Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CarrieBradshaw.

Jak Wam minął dzień?

Polecane posty

cerri ten zachwyt polskim hip hopem to pozostalosc po 3 letnim patologicznym zwiazku z facetem ,ktory wlasnie w tej muzyce sie lubowal? Jesli chodzi o tego faceta co nadal kochasz ,ktorego zaprosilas na nk ;) to go wciaz trzyma bo nie usuwal by profilu .. a tak na wiasem masz nk klamczucho :(

Orgnalna - to Ty jestes mam smaka na lizaka? :classic_cool: Wstydziuch - odpisałam Ci już na gadu, ale zrobie to jeszcze tu. Nie zycze sobie wiecej takich komentarzy, rap jest czescia mojego zycia wiec odbij kurwa. Moj ex go nigdy nie sluchal. Jednak nie mam obowiazku Ci sie tlumaczyc. A co do nk - naucz sie czytac ze zrozumieniem. 🖐️

Gość oryginalny o polokurwiszonek
No co Ty :D W życiu bym sobie takiego nicka nie dał, to alter ego polomargerity jest, pamietasz topa w ktorym sie kłóciłaś z haski? Jak myslisz kto wpadl na topa i wkurwil mam smaka na lizaka ujawniając jej prawdziwy nick? :D Ja nie znoszę tej kurwy, z założenia, bo jak ktoś slusznie napisał kurwa z siebie robi dewotę :D I niedługo się dowiemy że to w ogóle zakonnica w przebraniu jest :D

A skąd ta 100% pewność? :>

Gość mam smaka na lizaka
to nie jest polomargerita, w ogole nie jej styl pisania. tym bardziej ze smaka pisala na jakims topie a w tych samych minutach na innym topie pisala ta polokurewka. wiec to sa dwie rozne osoby Ale jestem bardzo ciekawa kim ze jest "mam smaka na lizaka " :)

Da się pisać w tym samym czasie z dwóch różnych nicków :D

źle. dowiedziałam się że chłopak, o którym myślałam że jest normalny chwalił się że mnie opije i ''przerucha'' i że i tak wie że z nim będę. no,przeliczy się...

ja sie dowiedzialam wstrzasajacych rzeczy na temat 2znajomych z czasow szkoly sredniej ale ogolnie ejst dobrze;)

ale mi się tak nie bardzo podoba jego poczucie humoru niestety... a myslalam ze jest normalny...

Słuchaj, Carrie, bajka, jeszcze mnie trzyma :classic_cool: Muszę też się zrobić pracowity. Nagrałaś coś nowego?