Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

STIFLER30

No i przeżyłem jakoś pierwszą noc z moim synem...a teraz siedzę w pracy

Polecane posty

i mam minę, jak ten facet z reklamy lodówki beko...Nie było łatwo. Mały budził się co chwile. W szpitalu w pierwszej i drugiej dobie przesypiał 1,5 - 2 godziny, a teraz budził się co chwilę. Ale niedługo biore urlop i bede mogł być cały czas przy żonie.

o rany co za facet !!!!!! zeby tak moj chciał wziasc urlop i zjac sie dzieckiem .Marzenia.

Gość a ja bym takiego męża nie
chciała co na babskim forum przesiaduje :o Ciota :o 🖐️

chyba nie ciota, jak zajmuje sie dzieciątkiem, a to, że tu siedzi świadczy moim skromnym zdaniu o tym, ze chce jak najwiecej informacji od kobiet wyciagnać co i jak z maleństwem, znam to skądś mój mąż też z Małym siedział, wkońcu oboje rodziców pracuje...

a ja bym takiego męża nie Jasne. Twój pewnie zdradza cie na prawo i lewo i leje cie po mordzie, dlatego nie jest ciota, tylko prawdziwym mężczyzną!

Taki porządny, a bluzgami rzuca, dzięki za takiego "porządnego" Na jednym temacie zachowywał się gorzej jak baba z magla...

zalezy od dziecka, moj od poczatku sypial 3h, pobudka na cyca i znow 3h spokoju, ale jak mial pol roczku to przesypial od 19 do 4 rano, teraz ma 2,5 roku i w ogolne mamy spokoj :)

Trafiłem tutaj, jak jeszcze żona byłą w ciąży i chciałem się czegoś dowiedzieć o porodzie, dzieciach, widziałem, ze jest tu dużo świetnie zorientowanych kobiet, które przeżyły wszystko na własnej skórze i mogą podzielić się doświadczeniami.

Juniorek przespał w ciągu tej nocy najdłużej to chyba godzine...Mam nadzieje, że bedzie coraz lepiej, chociaż jak bede na urlopie to moze uda mi sie gdzies odespać, pomiędzy gotowaniem obiadu, a zakupami

jedyną wadą mojego idealnego faceta jest to, ze preferuje ostre pchanie w anusa naszego ślicznego, rasowego Fafika

słyszałam coś takiego, że rodzic powinien ucinać sobie drzemkę, jak mały śpi, ale nie wiem czy się wtedy ze wszystkim wyrobisz... od początku staraj się narzucić delikatnie, że o jednej h chodzi spać (kąpiel, flaszka), żeby wiedział, że się nocka zbliża, ja tak zrobiłam od początku i do tej pory jak dzieciaki znajomych szaleją do 23, mój idzie spac po 19 i mamy wieczór dla siebie :)

oj kochany co do przesypiania całych nocek, mój przespał pierwszą w życiu całą noc jak miał 13 miesięcy :) a tak to budził sie różnie, czasem spał 4-5 godzin w ciągu a czasem budził się co 20 minut. zależy od wielu czynników. niestety takie maluszki mają małe żołądki i co chwila są głodne. do tego dochodzą kolki, wzdęcia, problemy z brzuszkiem, potem z ząbkami, różne katary, sny, skoki rozwojowe..... to nie takie hop siup :D ale spokojnie kiedyś się wyśpicie :P :P :P w najgorszym wypadku jak mały z domu się wyprowadzi :P

uważaj żebyś nie zaraził się od mamusiek zdrobnieniami typu: marcheweczki, pieluszki, zupki, śluzik, pyrtuś, kupka, krosteczka itd bo wtedy to już w ogóle pozostanie ci tylko skoczyc 🖐️

Gość taaaaa11
autorze szacun :) mój mąż także należy do tych " normalnych" wspiera i pomaga mi we wszystkim. Mamy maleńkiego synka i właściwie to od początku więcej przy nim robi niż ja. Mam przynajmniej czas na wszystkie zachcianki i wiem, że zawsze mogę na niego liczyć, on zresztą na mnie także.

a ja przez półtora roku prawie wcale nie spałam a terazma 4,5 i dalej budzi sie w nocy dwa albo trzy razy nie wiadomo po co i dlaczego. takze to nie jest powiedziane ze dziecko od 2-uch latek bedzie ładsnie spało. to zalezy od dziecka.