Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka-s

MĄŻ MNIE CIĄGLE OBRAŻA. Co robić?

Polecane posty

Gość anka-s
Zazdroszczę Ci. Jesteś taka zdeterminowana i pewna tego co mówisz...

Gość pozwalacie sobie
zaslaniacie sie byle czym zamiast kopnac chama w dupe,marnujecie zycie i nie piszcie,ze dzieci sa szczesliwe,bo kiedys dowiedza sie i znienawidza ojca,albo czuja zly klimat w domu tylko nic nie mowia,jak prostak obraza to mu tak odpowiedziec bez krzyku,zeby sie osral,zlamac ich,nie gotowac,nie sprzatac dla nich jak im cos nie pasuje ,niech przemysla co traca

Gość zona choleryka
naprawe zobojetnialam....zeby on wiedzial co ja mysle????? pomaga mi to, ze mowie do niego co innego a co innego mysle.....

Gość zona choleryka
wlasnie w tym jest moj problem, ze nie potrafie byc chamska w stosunku do nikogo, ja jestem skorpion

Gość w ubikacji na kibelku
a na końcu zgasi Ci papierosa na twarzy

Gość czarnalady
spakuj walizki i powiedz zeby drzwi zamknal z drugiej strony;)

No tak po takim sie mozna wszystkiego spodziewac..ale czyżby napewno? Zycie w takim związku jest wykańczjace ale i odejsć jak się zaangażowayło uczuciowo.

Gość anka-s
Ja już raz spakowałam wiele lat temu to mnie wyśmiał, wyrzucił te swoje szmaty i ani myślał się wynosić. Czasem to myślę sobie że przydała by się jakaś naiwna co by go wzięła i po krzyku. Ale nawet naiwnej szkoda by było.

Gość jopiadga
nawet najgłupszej dziewczyny szkoda dla takiego kretyna

Gość mikka.;)
Ja bym na Twoim miejscu odeszła. Moja mama tak samo jest z takim typem faceta. Ja sądzę, że Twojemu dziecku może się to na psychice trochę odbić. Bo sądzę, że mi w jakiś sposób się na pewno odbiło... I jak tylko zacznę pracować i w ogóle to jestem pewna, że zabiorę ją od niego.

Gość ewe4898
skorpiony nie daja sobie w kaszze dmuchac

Gość gość
Witam. Jestem w podobnej sytuacji. Tyle ze u Nas to On ma wyzsze wykształcenie. Ciagle ma o wszystko pretensje, ciagle robie cos zle i wedlug niego to Ja prowokuje klotnie. A wogole tak nie jest. On ledwo otworzy oczy i juz mu sie cos nie podoba. Uwierzcie mi ze Ja naprawde sie staram i robie to co On uwaza za sluszne i zaa stosowne byle tylko byl spokoj. Do takiego stopnia ze jak tylko czyms trzasnie to az podskakuje, a w sumie tylko dwa razy Mna szarpnal. Nie mge powiedziec ze jest wyzywa agresje na Mnie to tak w sumie nie jest,ale ciagle czyms rzuca w cos kopie krzyczy, przeklina. Juz poprostu czasem mam tego dosc!!

Gość gość
Moim zdaniem to sa zaburzenia psychiczne. Poczajcie o osobowosc***sychopatycznej czy o schizofrenii.