AMC 0 Napisano Sierpień 9, 2010 dlatego @ mnie tak zdziwiła i zdołowała w tym cyklu :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadie 0 Napisano Sierpień 9, 2010 nie rozumiem test wyszedł pozytywny a ty dostałaś okres? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spark84 0 Napisano Sierpień 9, 2010 ja 2 cykle temu mialam 2 kreske widoczna po jakims czasie i jasna i tez mnie zdolowala malpa:(( wiec rozumiem bol. a gin mi powiedzial ze pewnie ciaza biochemiczna i sie nie przyjela. ale to frajer, wiec nie wiem na ile mu wierzyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spark84 0 Napisano Sierpień 9, 2010 tyle ze wlasnie nie byl ten test obiektywny, bo nic nie bylo widac po kilku minutach a kreseczka sie pojawila po pol godz jakos, czyli pewnie niewazny test:(( ale i tak sie ludzilam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AMC 0 Napisano Sierpień 9, 2010 ja nie wiem, czy w ogóle wierzyć tym testom - 3 z drugą bladą kreską, 4 ewidentnie negatywne, człowiek się nakręci (nie wiem po co, moja wina) a potem dupcia blada :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spark84 0 Napisano Sierpień 9, 2010 No ja wlasnie widze pojedyncze zylki... ale to moze przed okresem tak sie robi? nie wiem juz, nakrecam sie, pewnie niepotrzebnie:(( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ixi4 Napisano Sierpień 9, 2010 Spark zgadałaś o kogo chodzi:) No ciut wypiłam i pogadałam sobie z moim i odrazu lepiej:) Gratulacje zaciążonym! Oby taich wpisów coraz więcej:) Mam propozycję, żeby założyć tabelkę, w której byśmy się wpisały w liście: nasz nic, wiek, liczba cykli starań, wspomagacze. Mogłybyśmy jakoś uporządkować dane na swój temat i może bardziej byśmy się kojarzyły:) Jeśli jesteście za to napiszcie spróbuję coś takiego stworzyć, a jeśli to głupi pomysł to też piszcie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spark84 0 Napisano Sierpień 9, 2010 Bardzo madry pomysl IXI4:) jezeli niewiadomo o kogo chodzi to chodzi o tesciowke:D:D:D:D hehehehehe. ja mam jeszcze szwagra zrytego na maksa:( tesciu jest najbardziej OK, ale mamusia i jej 2 synus to tragedia. ale juz przywyklam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadie 0 Napisano Sierpień 9, 2010 spark84, ja rowniez mam zylki widoczne bardziej niz normalnie i tez sie nakrecam ze moze to oznaka ciazy...ale moze to byc rowniez spowodowane zblizajacym sie okresm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
:) :) :) 0 Napisano Sierpień 9, 2010 ixi4 ja jestem za :) to fajny pomysł :) tylko jak Ty to widzisz??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spark84 0 Napisano Sierpień 9, 2010 sadi a jak wygladaja te zylki u ciebie? bardzo wyraznie?? i czy zawsze przed okresem tak mialas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spark84 0 Napisano Sierpień 9, 2010 i tak wymyslilam jeszcze jedno. moze oprocz tych witamin wszystkich jesc KIELKI. sa niesamowicie zdrowe, zawieraja mnostwo witamin i wlasnie to co potrzebne do wzrostu, co prawda roslinkom, ale komorki mamy podobne, wiec NIE ZASZKODZI a moze pomoc. witaminy naturalne SA o wiele lepiej wchlanialne. a wlasnie jak bierzecie Mg TO TYLKO I WYLACZNIE W POSTACI CYTRYNIANU MAGNEZU. zadne tam co wam aptekarka wciska, bo akurat przedstawiciel handlowy byl. TEGO JESTEM PEWNA NA 100 % najlepiej wchlanialny:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadie 0 Napisano Sierpień 9, 2010 na pewno przed kazdym okresem ich nie mialam. wtedy jak bylam w ciazy byly. i teraz wygladaja tak ze na piersi mam takie 2-3 zyly a wkolo sutkam mam takie grube ze nie sa pod skora...-glupio to brzmi ale jakos tak. ale nie bede sie nakrecac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ixi4 Napisano Sierpień 9, 2010 tak przykładowo... najwyżej coś zmienimy w trakcie:) jak coś nowego/innego zproponują inne dziewczyny... na przykład w przypadku zaciążonych już może być wersja poniżej... STARAJĄCE SIĘ........WIEK....ILOŚĆ CYKLI.......WSPOMAGACZE ixi4.......................29..........13................Luteina, kwas foliowy ZACIĄŻONE....WIEK...ILOŚĆ CYKLI...TYDZIEŃ CIĄŻY...WSPOMAGACZE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ixi4 Napisano Sierpień 9, 2010 Czekam na sugestie czy poprawki mojej wersji, a jak Wam odpowiada to kopiujcie i się dopisujcie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadie 0 Napisano Sierpień 9, 2010 fajne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spark84 0 Napisano Sierpień 9, 2010 POMYSL SUPER:) wiecie co jak tak dalej pojdzie, to bedziemy mogly zalozyc swoja stronke:) bo kafeteria raz dziala raz nie, taka dla siebie tylko i wlasnie wrzucic takie fajne pomysly jak ma IXI4:) a za kilka (2-3 latka) to wszystkie sie w tym legolandzie z dzieciakami spotkamy:D hehehe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadie 0 Napisano Sierpień 9, 2010 STARAJĄCE SIĘ........WIEK....ILOŚĆ CYKLI.......WSPOMAGACZE ixi4.......................29..........13................ Luteina, kwas foliowy sadie.....................23..........8..................kwas foliowy ZACIĄŻONE....WIEK...ILOŚĆ CYKLI...TYDZIEŃ CIĄŻY...WSPOMAGACZE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spark84 0 Napisano Sierpień 9, 2010 STARAJĄCE SIĘ........WIEK....ILOŚĆ CYKLI.......WSPOMAGACZE spark84 26 6(bez zab. od 12.08) wiesiolek, feminatal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ixi4 Napisano Sierpień 9, 2010 O tych moich poprednich wspomagaczach nie pisałam bo mi się nie chiało i z miejscem kruch, napisałam co biorę aktualnie... Wcześniej piłam dużo zielonej herbaty, brałam olej z wiesiołka, Falvit, a męża faszerowałam Salfazinem. Ale póki co zostałam przy Luteinie (przepisanej przez gina) i kwasie foliowym profilaktycznie. Jeśli nie może przerzucę się na zióła Sroki i witaminy FemiFertil. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
:) :) :) 0 Napisano Sierpień 9, 2010 STARAJĄCE SIĘ........WIEK....ILOŚĆ CYKLI.......WSPOMAGACZE ixi4.......................29..........13................ Luteina, kwas foliowy sadie.....................23..........8.................. kwas foliowy prolaktynka23:(.......23..........3...............folik,prenatal,luteina bromergon ZACIĄŻONE....WIEK...ILOŚĆ CYKLI...TYDZIEŃ CIĄŻY...WSPOMAGACZE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ixi4 Napisano Sierpień 9, 2010 Kiedyś koleżanka mówiła mi, że jej znajoma, która mieszka w USA opowiadała, że tam dla kobiet z problemami z zajściem w ciążę stosują terapię z czosnkiem, ale niestety nie pamiętam proporcji i dawek:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ixi4 Napisano Sierpień 9, 2010 STARAJĄCE SIĘ........WIEK....ILOŚĆ CYKLI.......WSPOMAGACZE ixi4.......................29..........13................ Luteina, kwas foliowy sadie.....................23..........8.................. kwas foliowy prolaktynka23 .......23..........3...............folik,prenatal,luteina bromergon spark84............... 26....... 6(bez zab. od 12.08) wiesiolek, feminatal ZACIĄŻONE....WIEK...ILOŚĆ CYKLI...TYDZIEŃ CIĄŻY...WSPOMAGACZE Spark wkleiłam Cię w całość, że tak powiem do kupy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spark84 0 Napisano Sierpień 9, 2010 czosnku akurat jem DUUUUZO bo lubie i zdrowy, ale podtrzymuje te kielki, na prawde moga byc pomocne, przynajmniej jako zrodlo latwoprzyswajalnych witamin. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spark84 0 Napisano Sierpień 9, 2010 ixi dziekuje za wklejenie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hope12Q12 Napisano Sierpień 9, 2010 Kochane jestem za tabelka! Na razie niestety nie wiem który to tydzień ale jak mi lekarz powie to dopisze już pewnie ;) ZACIĄŻONE....WIEK...ILOŚĆ CYKLI...TYDZIEŃ CIĄŻY...WSPOMAGACZE hope12Q12.......25........11..........5-6?.............kwas foliowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hope12Q12 Napisano Sierpień 9, 2010 wklejmy całość :D STARAJĄCE SIĘ........WIEK....ILOŚĆ CYKLI.......WSPOMAGACZE ixi4.......................29..........13................ Luteina, kwas foliowy sadie.....................23..........8.................. kwas foliowy prolaktynka23 .......23..........3...............folik,prenatal,luteina bromergon spark84............... 26....... 6(bez zab. od 12.08) wiesiolek, feminatal ZACIĄŻONE....WIEK...ILOŚĆ CYKLI...TYDZIEŃ CIĄŻY...WSPOMAGACZE hope12Q12.......25........11..........5-6?.............kw as foliowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o ile to wszystko jest prawdą Napisano Sierpień 9, 2010 o właśnie, super! :) Teraz będzie bardziej przejrzyście, raz na jakiś czas uaktualnimy sobie tabelke i bedziemy wiedziały co i jak u której słychać. Prolaktynka w czołówce jeśli chodzi o ilość wspomagaczy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ixi4 Napisano Sierpień 9, 2010 zamaist mojego nicka wkleiły mi się jakiś głupoty:/ sorry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ixi4 Napisano Sierpień 9, 2010 Co do kiełków to nigdy ich nie jadłam, choć wiem, że sa zdrowe. Nie wiem jak się do tego zabrać:/ i przemóc... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach