Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

katalana

KWIETNIÓWKI 2011

Polecane posty

Malwiśka super, że z dzidzią jest wszystko w porządku. Oliwka lepiej sprawdzić u lekarza. Z tego co wiem niewielkie plamienia mogą się pojawić po współżyciu lub badaniu ginekologicznym, ale lepiej dmuchać na zimne. Agneszka bardzo ładne zdjęcie :)

Gość kjksdsadkjdjkdkjdshdkjdhj
oliwka ten twoj fagas ci chyba za mocno kapciore przetrzepał ze masz brozowe upławy ahahah mniej walenia i bendzie ok

Gość nanka28
Dobry dzionek :) wszystkim , malwiska25 jak to wycofała, a co sie dzieje zle sie czujesz czy coś boli? , jej ja myślałam ze przy kolejnym porodzie to kobiecie lżej , tak mi wszyscy na około mówią , ale coś czuje ze to bajki, heh ja to spałam jak zabita ,nie mam skurczy , nie mam nic , chyba sie nie doczekam tego porodu :( 39 tydzien i nic... już nawet latam do pracy , posiedziec z pracownikami ,zawsze chociaz sie posmieje z nimi ... a tak siedze i doszukuje sie porodowych objawów ktorych nie ma....

ojjj i pomyliłam swój własny nick i zrobiłam sie pomarańczowa ojjj ... :) nie obudziłam sie jeszcze , przepraszam ,

nanka30--ciezkie miałam poprzednie porody-poza tym szpital wzbudza ze mnie paniczny lęk-zamiast sie nie bać-wpadam w totalną panikę-do tego ta sterylność-ten blady błysk narzędzi -no poprostu paraliżuje mnie to-do tego to grzebanie TAM... A_B co u WAS?? Wiosenna mamo?? hop hopp

Witam czwartkowo 🖐️ Malwiska Ty normalnie powinnaś przyjechać do mojego lekarza ;) wczoraj na wizycie jak mu dałam zaświadczenie od okulistki i powiedziałam, że mogę rodzić sn, to on do mnie "chcesz rodzić sn?", a ja "tak", a on na to "jak chcesz, to nie ma sprawy, ale jak byś chciała cc, to też byśmy zrobili". Normalnie facet życiowy, nie robi żadnych problemów. Miłego dnia 🌻

Mikołajka a z kąd jestes??? wiesz ze byłabym skłaonna nawet te kilkaset km pojechac byle by miec te cc???

Jestem ze Szczecina. Jakby mój lekarz usłyszał o tym, jak ciężkie miałaś poprzednie 2 porody, to na pewno bys dostała takie zaświadczenie.

ode mnie to 200km-hm... ale nie mam pewnosci ze by sie udało-bo byłabym chetna nawet na wizytę u niego!

Gość smooth 31
wiosenna mama urodzila!...........slonia;)

do pomarańczki-2 błędy ortograficzne w jednym zdaniu?wstyyyyd! malwiśka cieszę się że z dzieckiem wszystko ok:)oliwka,jeśi nie krwawisz to jeszcze nie ma się czego bać,chyba że nie przejdzie to może lepiej zapytać lekarza? i ja mam ciężką noc za sobą,trudno zasnąć a budze się co godzinę,dwie i przewracam sie z boku na bok.byle do poniedziałku:)

Gość wiosenna mamo....
wiosenna mamo slonia moglas nawet urodzic bo sama wygladasz jak mega slon:) a Malwiska to dopiero robi bledy..Tego oczywiscie nie widzicie? Niedouczone prostaczki..

ale Malwiśka nikogo nie obraża i nie jest wulgarna,prostackie jest to co ty wypisujesz i świadczy o twoim poziomie pomarańczko. Malwiśka jeśli jesteś zdecydowana i Bydgoszcz by ci odpowiadała daj swój adres mailowy-napiszę ci nr telefonu do mojego lekarza,warunki w szpitalu sa super-cały oddział świeżo po remoncie,zadzwonisz i pogadasz,jeden z najlepszych w moim mieście.

Witajcie Dzięki dziewczynki! To 'robota' mojej siostry :) U mnie bez zmian! Żadnych dodatkowych dolegliwości. Dzisiaj o dziwo! przespałam całą noc. Oliwka pewnie szyjka zaczęła się skracać...ale warto skonsultować to z lekarzem.

