chodzi itd. Ale czasami lubię sobie z Jej na prędce stworzoną ideologią popisać. :D:D:D

ja tego sobie nie wyobrażam a nie że totalnie nie rozumiem no właśnie dla mnie to tylko surogat ruchania jak się wyraziłaś. a te dwa przykłady były ot tak. przyszły mi do głowy. nie umiesz ich rozpatrzeć?

IDEOLOGIĄ? JA TAK CZUJĘ I NIE WYOBRAŻAM SOBIE INACZEJ a Ty się czujesz lepsza bo się masturbujesz:O:O:O chore

podsumowałaś moje poczucie seksulaności jako naprędce stworzoną ideologię jestem w ostrym szoku

nie wiem mnie podniecenie nie przytłacza może dlatego że jestem aseksem

Gość lala090909
slyszalam kiedys, ze dziewczyny, ktore sie masturbuja maja problem z osiagnieciem orgazmu podczas wspolzycia z partnerem. ktos potwierdza/zaprzecza?

Gość Taki oto chaotyczny post...
ja tez sie masturbowalam po stosunku z mezem. dopiero po 10 latah seksu z moim mezczyzna dostalam pierwszego orgazmu uzyskanego w ten sposb. zeby szczytowac to trzeba sie wyzwolic, zaufac partnerowi, pozbyc sie kompleksów, skupic sie wycacznie na chwili, na seksie i nie myslec o niczym innym,

Gość Taki oto chaotyczny post...
lala090909- Ja zaprzeczam, bo podczas masturbacji, kobieta osiaga orgazm łechtaczkowy, a podczas stosunku pochwowy.

Gość lala090909
taki oto chaotyczny... ojejku, strasznie dlugo... prawie pol mojego zycia ;) no ale... jaka radosc musiala cie ogarnac:)

Gość Alfa ...
Whedif Osoba chora, patologię tłumaczy na różne sposoby. Ty akurat dzisiaj aseksualnością. Ok zmykam. Ostatni głos należy do Ciebie. Pozdrawiam:D

Alfa - nie wiem czemu mnie na wstępie nie lubisz. życzę zdrowia psychicznego i łatwego życia. nie wiem czemu nie chciałaś ze mnie normalnie porozmawiać

Gość zamykaczka tematów
skoro rozumiesz tylko masz inne poglądy to: a) po co ta dyskusja? liczysz że alfa zarazi Cię przez internet swoimi pogladami? b) dlaczego mówisz że to jest chore? jesteś lekarzem od tego żeby diagnozowac co jest chore a co nie? dla Twojej informacji masturbacja jest rzecz zupełnie normalną, nawet psycholodzy tak twierdzą. Z nas dwóch to Ty wydajesz się bardziej chora ze swoimi poglądami....

twierdzisz że wywyższanie się i czucie się lepszym bo się masturbujesz jest normalne, zdrowe? nie poglądy, uczucia. wyobrażenia. nie wiem czemu tak mnie potraktowano.

no cóż nie wszyscy przychodzą tu na dyskusję niektórzy tylko na "surogat seksu" :D choć to nie erotyczny tak to podsumowałabym

Gość zamykaczka tematów
Ty chyba jesteś jakaś niestablina psychicznie, wyciągasz jakieś wnioski nie wiadomo skąd. Skąd wytrzasnęłaś wniosek że czuje się wyższa albo ważniejsza bo się masturbuje?? bardzo Cię wyobraźnia ponosi. Ani ja nic takiego nie napisałam ani bym na to nie wpadła żeby czuć się lepszym z powodu masturbacji. masz jakieś spaczone myślenie. Ale to stary jak świat numer żeby wciskać komuś w usta coś czego ta osoba nie powiedziała. Słabizna..... I w odpowiedzi na Twój post - TAK MASTURBACJA JEST NORMALNA. Nawet rodzice którzy zgłaszają się do psychologów z masturubującymi się dziećmi są informowani o tym że jest to normalna rzecz a to że Ty tego faktu nie potrafisz zaakceptować to już Twój problem. A na koniec polecam mniej siedzieć na kafe i wyjść do ludzi to może Twoje poglądy się troszkę zmienią i zaczniesz być bardziej tolerancyjna na inności, no i może w końcu poczujesz jakiś pociąg seksualny.... ucinam tę dyskusje bo czytając twoje wypowiedzi dochodze do wniosku że udajesz taką głupią aby prowokować innych...

Gość pewne na 100%
że twój mąż jest DO BANI.