Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

spark84

STARACZKI:)

Polecane posty

ja wlasnie jestem za natura:) i uwazam ze trzeba szukac wspomagaczy w naturze. Przejrze jutro w pracu w publikacjach naukowych jakie substancje pomagaja w plodnosci i poszukam ich w NATURALNYCH zrodlach!! na razie do glowy przyszly mi kielki, jutro zobacze, co maja naukowcy do powiedzenia w tej sprawie:) mam akurat dostep do czasopism, medycznych rowniez, wiec sie okaze:) co wy na to?

to i ja sie dolacze, bo juz pierwszy szok minal :P STARAJĄCE SIĘ........WIEK....ILOŚĆ CYKLI.......WSPOMAGACZE ixi4.......................29..........13................ Luteina, kwas foliowy sadie.....................23..........8.................. kwas foliowy prolaktynka23 .......23..........3...............folik,prenatal,luteina bromergon spark84............... 26....... 6(bez zab. od 12.08) wiesiolek, feminatal ZACIĄŻONE....WIEK...ILOŚĆ CYKLI...TYDZIEŃ CIĄŻY...WSPOMAGACZE hope12Q12.......25........11..........5-6?.............kw as foliowy vikkka.............28.......6...........5............. kw.foliowy, wiesiolek, castagnus, ziola oj.klimuszki

ixi4 zeby dotrzec do celu wszystko sie da:) kielki sa czasem smaczne, nie wszystkie, ale sa tez smaczne:) ja nawet mojego ''miesnego'' wczoraj zmusilam do kielkow, zapuscil sobie gre na kompie( duze dziecko) i wcinal kielki) mowilam ze to dla jego rycerzykow, ze musza miec witaminy, zeby byly bardziej waleczne i PRZESZLO:)

o i Vikkka sie pojawila:) jak tam maz?? jak radosc? dumny tata pewnie skacze do sufitu:)) moj mi nawet dzisiaj piersi ogladal, KAZALAM MU ZYLEK szukac i znalazl:) hehe powiedzial ze wczesniej nie bylo, ale ON NIE WIE... ech faceci, pewnie zylki go interesowaly najmniej:)))))))))))))

hurrra! zaczelam 10 strone :D Witam nowe staraczki na forum! I WIELKIE GRATULACJE dla HOPE!!!! Cudnie Kochana! Ja tez jutro dzwonie do lekarza, mam nadzieje ze zdaze na wizyte przed urlopem... a wyjezdzamy juz w nastepna srode. Chcialabym sobie fachowo z nim pogadac i zrobic najwazniejsze pytania. Chociaz tutaj w szwecji to zdaje sie tylko na spotkanie z polozna moge liczyc, ale tez sie na rzeczy w koncu zna. Do wrzesnia bym nie chciala czekac, tymbardziej ze mnie te bole podbrzusza troche niepokoja... Tez tak masz Hope? Jak sie ogolnie czujesz? Bo ja zmeczona i strasznie senna, mam nadzieje, ze na dniach to minie... I podbrzusze dalej takie "wydete" jak zwykle na @. Sadie, no u mnie te zylki to wlasnie daly mi najwiecej do myslenia! Bo piersi to mi zawsze puchly przed @ ale takich "zylakow" to jeszcze nie mialam :P

kielki soczewicy- NATURALNE ZRODLO KWASU FOLIOWEGO:) PROSZE BARDZO, JUZ COS JEST:))))

hihihi spark, gratuluje zylek :D cos w tym musi byc no... Moj szczesliwy i przejety, ale tez jeszcze nie dowierza! Oboje sie z tym przespac musimy! Ale slodki jest niesamowicie bo juz zaczal rozprawy czy to chlopiec czy dziewczynka i ze jak zacznie raczkowac to sie musimy przeprowadzic gdzies (bo mieszkamy na 8 pietrze) bo to tak niebezpiecznie. Az sie usmialam! Malenstwo jeszcze nozek nie ma a on o raczkowaniu :P hihi, Ci faceci :P Ps. spark, Moj tez jest fanem gier!

Gość hope12Q12
vikkka... no mnie właśnie podbrzusze też pobolewa... ja mam nadzieje że mnie mój lekarz jeszcze w tym tyg przyjmie i też go zasypie pytaniami ;) ja też jestem senna i nic ale to nic mi się nie chce... ale poza tym nie mam więcej objawów... no te plamienia były w dniu @... aaaa i sutków lepiej nie dotykać :/ wrażliwe jak cholera.... zobaczymy jak będzie dalej :D

sadie, no bolaly mnie i to strasznie, zawsze mnie bolaly i powiekszaly sie o rozmiar przed @. Tak bylo i teraz, ale kilka dni temu najgorszy bol zniknal i ten bolesny obrzek tez, myslalam dlatego ze nic z tego, ale te zylki mi nie dawaly spokoju. Poza tym piersi sie takie "ciezkie" zrobily i obrzmiale ale tak jakos inaczej i bola juz tez inaczej niz przed @...

to tak jak mnie przy pierwszej ciąży. ehhh ja tesh chcę :P:P:P

a kiedy mialyscie wrazliwe piersi?? bo moje nie bola:(( ale mnie nigdy nie bola przed okresem nawet, moze taka moja uroda?? ja podchodze z dystansem, bo chyba juz takie zylki widzialam u siebie, nie jest to jakas wielka zmiana

mnie tydzien przec spodziewanym okres strasznie bolaly, takie opuchniete i ciezkie mialam. a jak szlam to czulam jak mi skacza :/

dobrze ja idę się już umyć i spać. Ja samotna teraz jestem mąż pracuje w delegacji i nie ma go na tygodniu :( miłej nocki życzę Wam. jutro się odezwę

hope, no zobaczymy! Fajnie, ze wam tez sie udalo! U mnie sutki wrazliwsze niz zwylke, ale jeszcze nie jest tak zle. Bole ponoc normalne, ale jakos mi o @ mimo wszystko przypominaja i troche sie boje zeby sie jednak nie pojawila. Mam nadzieje, ze wszelkie strachy wkrotce mina i bedzie tylko radocha :) Bo nasz topik widac naprawde szczesliwy! :D:D:D bardzo owocny dzionek dzisiaj, a teraz tylko zarazac reszte ;)

Gość ixi4
Vikka dobre z tym raczkowaniem :):) :) Faceci to mają pojęcie...

slodkich snow Sadie :) do juterka! Spark84, mnie piersi zawsze bolaly przed @, czasem juz od polowy cyklu! Teraz jakos 10 dni przed sie zaczelo, a zmiana byla jakies 5-6 dni temu.

Gość hope12Q12
u mnie wrażliwość przyszła na kilka dni przed okresem... dlatego myślałam że się pojawi i do teraz zostało... no dzień dzisiaj pełen wrażeń ;) mam nadzieje że to nie sen i że się nagle nie obudzę bo dalej nie mogę uwierzyć... mój mąż patrzy na testy i patrzy.... reszcie dziewczyn też się uda na pewno ;)

hahhaa, noooo ixi, mowie Ci! Niedlugo szkole pewnie bedzie dla malenstwa wybieral :P

Gość hope12Q12
Sadie śpij dobrze ;) do jutra!

hope, ja tez patrze i patrze na tescik :P i pewnie bedzie to pierwsza rzecz ktora zrobie jutro rano... fakt, uczucie nierzeczywiste, ciagle sie czuje jakbym rozprawiala o kims innym!

spark84, nie wszystkie kobiety maja bolesne piersi. Niektorym NIC sie nie dzieje! (tak sie bynajmniej nacztalam) hihi, mam nadzieje ze i tak sie wam uda! :) Topikowe fluidy juz sie rozchodza ;)

Gość hope12Q12
oj to uczucie jest piękne ;) co do objawów, to moja siostra nie miała żadnych poza spóźniającym się okresem... ;) także z tym to różnie bywa... i ode mnie przesyłam trochę fluidów :D

no tym sie pocieszam:)) sa jakby bardziej napiete, ale moze tego wczesniej nie zauwazalam??

Gość hope12Q12
spark84 wszystko jest możliwe ;) trzymam mocno kciuki za Ciebie jak i za pozostałe Panie! :D

Gość ixi4
No to Staraczki łapmy te fluidy od naszych Ciężarówek:) Co do obajwów to różnie ponoć z nimi bywa... Choć słyszałam opnie że lepiej jest jak kobieta odczuwa mdołości itp. podoobno to świadczy o rewolucji hormonalnej w organizmie... a to dobry znak. Może będzie nam dane zobaczyć jak to u nas będzie wyglądało... Czego Wam i sobie życzę!!!:) Dobranoc!

Gość hope12Q12
Kochane, ja Was już opuszczam. Dzień był pełen wrażeń, trzeba odpocząć ;) do jutra! :p śpijcie dobrze ;)

i znow mnie zabolalo w brzuchu, ale to moze kwestia przejedzenia salatkami:)) masakra jak ja sobie wkrecam.... hehehehe ale na prawde byloby cudownie jakby sie udalo. przejadlam sie kielkow i w ogole zieleniny. Vikkka moj maz gra juz ktorys dzien z kolei w star craft II czy jakos tak, bo WYSZLA super gra... hahaha FACECI