Gość gość Napisano Marzec 25, 2016 a z Gdańska będą po świętach już mam przygotowana hydroksyzynke wezme we wtorek rano i będę czekać na listonosza w oknie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 29, 2016 Dzisiaj dostałam z Krakowa świadectwo, egzaminy zdane za pierwszym razem, jestem mega szczęśliwa. :))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 29, 2016 Okolice Warszawy- nadal brak wyników. Ktoś jeszcze ma taką sytuację? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 29, 2016 Ktoś coś ma z Gdańska? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 29, 2016 Zabrakło mi dwóch pkt z matematyki do otrzymania świadectwa... myslicie że warto pisać pismo o wgląd do pracy i poszukać ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 30, 2016 Ja w Krakowie nadal nie mam.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mich96 Napisano Marzec 30, 2016 Moje wyniki przyszły przed świętami z Jaworzna, wszystko zdane :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 30, 2016 Ja w Krakowie też nie mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 31, 2016 Ja mam problem z matematyką i J.polskim po raz kolejny niezdane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Paula Dul Napisano Marzec 31, 2016 Jakim kretynem trzeba być zeby nie zdać tych egzaminów. Ja zaliczyłam wszystko za pierwszym terminem. Powodzenia bałwany! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 31, 2016 Paula Dul A kto Ci pozwolił tu obrażać kogokolwiek? Ile miałaś przerwy w nauce?Rok?Super. Ale takich egzaminów nie piszą tylko gimnazjalne/licealne mamusie albo wyluzowane dziewki co szkołę olały a teraz nagle się obudziły.Tu są ludzie,którzy szkołę przerwali 5-10 -15 lat temu a program się zmienia. I jaką kretynką trzeba być żeby tak prostej rzeczy nie zrozumieć ;) Także bałwaniątko wstrzymaj się z komentarzami bo to tylko potwierdza to co o Tobie pomyślałam czytając ten komentarz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość errrtdfdfge Napisano Marzec 31, 2016 Paula Dul -żałosne Co do egzaminów. Znów porażka z matematyki .Jeden przedmiot Mi został i jeden cały czas męczę. No trudno,jakoś to będzie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 1, 2016 cześć czy wiecie że Informator o egzaminie eksternistycznym przeprowadzanym od sesji jesiennej 2016 wiec stary informator jest juz nie ważny ? i nie potrzebnie sie z niego uczyłem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 2, 2016 Ja w ogóle nawet nie wiem gdzie się taki informator znajduje. Do wszystkich egzaminów uczyłam się ze stron internetowych przygotowujących do matury. Przerobiłam matemaksa i wszystkie strony podobne do niego. Zaliczyłam 10 przedmiotów. 8 za pierwszym razem,potem trzy niezaliczone potem zaliczyłam dwa i teraz niestety matematyki znów nie zaliczyłam .Gdzie taki informator mogę znaleźć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 3, 2016 Nie wiem ludzie jak wy osiągniecie coś w życiu jak tego nie potraficie znaleźć http://www.cke.edu.pl/index.php/egzaminy-eksternistyczne-left/liceum-ogolnoksztalcace/27-egzaminy-eksternistyczne/413-lic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 3, 2016 podałeś informator z 2007roku człowieku a nie z 2016 http://cke.edu.pl/index.php/informatory-left/egzaminy-eksternistyczne/27-egzaminy-eksternistyczne/480-o-egzaminach-od-sesji-jesiennej-2016-roku-l tutaj jest aktualny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 4, 2016 W moim linku pod spodem był też aktualny link. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 4, 2016 Czy ktoś zdaje maturę w Krakowie? Jakie tematy prezentacji maturalnej wybraliście? Też wam przydzielili XXX LO? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 7, 2016 Nie:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 10, 2016 Mam takie pytanie, czy jest ktoś tutaj kto nie chodził do liceum albo wszystko zapomniał i samemu zdał wszystkie egzaminy eksternistyczne i później maturę ? Czy raczej te egzaminy to dla osób które coś tam wiedziały bo chodzili do liceum ? Ogólnie mówiąc czy można zdać te egzaminy od "zera" ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość112222 Napisano Kwiecień 13, 2016 Mam takie pytanie, czy to możliwe zaliczyć wszystko w rok? Chciałabym zdawać maturę w przyszłym roku... Mam 18 lat, powinnam teraz w maju pisać, a jestem w pierwszej klasie :( depresje już mam z tego powodu :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 13, 2016 Można zaliczyć. Ja zdałem wszystkie w lutym i pisze będe pisał mature w maju. Ty masz lepiej bo możesz sobie rozłożyć na sesje w pażdzierniku i w lutym a później matura w maju. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość112222 Napisano Kwiecień 13, 2016 gość Bardzo trudno było? Sam się uczyłeś czy może jakiś kurs? Mam nadzieję że mi również się uda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 13, 2016 Bardzo trudne to one nie były. Najgorzej poszła mi historia. A uczyłem się sam z internetu . Poczytaj sobie informatory na stronie CKE z jakiego zakresu trzeba się uczyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 13, 2016 Ja tak zdawałam, w ogóle nie chodziłam do LO. Jeśli pamiętasz materiał z gimnazjum to zdasz te egzaminy, ucz się chemii, fizyki i matmy, reszta pójdzie na luzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 14, 2016 A może ktoś wie czy jest możliwość zdawania egzaminów w innej miejscowości? Mam trochę ponad 100 km, boję się że mogę się spóźnić na egzaminy, sporo stresu mi to przysparza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 14, 2016 Tylko w dużych miastach takich jak gdańsk, lublin. Mogą cie skierować do tego do którego bliżej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 15, 2016 Ja np. matmy w ogóle nie kumam, nigdy nie miałem do czynienia z takimi tematami jakie są podane w tych informatorach. Zapisać się gdzieś na korepetycje czy samemu da rade to ogarnąć ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość112222 Napisano Kwiecień 18, 2016 Ja zapisałam się na korepetycje bo sama nie jestem w stanie się nauczyć, w moim przypadku misja nie do zrealizowania i tak samo z języka angielskiego reszta mam nadzieję jakoś pójdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aneczkie7 Napisano Kwiecień 20, 2016 Jest tu ktoś kto w Opolu chce zdawać? Ja mam 5 lat przerwy i chce iść na studia :) mam kilka jeszcze podręczników ze szkoły i z nich się uczę... do tych co zdali- jaką strategie najlepiej obrać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach