Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

spark84

STARACZKI:)

Polecane posty

Witaj AMS, a ile sie staracie? kiedy termin @?? stosujesz jakies wspomagacze? ziola, witaminy itp??

Gość ixi4
Mnie wszystko drażni i wkurza więc wolę się póki co nie udzielać... :/

Kurde ja w pracy dziś do 21 ech... dzie tam do końca :(.. Witamy nową forumowiczkę...Oczywiście zapraszamy :)... spark84 i jak Twoje żyłki??? Masz coś??? Kurde Dziewczyny żadna z Was nie ma takiego sluzu z krwią przed @??? Bo ja mam d\go mało zazwyczaj miałam plamienie a teraz to nawet chyba to nie jest..Nie mam pojęcia co się dzieje i coraz bardziej trace chyba nadzieję...:( :(

ixi4 Widzę że jestes w takim samym nastroju co ja :(..Nie przejmuj się kochana przecież i nam kiedyś musi zaswiecić słońce:(..Sama nie umiem się pocieszyć :(

hehe mam jakis zylki ale takie niebieskie, zadne tam wielce wypukle. Wydaje mi sie ze zawsze byly, ale sie nad nimi nie rozczulalam:)

sluchajcie Vikkka cos w tych ziolach napisala o chmielu? moze sobie browara strzelimy:P Ixi 4 przyda SIE NA POPRAWE NASTROJU:) Prolaktynce tez!!: POKI JESZCZE MOZNA. a co Cie w tej pracy tak dlugo mecza?

Gość ixi4
Dzięki Prolaktynka:) Ja mam jaką huśtawkę emocjonalną... rozdrażniona jestem... To czekanie mnie dobija!!! i ta cholerna niepewność:/ chyba mi się napięcie zaczyna... A jeszcze jak pomyślę, że mam spotkać się z pewnych osobami w najblizszych dniach to mnie szlag trafia!!! Wku...rzają mnie ci ludzie na maksa! i to czekanie a jak coś zapytają o nasze plany to chyba kuźwa mać nie wytrzymam w końcu !!!:/ Ech...

Gość ixi4
Chyba coś walnę, może nawet coś mocniejszego bo mną nerwy targają!

ja z tesciami juz sie uporalam:) a wierz mi latwo nie bylo.tesciowka nos wszedzie by wtykala tylko. a ja jestem ZLA synowa- zla bo nie do garow, samodzielna i jak mi wali jakims zabobonem to MOWIE ZE TO ZABOBON i nie wierze... mowie prosto w twarz:) ale na pewno szlag ja trafia, ze wyjechalismy i swojego nochala nie moze powtykac. o dziecko tez bedzie wojna NA BANK. ze nie bede wieszac czerwonych kokardek na wozku:) hehehe no trudno:P ja nie wierze w takie cos:)

A no trzymają i cóż zrobisz :(...Ja nie mogę pić przez bromergon :(..ale 20 sierpnia ide na panieński i odstawie ten lek na 2 dni tak się załatwie jak nigdy :(..Złapie doła popłaczę i moze w końcu sie uda:(...Nie mam pojęcia nie mam żadnego złotego środka który by pomógł..Chcę tylko tego małpiszona wstrętnego niech się zacznie i skończy niech tylko już przyjdzie teraz albo niech nie przychodzi już wcale :D...Oj dziewczynki ja wczoraj przeszłam przez rozmowy o bocianach- masakra :(..Ja tez już tego nie wytrzymuje i mam ochotę wybuchnąć...Bo szczerze mówiąć coraz gorzej przychodzi mi uśmiechanie sie i mówienie ze nie chcemy jeszcze choć oddałabym wszystko za te 2 krechy :(

W poprzednim wpisie pomyliłam literki w nicku i wyszło AMS ;) Dziękuję za przyjęcie :) Wczoraj dostałam @, za nami drugi cykl starań. Cykle mam nieregularne, średnio 32 dni z owulacją w 18 dc (silny ból jajnika i śluz, ale nie zawsze). Teraz łykam kwas foliowy (niezmiennie od 7 lat), magne B6, castagnus i wiesiołek, a na allegro kupiłam dziś zioła ojca Grzegorz Sroki. Popijam też siemię lniane. Mam już córkę, w grudniu skończy 4 latka. Udało się w 38 cyklu, przeszło 3 lata oczekiwań i nerwów. Wyniki badań były nie najgorsze zarówno moje jak i męża (do podleczenia) i chyba był (jest) problem z owulacją - nie zawsze jest. Zaszłam z monitoringiem cyklu w 18 dniu. Ciąża bezproblemowa, dziecko urodzone dzień po terminie :). Mam skłonność do cyst. Co jakiś czas biorę tabletki antykoncepcyjne na wchłonięcie cysty, dwukrotnie miałam laparoskopię. Jak miałam 18 lat to przez 4 miesiące nie miałam okresu i nikomu o tym nie powiedziałam. Pewnego dnia obudził mnie straszny ból i trzeba było wezwać pogotowie. Podejrzewano wyrostek, ale podczas operacji okazało się, że w jajniku rosła cysta, która pękła razem z jajnikiem i musieli mi go w całości usunąć. Tak więc mam tylko jeden jajnik i co chwilę na nim pojawia się cysta. Lekarz powiedział mi, że nie mogę zwlekać z decyzją o macierzyństwie i tak od 7 lat walczymy o dzieci. Nie poddam się nigdy, wiem, że będę mieć drugie dziecko. Chcieć to często móc, choć nie zawsze, wiadomo.

