Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkkkkaaaaaa

Czy ta sukienka pasuej na wesele?

Polecane posty

Gość ORLLA
do Kosciola sie nie idzie w sukienkach na ramiaczkach ,no chyba ze ubierzesz bolerko na to.

Gość moim skromnym zdaniemniestety
nie pasuje

Gość ddd123
pasuje, słuchaj się mężczyzn

Gość owiana dymem z papierosa...
hey dziewczyny, mam taki problem moj mąż, niestety pali. ma bardzo stresujaca prace, sporo odpowiedzialnosci i to sprawia jak tlumaczy ze musi palic aby w miare normalnie funkcjonowac. problem jest w tym ze pali w mieszkaniu. nie mamy balkonu a na klatce nie wolno i tym sposobe siedzi przy oknie i niby pali na zewnatrz. chociaz nigdy nie pali w pokoju w ktorym jest nasz maly to powiem wam ze i tak wszedzie czuc zapach papierosow. pomozcie, co robic, ja juz nie mam sily

Gość czy zawsze?
no ladna...ale czy na wesele to nie wiem..ja bym takiej nie ubrala,ale kazdy ma inny gust

Gość zona ...........
brzydka.....nie sluchaj.....bedziesz wygladac jak ciotka klotka ze wsi......

Gość kkkkkkaaaaaa
ale ona ma sumie dość zabudowany dekolt, zakryte plecy, wieć do kościoła sie nada chyba

A pannie młodej to wolno z odkrytymi ramionami i cycami na wierzchu? (Patrz - J. Liszowska)

Za skromna. Ale jeśli kierujesz się ceną, to może być, tylko dobierz do niej jakieś fikuśne korale, np czerwone i bolerko. I buty na wysokim obcasie.

Gość nunino
ladna nie sluchaj jak doboerzesz bizuterie i buty bedzie super... za skromna? jasne wez cekiny satyne...zrob loki...wies tanczy i spiewa:o

Jak najbardziej może być- nie jest wyzywająca a to przecież wesele kolegi

Gość Hagneta
Stifler- Junior jest boski!

moim zdaniem spokojnie możesz założyć. teraz różnie chodzi się ubranym na wesela. jedne zakładają eleganckie a inne letnie, zwiewne sukienki. jedne się czeszą u fryzjera drugie chyba nawet grzebienia w domu nie użyją :) ostatnio oglądałam płytę z wesela koleżanki - panna była strasznie rozczochrana a przecież można ładnie ułożyć włosy samej w domu :)

Gość ja tez mam sliczne dziecko
okropna,ja takiej bym nie ubrała nawet na zakupy

Gość lauryn
pierwsza sukienka bardzo ładna. co z tego, że skromna? na wesele trzeba iść w kiczowatej, pseudo balowej kiecce z tafty? co do habrowej - poza kolorem tragedia, strasznie układa się na ciele, dziewczyna na zdjęciu wygląda jak baleron...

Gość ja tez mam sliczne dziecko
iille w y maci elat,ze maci etaki zrabany gust?50?">

no mi właśnie kolor nie odpowiadał, dlatego się nie zdecydowałam ;) A laska pisze, że była w 8 miesiącu ciąży... chyba logiczne, że nie wyglądała jak motylek :D

bylam na weselu w sobote i powiem Ci ,ze bylo roznorodnie jesli chodzi o ubior...od gorsetow,cekinow,przez takie jak pokazalas az po...nie wiem halki?od makijazow i fryzur od profesjonalistow bo ....brak jakiejkolwiek fryzury czytaj ladu i skladu:o ja mialam taka sukienke http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/eda90a6482e34e4a.html bardzo jestem z niej zadowolona,mam co nieco do ukrycia:D a ona to co trzeba zakrywala a nie byla zbyt droga w porownaniu z unnymi jakie ogladalam

A wogóle czekaj, po kolei. Jesteś w ciąży (jeśli tak, który miesiąć?)- to wszystko zmienia. Ta sama suknia na wesele i do kościoła / usc? Bo moim zdaniem do kościoła nie wszystko wypada (chociaż niektórzy mojego zdania nie podzielają)...

Mi się bardzo podoba. Ta fioletowa też ładna, tylko fatalny kolor (i zdjęcie kijowe)

Gość luizjana taka sobie
Jak dla mnie malo wizytowa, to taka codzienna sukienka na wypady, a na wesele może być skromna, ale nie w takie kwiaty. ładniejsza ta, która pokazała joolaa.

Gość Mauuu
mało elegancka!

Gość ja mam taka jak joola
tylko czarna i tez bylam w niej na weselu jest zajebista bo z H&M :P