Anka, to Ty juz w najbliższy poniedziałek masz cc? Kurcze jak ja bym juz chciała miec Synka przy sobie. Nie mogę się doczekać naszego życia we troje :) wczoraj przed snem rozmawialismy z S o porodzie i On tak bardzo to przeżywa, chyba bardziej niż ja ;) oczywiście boi się, że zemdleje hehe, ale powiedziałam Mu, że to raczej tylko w filmach się zdarza :D Fajna jest ta reklama z boku Vichy Cellu Destock. Dla mnie jak znalazł po ciąży ;) będzie trzeba zrobić ze sobą porządek do lata. Obym zdążyła ;) a teraz własnie zjadłam kawał rolady śmietankowej z owacami :P

Gość wiosenna mamo....
nie obrazam,tylko jak mozna takie byki sadzic Jaki ona da przyklad dzieciom U niej to nie przypadek-bledy sa w kazdym poscie..straszne:(

mikołajka-tak ja już w poniedziałek,A_B tez pisała że obiecali jej w szpitalu cesarkę w ten dzień.no i cieszę się ze mała będzie miała urodzinki razem ze swoim tatą:):)cieszę się że ją wreszcie przytulę,na filmie z usg wzruszyłam się bardzo,poruszała ustami i lekarz mówił że to odruch ssania:)duża z niej dziewczynka i wierci się -mam nadzieję że do poniedziąłku posiedzi w brzuszku. też pewnie bede miała co zrzucać po ciązy bo na plusie 11kg,wszystko poszło w bębenek,skoro młoda ma prawie 4kg,plus wody to sporo w szpitalu zostawię ale nad brzuchem trzeba będzie popracować:)

Mikołajka u mnie jest to samo. Mój chce być przy porodzie ale nie wie czy np przetnie pępowinę ;) Oj lato też już niedługo. Trzeba będzie się wziąć za siebie żeby zmieścić się w te wszystkie ubrania :>

anka1976-ile ty dałas za cc?? czy miałas wskazania??lub poprostu lekarz to swój człowiek...

to jeszcze do pomarańczki-to że ktoś zrobi błąd ortograficzny nie znaczy że nie wychowa dzieci na mądrych i dobrych ludzi,ale jak ktoś wyśmiewa się z cudzego wyglądu,z nienarodzonego dziecka,że nie wspomnę o wulgarnym komentarzu o oliwce,to już nic dobrego nie mówi o takim człowieku.

Gość wiosenna mamo....
I kolejny blad..;) dzieki za potwierdzenie..

Aj pomarańczo napiszę Ci tylko spylaj stąd! Nie będzie nas tutaj nikt obrażał i wyzywał ! Znalazła się mądralińska!

Gość ha ha bomba......
dobre

Gość wiosenna mamo....
ja nie pisalam o Oliwce..juz spadam,posmialam sie i spadam..;) Bye,bye..

Że też takie mendy nie mają co robić ...siedzą i dupę ludziom zawracają-weź nie wiem-może poczytaj sobie albo rozpędź się-a ściana sama CIĘ znajdzie!!!

Malwiśka-lekarz swój człowiek,bardzo kompetetny,delikatny i nic nie wspominał o kasie,za wizytę z dokładnym usg,badaniem i płytą bierze 150zł.jest zastępca ordynatora w szpitalu,z tego co wiem ordynator nie wchodzi w jego kompetencje i nie wtrąca sie.ja miałam wskazania ale nawet nie zajrzał w kwity,ja nie byłam jego pacjentką,nie prowadził mi ciąży i byłam dopiero na 1 wizycie zapoznał sie z badaniami,wyznaczył termin a mój wręczył mu kase dopiero po ustaleniach na koniec wizyty.nie chce pisac tu dokładnie o szcegółach mogę dac ci mój nr gg albo wysłać ci na maila .

też patrzyłam właśnie na tę reklamę vichy hehe:) A np. na rozstępy po ciąży dobra jest maśc cepan (ogólnie jest na blizny) jest niedroga i można ją dostac w każdej aptece- testowałam na sobie ale na bliznę po psie,a może któraś sprawdzała na własnej skórze na rostępy to coś więcej powie??