AMC!! oczywiscie ze tak!! to takie nasze motto na tym temacie DO NOT GIVE UP!! i tak trzymaj!! sprobuj z testami owu- u mnie pokazaly owulacje i jak sie okazalo bol owulacyjny moze byc przed, po, jak i w trakcie wiec lepiej sprobowac z testami:)

Gość hope12Q12
no i drugi test wyszedł pozytywnie ;) dwie ciemne kreseczki! :D jutro zadzwonie do mojego gin i umówię się na wizyte ;)

hope GRATULUJE!! SUPER... hehe moze ten topic faktycznie szczesliwy? 2 zafasolkowane w 1 dzien? PRZYJDZIE i czas na nas:) hehehe.

ciągle się waham co do tych testów, u mnie jest tak, że miałam przez kilka miesięcy monitorowany cykl - owulację (wtedy gdy była) miałam zawsze w 18 dniu cyklu. Teraz jak dostaję @, zaznaczam 18-sty dzień w kalendarzu i zawsze tego dnia od rana zaczyna się rozkręcać ból jajnika, a rano już go nie ma, podobnie jak upragnionej ciąży :( może faktycznie kupię te testy ciążowe kupiłam wczoraj na allegro, bo w tym miesiącu zostawiłam prawie 80 zł w aptece na same testy (7 szt :P), 3 testy pokazały cień cienia drugiej kreski, choć podobno w tę stronę się nie mylą. Wczoraj cały dzień beczałam, dobrze, że dziś mogłam iść do pracy i do ludzi.

miało być rano następnego dnia Hope, gratulacje, to naprawdę szczęśliwy topik :)

Hope strasznie się cieszę :) wyślijcie nam jakieś ciążowe zarazki:)... GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;D

Gość hope12Q12
dziękuję dziewczyny ;) no topik chyba przynosi szczęście heh my się staramy od roku i się udało, jesteśmy z mężem prze prze prze szczęśliwi :D Wam dziewuszki też się uda na pewno i będziemy się wtedy wymieniać wskazówkami heh ;D

AMC nie rozumiem? mialas test powiedzmy pozytywny i miesiaczke?? a ta miesiaczka jest normalna czy jakies plamienie?

Witam Was dziewczyny Rok temu we wrześniu stwierdzono ciąże obumarłą w 9tc. Od grudnia 2009 roku staramy się ponownie....i nic. Teraz czekam na okres/nie czekam....ale pewnie i tak dostanę.. Jeszcze dwa dni...ale bym się cieszyła jakbym tym razem nie dostała...

widzę że dziewczyny zafasolkowały może i mi się uda :) ale jestem smutna....nie rozumiem dlaczego ci co cpaja, pija pala i nie dbaja nawet o dziecko kiedy jest w ciazy to zajda i urodza zdrowe dzieciatko. a te co chca to zawsze cos pod gorke

witaj sadie:) I NA CIEEBIE CZAS PRZYJDZIE, przykro mi ze sie nie udalo, ale nie poddawaj sie:). a ktory masz dzien cyklu?? jakes suplementy??

Gość hope12Q12
Sadie dokładnie spark84 ma rację! Będzie dobrze, głowa do góry i Ty, i reszta też będziecie miały dzidzie! Trzeba być dobrej myśli ;)

29dzien ja biore od grudnia kwas foliowy czytalam o tych ziolkach ale czy to naparwde skuteczne...??

szczerze, to nie wierze ze jestem w ciazy jakos tyle razy sie nakupowalam tych testow i nic...poczekam jeszcze dwa dni

pozatym to jak bylam w ciazy, to cycki mnie okropnie bolaly i czulam po sobie ze jestem w ciazy-glupie ale naparwde to czulam. a teraz nic....

spark, no właśnie bardzo dziwne - testy były robione (3 różne) przed terminem @ i są na nich 3 BARDZO blade drugie kreski (nie są różowe, a białe, tak jakby ktoś zrobił linię szpilką, wydrążył rowek czy coś w tym stylu), na 4 innych testach jest tylko 1 kreska :(. Okres mam normalny i to na pewno miesiączka. W ciąży na pewno nie byłam w tym cyklu. To mój drugi cykl z castagnusem i mimo że wyregulował mi go niemalże co do minuty, to chyba zrezygnuję z niego