Gość razdwatrzy123 Napisano Styczeń 28, 2011 No jak mam sie roszerzenia uczyc to ja passuje, mam nadzieje ze zdam z tych podstaw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nie wieder Napisano Styczeń 28, 2011 Ech.. I masz rację.. Jednak ja mam nadzieję to czego się uczę mi wystarczy:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Myszka 1234 Napisano Styczeń 28, 2011 Aj nick nie ten:D Ja liczę na łaskawość i szczęście.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość razdwatrzy123 Napisano Styczeń 28, 2011 no ja z reguly nie mam szczescia, wiec smiem przypuszczac ze nie zdam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość razdwatrzy123 Napisano Styczeń 28, 2011 aaa nie no znalazlem rozwiazania do tej matury co wysylalem wyżej i jednak dobrze policzylem! tylko sie pomylilem w jednostce jednej :P glupkowate rzeczy, i komenatarze pod rozwizaniami typu "zabraklo mi 1 pkt" , " nie zdalem;/" itp :D wiec widac maturzysci tez mieli problem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Myszka 1234 Napisano Styczeń 28, 2011 razdwatrzy123 jeśli TY nie zdasz to ja mogę w ogóle zapomnieć ;DDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Myszka 1234 Napisano Styczeń 28, 2011 Maturzyści maturzystami... my chcemy tylko zaliczyć:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość razdwatrzy123 Napisano Styczeń 28, 2011 no wlasnie, a wychodzi na to ze nasze zadania są trudności tych matur :D bo pewnie ci sami idioci to układają, a tak na powaznie bedzie smiesznie jak ty zdasz a ja nie :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość razdwatrzy123 Napisano Styczeń 28, 2011 znaczy jestem dobrej mysli zebysmy wszyscy zdali :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Myszka 1234 Napisano Styczeń 28, 2011 Jak już to oboje polegniemy. Ty będziesz miał 14pkt a ja 4:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sesiiii Napisano Styczeń 28, 2011 To ja pomyślę o tym z operona, spróbuje ją dorwać w księgarni i przejrzeć. Nie martwcie się, dacie radę ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość razdwatrzy123 Napisano Styczeń 28, 2011 hahaha jak ja bym mial 14 pkt to normalnie bym skoczyl z mostu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Myszka 1234 Napisano Styczeń 28, 2011 Ja raczej nie zdam:D Za WAS kciuki trzymam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość razdwatrzy123 Napisano Styczeń 28, 2011 hahaha a przypomnialo mi sie jak kiedys chodzilem do liceum i pisalem na geografi jakis sprwadzian i dostalem 3, a do czwórki brakowało mi dostalowanie 0.25 punkta,no dobra trudno :D 2 miesiace pozniej pisze znowu jakis tam sprwadzian i juz nie pamietam co dostalem ale wiem ze do lepszej oceny znowu mi brakowało 0.25 ,chamstwo :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Myszka 1234 Napisano Styczeń 28, 2011 Ja mam operona. Podoba mi się:) Jeszcze podręczniki od lo musze znaleźć... zabuszka miała raz 14pkt:O Masakra.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość razdwatrzy123 Napisano Styczeń 28, 2011 no przesrane :P ja bym sie załamał:d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Myszka 1234 Napisano Styczeń 28, 2011 O biedaku... Mam nadzieję, że tak tym razem nie będzie tak:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sesiiii Napisano Styczeń 28, 2011 14 pkt..to by było straszne. Jeszcze jakby ten 1 punkt stracić za jakieś głupie jednostki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Myszka 1234 Napisano Styczeń 28, 2011 Ja zawsze na głupotach się potykam:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość razdwatrzy123 Napisano Styczeń 28, 2011 no wspaniale wręcz :D zobaczymy jak z tym bedzie, trzeba zdac bo innej opcji nie widze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sesiiii Napisano Styczeń 28, 2011 Dacie radę! Wierze w was :D. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość razdwatrzy123 Napisano Styczeń 29, 2011 tak :D oby :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość razdwatrzy123 Napisano Styczeń 29, 2011 hmmm pocieszajace jest ze matura z 2010 podstawowa z fizyki jest o 100 razy latwiejsza niz z 2009 :D zobaczymy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sesiiii Napisano Styczeń 29, 2011 Żeby tylko nie była trudniejsza niż w 2010;d Wtedy będzie poziom trudności na zmianą: trudne, łatwe, trudne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość razdwatrzy123 Napisano Styczeń 30, 2011 ciekawe czy mają taki system :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sesiiii Napisano Styczeń 31, 2011 Wtedy akurat by dla mnie wyszło łatwe:D. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość razdwatrzy123 Napisano Styczeń 31, 2011 super, to ja teraz nie zdam :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Myszka 1234 Napisano Styczeń 31, 2011 Ja nie zdam nigdy:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sesiiii Napisano Styczeń 31, 2011 Zdasz, zdasz! Tak sobie tylko marudzę;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Myszka 1234 Napisano Styczeń 31, 2011 Też lubię sobie pomarudzić:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach