Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

littlesensitive

10 największych wpadek randkowych kobiet i mężczyzn

Polecane posty

Gość ŁukaszCZiłałała

littlesensitive dzięki ;) przypomniała mi się jedna randka z przeszłości, na której to opowiadała dziewczyna jak to bardzo lubi dzieci oraz jak ładnie wyglądają kobiety w ciąży :P Resztę randek miło wspominam ;)

Gość moja pierwsza i jedyna jak
dotąd randka była porazkowa-koleś był świeżo po szkole policyjnej i ciagle o tym gadał,przechwalał się takimi bzdetami jak to,że dostał już legitymację :O chyba był tak zakompleksiony,że uważał to za jakąś ogromna zaletę ze jest policjantem :O

Gość madziaraaaaa1231231nmjn234nnjb
Tia-Tomcoiszek- a lepiej jak co drugi studiuje Marketing i Zarzadzanie????????????

Gość madziaraaaaa1231231nmjn234nnjb
Umowilam sie z jednym takim na obiad. Podjechal w umowionym miejscu autem, wsiadlam i jedziemy. Po drodze okazalo sie, ze musi skoczyc jeszcze do domu sie przebrac, bo mu sie spodnie pobrudzily. Stwierdzilam, ze poczekam w samochodzie, ale on uparcie namawial mnie zebym weszla do gory. Noi i po 10 minutach przekomarzania sie okazalo sie, ze te spodnie nie byly az takie brudne i moze jechac w nich. A na kolacji wyladowalismy w Pizza Hut! Widocznie miala nadzieje na kolacje ze sniadaniem.

Gość reanimatorka12344
reanimacja tematu :)

Gość reanimatorka12344
nadal głucho

Gość T.O.M. uś
Kiedy nie założyłem świeżych skarpetek, założyłem wczorajsze, bo nie przypuszczałem, że zaprosi mnie do domu. Ale była wtopka:O

Na pierwszą randkę z moim obecnym chłopakiem umówiliśmy się na spacer, wcześniej trochę popadało, ale było bardzo ciepło więc nie chciałam się gotować w pełnych butach i założyłam japonki, które się rozpadły :) Szliśmy jakimiś polnymi drogami, miałam brudne nogi w dodatku jedną nogą musiałam tak dziwnie szurać po ziemi, żeby jakoś wrócić w tym bucie który nie chciał się trzymać na nodze ;d pierwsza randka i od razu poznał jaka jestem nerwowa :))

Gość woowwaaz
puściłem cichacza - myślałem, że nie będzie aż tak śmierdział, ale się myliłem, a że wokół nie było nikogo, to jasne było, że to ja puściłem bąka :O

Gość h e h e :D
1) Klientka na randce na pozegnanie wyjela z torebki czekolade i mnie nia poczestowala. 2) Inna z kolei wsadzila swojego buta do kaluzy, tylko po to, abym jej pozniej zrobil rozgzrewajacy masaz stop. 3) Laska zgubila sie w kinie. Poszla do toalety i nie potrafila znalezc sali, na ktorym puszczano film. Zadzwonila do mie z pytaniem, na ktorej sali siedze.

Gość woowwaaz
i to prawdziwa historia :O

Gość wypowiedz prawidlowa
1) nie tyle wpadka co nieudana randka - 2 i pol godziny sluchalam o zwyczajach w krajach arabskich (TYLKO I WYLACZNIE), dluzej nie dalam rady... 2) Zdecydowanie wpadka....:oposzlam na randke z chlopakiem, ktory mi sie maxymalnie podobal. Siedzimy sobie jest milo, mam nogi na jego kolanach, on mnie głaszcze i nagle zachcialo mu sie mnie poglaskac po lydce ale pod spodniami... (a ja, ze wzgledu na to, że to była zima i nie mialam czas i - nie ogolilam sie). Moj Boze.... od tamtej pory nie ma dnia, zebym o to nie zadbala.. porazka :P wstydzilam sie na maxa

Gość kfk
1)podszedl do mnie facet gdy szlam na plaze....przedstawil sie i zapytal jaki sex lubie:O potem polozyl recznik obok mojego na p lazy,caly czas sie gapil ,w koncu "po ludzku"zaczal rozmawiac,wydal mi sie nawet sympatyczny,caly dzien spedzilismy na plazy,wymienilismy sie tel....bo chcial koniecznie a ja musialam juz wyjezdzac...potem przez miesiac dzwonil i pytal czy moze sie do mnie wprowadzic bo zakochal sie na maxxa:O

littlesensitive - po jakims czasie zapytal czy sie gole, tak ogolnie, ja na to, ze oczywiscie, kto dzisiaj tego nie robi :classic_cool:, a on jak na zlosc zaczal sie ze mną droczyc i chcial sprawdzic i musialam mu uciekac tlumaczac sie, ze mam laskotki :P masakra...

wiec udawal glupiego, ze nic nie poczul za pierwszym razem, a ja robilma dobra mine do zlej gry :P

Ja się wyrąbałam w krzaki, podarłam rajstopy, ubłociłam całe buty i skaleczyłam dłonie :D W prawdzie to nie była randka, ale spacer w dużym towarzystwie, w którym On się znajdował :D Do dzisiaj się z tego śmiejemy.

Gość dolce fariente...
Krwawa Mery pewnie kogos obraziła i mody skasowały wszystkie dzisiejsze jej wpisy.